2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

gelmedi canım kendm aldım ben e bebekten. zatentüm marketlerdede var.
Bende alicam ama bi buyuk beden diyo bi normal hangisini alayim bilemedim
Canim cok gecmis olsun seni cok iyi anliyorum ayni seyleri yasadim o nst ciktiginda hemsireye oyle bi bakiyomusumki kiz nolur sakinles aglama bebegin coii demistallahim hepimizi ko

ay umut, çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm bak
ama ben inanıyorum ya, zamanında doğacak bebişlerin inşallah

evet kızlarrr, bizde bugün kontrole gittikkkk, 32 inci haftamız olduğu için 5 hafta daha çalışır raporu aldık.
kuzum, 1900 gr ve boyuda 44 cm. suyumuz çok iyi hamdolsun
ekim in ilk haftası yani 38 da alacak doktorumuz, sezeryan yapalım dedi.
40 koca günümüz var daha :) olsun Rabbime bin şükür
ayy kızlar ultrasonda bana bakıyordu sanki yaaa :) elini agzına götürdü, agzını açıp kapadı, ben bi ağladımm
Rabbim hepimizin güzel haberlerini birbirimize duyurmayı nasip etsin inşallahhh

Canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin. İyi düşün iyi olsun.

Masallah canım Rabbim esirgesin. Çok duygusalız herşeye ağlayabilecek potansiyeldeyiz. Gözyaşlarımız mutluluktan olsun inşallah.

Maalesef adalat icenler birakinca basina bu geliyormus cok arastirdim benim doktorumd biraktirdi deneme yanilma yapiyo ustumde dogum tehlikem olursa yine baslaticakmis ben galiba birakmicam bu ilaci 35 e kadar kullanmak gerekiyormus millet 10 hafta falan kullanmis bu doktorlar neyin kaf`sinda ah bi anlasam

canım çok geçmiş olsun, ama 2 kilo olan psikolojik sınırı aştık çok şükür, doğsalar bile hayata dört elle sarılacaklar artık. Tabiki tek dileğimiz vaktinde gelmeleri ama sıkıntıya sokma kendini hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah doğumlarımız.

selam canım ben de dr dan geldim dün, çalışabilir raporu aldım gerçi aramızda bir hafta var gibi gözüküyo seninle ama sanırım adet tarihlerimize göre benzer zamanda doğumumuz gerçekleşecek:) benim bebişim de 2 kilo olmuş canım boyu da 43 cm olmuş en azından geride değil bu ölçümde ona çok sevindim. Senin sezeryan yaptırma nedenin ne, kendin mi öyle istiyosun?

umuttttt cnm çok çok geçmiş olsun , çok şükür atlatmışınız , inşallah bi dahaki kasılmalar Zamanında gelen kasılmalar olur Bebiş de iyi şende iyi olduğuna göre artık unut o anları

Bu Arada kızlar Bnm de bugün sipariş ettiğim hastane çıkışı şetim geldi , çok beğendim ... 10 parça 110 tl ye aldım

Eklentiler

• image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 33
çok beğendim canım güle güle giymek nasip olsun benim aldığım herşey kutuda taşınıcam bir ay sonra o yüzden açamıyorum. Baya kaliletli ve güzel gözüküyolar

Sağol cnm
Doğuma çok yakın mı taşınacaksın o zmn mollify
Malesef canim aklimiza gelmeyen basimiza geldi annemim 5 kat ustune tasindim gecen sene cocuk olursa diye ama cocuk dogmadan 2 hafta once cikmak zorundayiz ev sahibimizin mallarina tedbir konulmus esim de kiracisi olmak istemedi simdi bi de tasinmakla ugrasicam Allah baska dert vermesin de buna da raziyiz tabi(

Çok geçmiş olsun canım diğer yerden gormedin kac defa yazdım ama....
Çok.merak ettim.seni.

Allahım tekrar yasatmasin ve zamanında sağlıkla gelsinler insh.
Umarım.biraz daha iyisinizdir.
Ayy canim orda mesajlar cok karisiyor cok sagol valla ins birkac hafta daha idare edebiliriz
Aman canım gelmiş geçmiş olsun ay biraz daha beklesin kuzular insaAllah
Ins canim cok sagok
Çok geçmiş olsun canım Allah yardimcin olsun.hayırlı haberler verirsin ins
Ins canim ya dua edin
Bende alicam ama bi buyuk beden diyo bi normal hangisini alayim bilemedim
Ben orta boy aldim canim buyuk gibi baya suan 80 kiloyum buyuk boy baya buyuk gelirmis
Aynen canim 50 def nstye girdik perisan olduk stresten simdi evdeyim hala kasiliyorum doktor 5 dk da bir olursa gel dedi.suan alsak ta sorun olmaz ama en azindan bir hafta dayanin adalat la dedi
ay umut, çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm bak
ama ben inanıyorum ya, zamanında doğacak bebişlerin inşallah
Ins canim ya ins 2 hafta daha dursalar kuvoze girmezler hic degilse
Canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin. İyi düşün iyi olsun.
Aminnn hepimzin oyle olur ins
umuttttt canım çok geçmiş olsun bide iyi düşün doğru zamanda gelecekler de Zehra er27 canim masallah kızcemize her şey hepimiz için en güzel şekilde olsun insahlal
Aslinda hep oyle dusunuyordum ama bende artik her an gelecekler diye dusunuyorum
Ben 1 hafta kullandim asiri kasinti olunca biraktim simdi yine basladik onla mi alakali ki. Ama benimki enfeksiyondan galiba yine enfeksiyon cikti
Doktorum da sorun olmaz diyor canim o yuzden rahatim ama kasilmalarin fazla olmasi rahatsiz ediyor baya bir.
Gule gule giydir canim kizina. Kasilmalar geçse unutucam canim ama devam ediyor hala unutamiyorum bende malesef. Ins sıklasmaz da biraz daha dayaniriz

Ben istemedim canım, doktorum dedi sezeryan yapalım diye
Kıymetli bebek, riske etmeyelim dedi, 37 bitimi 38 başlangıcında alalım dedi. Bunun nedeni ise, gelişimi 1 hafta önden gidiyormuş o yüzden

muhip iyi günlerde giydir canım masallah çok güzel görünüyor

Sağol cnm , inş hepimiz aldıklarımızı sağlıkla giydirelim ... Nasıl hep birlikte kalp sesini duyacağımız günleri beklediysek burda , doğduktan sonraki ki süreçleri de paylaşalım inş

Aynen dediğin gibi Can'ım , Allah başka dert vermesin hepsi hallolur ...

Sıklaşmaz inş cnm , güzrl düşünelim ve bolca dua edelim inşallahhhh

Güle güle kullan caNıMsın, ben 4 tane aldım hastane çıkışı 2 si 5 Li, 2 si 10 lu
Sanırım yeter, 6 takımda 6 aylığa kadar alt üst kiyafet aldim
Güzel günlerde kullanalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…