- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
Canim gozlerim doldu cok ama cok sevindim rabbim saglikla dogmalarini nasip etsin insallah gozun aydin canimmmKizlarrrr simdi ciktimmmm bebislerimi karindan gordukkkkk... 2 taneler ay cok mutluyum agliyorum suan...aralarinda 1 gunluk fark varmış ama suan hersey yolundaymis.... 27 subat a kalp atisi icin randevu aldik
çok sevindimmmm hayırlı olsunnCanim gozlerim doldu cok ama cok sevindim rabbim saglikla dogmalarini nasip etsin insallah gozun aydin canimmm
Canımmm çok sevindim Rabbim kalp atışlarını da duymayı nasip etsin. Benim de ayın 20 sinde randevumKizlarrrr simdi ciktimmmm bebislerimi karindan gordukkkkk... 2 taneler ay cok mutluyum agliyorum suan...aralarinda 1 gunluk fark varmış ama suan hersey yolundaymis.... 27 subat a kalp atisi icin randevu aldik
Gozun aydin canimmm! Ama 27 subat cok degil mi ya.
Canim cok ama cok sevindim Rabbim bagislasinnnnn
Allah tamamina erdirsin çok sevindim transferden sonra bugün kaçıncı gündü ve kac milimdililer
Canim gozlerim doldu cok ama cok sevindim rabbim saglikla dogmalarini nasip etsin insallah gozun aydin canimmm
Kizlar hepinize coook tesekkur ederim doktorum haftaya kalp atisi gorunur dedi ama biz cumartesi gidebiliyoruz sadece okul oldugu icin. O yuzden mecburen 27 sine kaldik. Hem garanti olsun diye. Biz sehir disindan gidiyoruz ya. Bebislerim kac mm demedi ama gunune gore cok iyi dedi. Ikisinin arasinda 1 gun varmis. Nerdeyse biri diğerinin iki katiydi. Fasulye gibiydilerCanımmm çok sevindim Rabbim kalp atışlarını da duymayı nasip etsin. Benim de ayın 20 sinde randevum
Senin yine az kalmos canim ya benim dahaa coook varrrCanımmm çok sevindim Rabbim kalp atışlarını da duymayı nasip etsin. Benim de ayın 20 sinde randevum
Allaha emanet olun çok güzel bir duygu tabiki ben de 22 sinde gideceğim allah kismet ederse kalp atislarini duyacagizKizlar hepinize coook tesekkur ederim doktorum haftaya kalp atisi gorunur dedi ama biz cumartesi gidebiliyoruz sadece okul oldugu icin. O yuzden mecburen 27 sine kaldik. Hem garanti olsun diye. Biz sehir disindan gidiyoruz ya. Bebislerim kac mm demedi ama gunune gore cok iyi dedi. Ikisinin arasinda 1 gun varmis. Nerdeyse biri diğerinin iki katiydi. Fasulye gibiydiler
O kadar guzel birsey ki goruntu gozumden gitmiyor. Rabbim hepimize nasip etsin hersey hep guzel olsun hepimizi icin
Benim kafam surekli kilotta ya, kan olmasin diye bakiyorum, esim diyorki, benim cocuklarimi artik rahat birakirmisin, birak buyusunler, surekli ugrasiyorsun, benimkiler saglam, kolay kolay annelerini birakmazlar)))
Aynen cani. Walla ayni biz.surekli lavabodayim her islaklikta korkarak gidiyorum insallah hic olmaz yaaa kanama falan. Esimde diyor gonlunu rahat tut onlar 9 ay orada sonra kucagimizda olacak diye
Canim benim doktorum bugun cagirdi kese icin 17.gun bugun. Insallah gorurum bebklerimi
Ay hadi hayirli olsun canim benimde surekli bel ve bacak agrim var normal sanirim bunlar vucut alismya calisiyor
Canim kacinci gun gordun keseleri.hemen ikiside gorundu mu?kalp atislarini ne zaman duydun ay ne cok soru sordummm
Kizlarrrr simdi ciktimmmm bebislerimi karindan gordukkkkk... 2 taneler ay cok mutluyum agliyorum suan...aralarinda 1 gunluk fark varmış ama suan hersey yolundaymis.... 27 subat a kalp atisi icin randevu aldik
Kizlar hepinize coook tesekkur ederim doktorum haftaya kalp atisi gorunur dedi ama biz cumartesi gidebiliyoruz sadece okul oldugu icin. O yuzden mecburen 27 sine kaldik. Hem garanti olsun diye. Biz sehir disindan gidiyoruz ya. Bebislerim kac mm demedi ama gunune gore cok iyi dedi. Ikisinin arasinda 1 gun varmis. Nerdeyse biri diğerinin iki katiydi. Fasulye gibiydiler
O kadar guzel birsey ki goruntu gozumden gitmiyor. Rabbim hepimize nasip etsin hersey hep guzel olsun hepimizi icin
Durduk yerde mi oldu cnm?Korktuğum başıma geldi. Pembesel sıvı akiyor, doktor bhcg yaptir ve yat dedi..
PCanom sakin korkma sakin kal bol bol ya mubdi oku ufle insallah bebeklerine rahmin alismaya calosiyordur uzme kendiniKorktuğum başıma geldi. Pembesel sıvı akiyor, doktor bhcg yaptir ve yat dedi..
inşallah canım inşallah o günleride görelim inşallahAllaha emanet olun çok güzel bir duygu tabiki ben de 22 sinde gideceğim allah kismet ederse kalp atislarini duyacagiz
öğretmenim canım benm bugün 17.günü transferin. benmde çamaşırım hep ıslak. sanırım normal bunlar.Ayy sizinde mi öyle oluyor kızlar ya , paranoyak oldum he , bi ıslaklık hissedeyim korkuyorum hemen tuvalete gidiyorum bakmaya
Bu kadar akıntım da olmazdı , gebelik le mi ilgili ki?..,
Cnm oh ne güzel hayırlı olsun , inşallah pıt pıtlarını da duyacaksın hayırlısıyla
Senin bgn transferin kaçıncı günüydü ?...
Öğretmen misin sende ?..
hepimiz inşallah canım ya hepimiz hep güzel haberler verelim umut olalım birbirimize.Umutttt cok sevindimmmm hade hep hayirli haber ver bize..
canımm çok merak ediorum kaçıncı gündü bugün? hayırlı haberler verrr hadiii bekliyorumKizlar kan verdim insallah sonucum cok iyi cikar dua edin nolur
canımmm neden oldu ki ya ikiz gebelik ya normaldir belki verdin mi kan? doktor normal olablr demedi mi?Korktuğum başıma geldi. Pembesel sıvı akiyor, doktor bhcg yaptir ve yat dedi..
Evet((( yatiyordum, uyaninca oyle gordum, pembeseldi, şimdi kahverengiye dondu. Dr bhcg takip edelim dedi. Turkiyede dusuk ise dusuk, bekle diyorlar ya, deli oluyorum. Rusya, ukrayna, kazakistan ulkelerde hastaneye alip takip ediyorlar, bebeği kurtarmak icin elinden geleni yapiyorlar, hamileler hastanede 2 hafta yatiyorlar dusugu onlemek için. Orda kullanilan ilaçları aldim yatiyorum. Aglamamaya calisiyorum.Durduk yerde mi oldu cnm?
Canim aglama sorun yoktur ya. Istersen yarin memorialdan mehmet beyden bir randevu al git o cok ilgileniyor surekli ulasabiliyorsun. Bence bir git canim ya insallah hicbir sıkıntı olmaz rahat ol.pembeymis kirmizaya donmez insallah aprun olmazEvet((( yatiyordum, uyaninca oyle gordum, pembeseldi, şimdi kahverengiye dondu. Dr bhcg takip edelim dedi. Turkiyede dusuk ise dusuk, bekle diyorlar ya, deli oluyorum. Rusya, ukrayna, kazakistan ulkelerde hastaneye alip takip ediyorlar, bebeği kurtarmak icin elinden geleni yapiyorlar, hamileler hastanede 2 hafta yatiyorlar dusugu onlemek için. Orda kullanilan ilaçları aldim yatiyorum. Aglamamaya calisiyorum.
Canim ne kadar sevindiğimi anlatamam ya herkese dua ettim ama senin yasadiklarindan sonra sana daha bir cok dua ettim. Herseye ragmen bebisin sımsıkı tutundu.simdi tup bebek yapan iyi bir doktor bul kendine takibini o yapsin.doktorum bugun bana sen artik normal bir gebesin hic bir farkin yok dediKizlar bugun 10. Gun kanda 273 cikti masallah ucuyorum swvincten rabbime cok sukur allahim onca seye ragmen rabbim ol dedi allahima binlerce sukur olsun
umuttttt
Canim cok cok sevndm buradaki herkese dua ettim ama sana yasadiklarindan solayi daha bir cok dua ettim. Simdi takibini yapacak iyi bir doktor bul benceben olsam sonuc kağıdını doktorun gozune sokardimKizlar bugun 10. Gun kanda 273 cikti masallah ucuyorum swvincten rabbime cok sukur allahim onca seye ragmen rabbim ol dedi allahima binlerce sukur olsun
umuttttt
Canim belki buyudukleri icin falandir ya. Bak kremali corek in de olmustu kanamasi 10.haftada simdi ikizleri gayet iyi. Aglama guel dusun. Istersen memorial de mehmet beye bir gorun yarin cok iyi bir doktor cok ilgileniyor seni aydinlatir varsa sorun mudahale eder. Bence hersey yolunda bunlar yasayabilecegimiz basit seyler. Kirmiza donmedigi surece sorun yok diyor herkesEvet((( yatiyordum, uyaninca oyle gordum, pembeseldi, şimdi kahverengiye dondu. Dr bhcg takip edelim dedi. Turkiyede dusuk ise dusuk, bekle diyorlar ya, deli oluyorum. Rusya, ukrayna, kazakistan ulkelerde hastaneye alip takip ediyorlar, bebeği kurtarmak icin elinden geleni yapiyorlar, hamileler hastanede 2 hafta yatiyorlar dusugu onlemek için. Orda kullanilan ilaçları aldim yatiyorum. Aglamamaya calisiyorum.
Canim benim, Allah tamamina erdirsin. Vallahi senin adina cok cok sevindim, kizimla senin icin cok dua ettik, inşallah sağlıcakla kucagina al!Kizlar bugun 10. Gun kanda 273 cikti masallah ucuyorum swvinşallah devami gelsin, saglikrabbime cok sukur allahim onca seye ragmen rabbim ol dedi allahima binlerce sukur olsun
umuttttt
Canim sakin olmaya calis dr lar kirmizi olan kandan korkuyolar kahverengi kan eski kan demek demisti dr um asilamadan sonra. Taze kan olmadigi surece kahverengi akintidan korkma bence. Buyurken minnoslar boyle olabilir bende de hafif kahverengi dokuntu geliyo jelle birlikte sonra geciyo.Evet((( yatiyordum, uyaninca oyle gordum, pembeseldi, şimdi kahverengiye dondu. Dr bhcg takip edelim dedi. Turkiyede dusuk ise dusuk, bekle diyorlar ya, deli oluyorum. Rusya, ukrayna, kazakistan ulkelerde hastaneye alip takip ediyorlar, bebeği kurtarmak icin elinden geleni yapiyorlar, hamileler hastanede 2 hafta yatiyorlar dusugu onlemek için. Orda kullanilan ilaçları aldim yatiyorum. Aglamamaya calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?