- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
Bende alicam ama bi buyuk beden diyo bi normal hangisini alayim bilemedimgelmedi canım kendm aldım ben e bebekten. zatentüm marketlerdede var.
Canim cok gecmis olsun seni cok iyi anliyorum ayni seyleri yasadim o nst ciktiginda hemsireye oyle bi bakiyomusumki kiz nolur sakinles aglama bebegin coii demistallahim hepimizi kokızlar 3 gün önce ani başlayan kasılmalarla hastaneye yattk serum ilaç faln zor durdurdular. doktorum önemli bir erken doğum tehdidi atlattık dedi. tekrar ciğer geliştirici olduk. bugün eve çıktık ama doktor en azından 1 2 hafta daha dayanın dedi. o bile 36 37 yi beklemiyor bizden. 3 gündür saat başı nst serum perişan olduk
ay umut, çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm bakkızlar 3 gün önce ani başlayan kasılmalarla hastaneye yattk serum ilaç faln zor durdurdular. doktorum önemli bir erken doğum tehdidi atlattık dedi. tekrar ciğer geliştirici olduk. bugün eve çıktık ama doktor en azından 1 2 hafta daha dayanın dedi. o bile 36 37 yi beklemiyor bizden. 3 gündür saat başı nst serum perişan olduk
Canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin. İyi düşün iyi olsun.kızlar 3 gün önce ani başlayan kasılmalarla hastaneye yattk serum ilaç faln zor durdurdular. doktorum önemli bir erken doğum tehdidi atlattık dedi. tekrar ciğer geliştirici olduk. bugün eve çıktık ama doktor en azından 1 2 hafta daha dayanın dedi. o bile 36 37 yi beklemiyor bizden. 3 gündür saat başı nst serum perişan olduk
Masallah canım Rabbim esirgesin. Çok duygusalız herşeye ağlayabilecek potansiyeldeyiz. Gözyaşlarımız mutluluktan olsun inşallah.evet kızlarrr, bizde bugün kontrole gittikkkk, 32 inci haftamız olduğu için 5 hafta daha çalışır raporu aldık.
kuzum, 1900 gr ve boyuda 44 cm. suyumuz çok iyi hamdolsun
ekim in ilk haftası yani 38 da alacak doktorumuz, sezeryan yapalım dedi.
40 koca günümüz var daha :) olsun Rabbime bin şükür
ayy kızlar ultrasonda bana bakıyordu sanki yaaa :) elini agzına götürdü, agzını açıp kapadı, ben bi ağladımm
Rabbim hepimizin güzel haberlerini birbirimize duyurmayı nasip etsin inşallahhh
canım çok geçmiş olsun, ama 2 kilo olan psikolojik sınırı aştık çok şükür, doğsalar bile hayata dört elle sarılacaklar artık. Tabiki tek dileğimiz vaktinde gelmeleri ama sıkıntıya sokma kendini hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah doğumlarımız.kızlar 3 gün önce ani başlayan kasılmalarla hastaneye yattk serum ilaç faln zor durdurdular. doktorum önemli bir erken doğum tehdidi atlattık dedi. tekrar ciğer geliştirici olduk. bugün eve çıktık ama doktor en azından 1 2 hafta daha dayanın dedi. o bile 36 37 yi beklemiyor bizden. 3 gündür saat başı nst serum perişan olduk
selam canım ben de dr dan geldim dün, çalışabilir raporu aldım gerçi aramızda bir hafta var gibi gözüküyo seninle ama sanırım adet tarihlerimize göre benzer zamanda doğumumuz gerçekleşecek:) benim bebişim de 2 kilo olmuş canım boyu da 43 cm olmuş en azından geride değil bu ölçümde ona çok sevindim. Senin sezeryan yaptırma nedenin ne, kendin mi öyle istiyosun?evet kızlarrr, bizde bugün kontrole gittikkkk, 32 inci haftamız olduğu için 5 hafta daha çalışır raporu aldık.
kuzum, 1900 gr ve boyuda 44 cm. suyumuz çok iyi hamdolsun
ekim in ilk haftası yani 38 da alacak doktorumuz, sezeryan yapalım dedi.
40 koca günümüz var daha :) olsun Rabbime bin şükür
ayy kızlar ultrasonda bana bakıyordu sanki yaaa :) elini agzına götürdü, agzını açıp kapadı, ben bi ağladımm
Rabbim hepimizin güzel haberlerini birbirimize duyurmayı nasip etsin inşallahhh
çok beğendim canım güle güle giymek nasip olsun benim aldığım herşey kutuda taşınıcam bir ay sonra o yüzden açamıyorum. Baya kaliletli ve güzel gözüküyolarumuttttt cnm çok çok geçmiş olsun , çok şükür atlatmışınız , inşallah bi dahaki kasılmalar Zamanında gelen kasılmalar olur Bebiş de iyi şende iyi olduğuna göre artık unut o anları
Bu Arada kızlar Bnm de bugün sipariş ettiğim hastane çıkışı şetim geldi , çok beğendim ... 10 parça 110 tl ye aldım
çok beğendim canım güle güle giymek nasip olsun benim aldığım herşey kutuda taşınıcam bir ay sonra o yüzden açamıyorum. Baya kaliletli ve güzel gözüküyolar
Malesef canim aklimiza gelmeyen basimiza geldi annemim 5 kat ustune tasindim gecen sene cocuk olursa diye ama cocuk dogmadan 2 hafta once cikmak zorundayiz ev sahibimizin mallarina tedbir konulmus esim de kiracisi olmak istemedi simdi bi de tasinmakla ugrasicam Allah baska dert vermesin de buna da raziyiz tabi
Ayy canim orda mesajlar cok karisiyor cok sagol valla ins birkac hafta daha idare edebilirizÇok geçmiş olsun canım diğer yerden gormedin kac defa yazdım ama....
Çok.merak ettim.seni.
Allahım tekrar yasatmasin ve zamanında sağlıkla gelsinler insh.
Umarım.biraz daha iyisinizdir.
Ins canim cok sagokAman canım gelmiş geçmiş olsun ay biraz daha beklesin kuzular insaAllah
Ins canim ya dua edinÇok geçmiş olsun canım Allah yardimcin olsun.hayırlı haberler verirsin ins
Ben orta boy aldim canim buyuk gibi baya suan 80 kiloyum buyuk boy baya buyuk gelirmisBende alicam ama bi buyuk beden diyo bi normal hangisini alayim bilemedim
Aynen canim 50 def nstye girdik perisan olduk stresten simdi evdeyim hala kasiliyorum doktor 5 dk da bir olursa gel dedi.suan alsak ta sorun olmaz ama en azindan bir hafta dayanin adalat la dediBende alicam ama bi buyuk beden diyo bi normal hangisini alayim bilemedim
Canim cok gecmis olsun seni cok iyi anliyorum ayni seyleri yasadim o nst ciktiginda hemsireye oyle bi bakiyomusumki kiz nolur sakinles aglama bebegin coii demistallahim hepimizi ko
Ins canim ya ins 2 hafta daha dursalar kuvoze girmezler hic degilseay umut, çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm bak
ama ben inanıyorum ya, zamanında doğacak bebişlerin inşallah
Aminnn hepimzin oyle olur insCanım çok çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin. İyi düşün iyi olsun.
Aslinda hep oyle dusunuyordum ama bende artik her an gelecekler diye dusunuyorumumuttttt canım çok geçmiş olsun bide iyi düşün doğru zamanda gelecekler de Zehra er27 canim masallah kızcemize her şey hepimiz için en güzel şekilde olsun insahlal
Ben 1 hafta kullandim asiri kasinti olunca biraktim simdi yine basladik onla mi alakali ki. Ama benimki enfeksiyondan galiba yine enfeksiyon ciktiMaalesef adalat icenler birakinca basina bu geliyormus cok arastirdim benim doktorumd biraktirdi deneme yanilma yapiyo ustumde dogum tehlikem olursa yine baslaticakmis ben galiba birakmicam bu ilaci 35 e kadar kullanmak gerekiyormus millet 10 hafta falan kullanmis bu doktorlar neyin kaf`sinda ah bi anlasam
Doktorum da sorun olmaz diyor canim o yuzden rahatim ama kasilmalarin fazla olmasi rahatsiz ediyor baya bir.canım çok geçmiş olsun, ama 2 kilo olan psikolojik sınırı aştık çok şükür, doğsalar bile hayata dört elle sarılacaklar artık. Tabiki tek dileğimiz vaktinde gelmeleri ama sıkıntıya sokma kendini hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah doğumlarımız.
Gule gule giydir canim kizina. Kasilmalar geçse unutucam canim ama devam ediyor hala unutamiyorum bende malesef. Ins sıklasmaz da biraz daha dayanirizumuttttt cnm çok çok geçmiş olsun , çok şükür atlatmışınız , inşallah bi dahaki kasılmalar Zamanında gelen kasılmalar olur Bebiş de iyi şende iyi olduğuna göre artık unut o anları
Bu Arada kızlar Bnm de bugün sipariş ettiğim hastane çıkışı şetim geldi , çok beğendim ... 10 parça 110 tl ye aldım
Aminn canımsınMasallah canım Rabbim esirgesin. Çok duygusalız herşeye ağlayabilecek potansiyeldeyiz. Gözyaşlarımız mutluluktan olsun inşallah.
Ben istemedim canım, doktorum dedi sezeryan yapalım diyeselam canım ben de dr dan geldim dün, çalışabilir raporu aldım gerçi aramızda bir hafta var gibi gözüküyo seninle ama sanırım adet tarihlerimize göre benzer zamanda doğumumuz gerçekleşecek:) benim bebişim de 2 kilo olmuş canım boyu da 43 cm olmuş en azından geride değil bu ölçümde ona çok sevindim. Senin sezeryan yaptırma nedenin ne, kendin mi öyle istiyosun?
muhip iyi günlerde giydir canım masallah çok güzel görünüyor
Malesef canim aklimiza gelmeyen basimiza geldi annemim 5 kat ustune tasindim gecen sene cocuk olursa diye ama cocuk dogmadan 2 hafta once cikmak zorundayiz ev sahibimizin mallarina tedbir konulmus esim de kiracisi olmak istemedi simdi bi de tasinmakla ugrasicam Allah baska dert vermesin de buna da raziyiz tabi(
Ayy canim orda mesajlar cok karisiyor cok sagol valla ins birkac hafta daha idare edebiliriz
Ins canim cok sagok
Ins canim ya dua edin
Ben orta boy aldim canim buyuk gibi baya suan 80 kiloyum buyuk boy baya buyuk gelirmis
Aynen canim 50 def nstye girdik perisan olduk stresten simdi evdeyim hala kasiliyorum doktor 5 dk da bir olursa gel dedi.suan alsak ta sorun olmaz ama en azindan bir hafta dayanin adalat la dedi
Ins canim ya ins 2 hafta daha dursalar kuvoze girmezler hic degilse
Aminnn hepimzin oyle olur ins
Aslinda hep oyle dusunuyordum ama bende artik her an gelecekler diye dusunuyorum
Ben 1 hafta kullandim asiri kasinti olunca biraktim simdi yine basladik onla mi alakali ki. Ama benimki enfeksiyondan galiba yine enfeksiyon cikti
Doktorum da sorun olmaz diyor canim o yuzden rahatim ama kasilmalarin fazla olmasi rahatsiz ediyor baya bir.
Gule gule giydir canim kizina. Kasilmalar geçse unutucam canim ama devam ediyor hala unutamiyorum bende malesef. Ins sıklasmaz da biraz daha dayaniriz
Güle güle kullan caNıMsın, ben 4 tane aldım hastane çıkışı 2 si 5 Li, 2 si 10 luumuttttt cnm çok çok geçmiş olsun , çok şükür atlatmışınız , inşallah bi dahaki kasılmalar Zamanında gelen kasılmalar olur Bebiş de iyi şende iyi olduğuna göre artık unut o anları
Güle güle kullan caNıMsın, ben 4 tane aldım hastane çıkışı 2 si 5 Li, 2 si 10 lu
Sanırım yeter, 6 takımda 6 aylığa kadar alt üst kiyafet aldim
Güzel günlerde kullanalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?