- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 40
Valla kızkardeşim söyledi banada canım, kırkı çıkana kadar hastane çıkışı çok işine yarar dedi, bebek sürekli kusar, altını çok kirletir günlük değiştirirsin üstünü dedi,
Ayy canim orda mesajlar cok karisiyor cok sagol valla ins birkac hafta daha idare edebiliriz
Ins canim cok sagok
Ins canim ya dua edin
Ben orta boy aldim canim buyuk gibi baya suan 80 kiloyum buyuk boy baya buyuk gelirmis
Aynen canim 50 def nstye girdik perisan olduk stresten simdi evdeyim hala kasiliyorum doktor 5 dk da bir olursa gel dedi.suan alsak ta sorun olmaz ama en azindan bir hafta dayanin adalat la dedi
Ins canim ya ins 2 hafta daha dursalar kuvoze girmezler hic degilse
Aminnn hepimzin oyle olur ins
Aslinda hep oyle dusunuyordum ama bende artik her an gelecekler diye dusunuyorum
Ben 1 hafta kullandim asiri kasinti olunca biraktim simdi yine basladik onla mi alakali ki. Ama benimki enfeksiyondan galiba yine enfeksiyon cikti
Doktorum da sorun olmaz diyor canim o yuzden rahatim ama kasilmalarin fazla olmasi rahatsiz ediyor baya bir.
Gule gule giydir canim kizina. Kasilmalar geçse unutucam canim ama devam ediyor hala unutamiyorum bende malesef. Ins sıklasmaz da biraz daha dayaniriz
Canim ben göremedim nerede kıyafetler ?bu arada güle güle kullanınçok beğendim canım güle güle giymek nasip olsun benim aldığım herşey kutuda taşınıcam bir ay sonra o yüzden açamıyorum. Baya kaliletli ve güzel gözüküyolar
Daha getiren de olur ben de çok alacaktım bir abla çok alma bu hastane çıkışlarından getiren çok oluyor dedi almadım öyle deyince ama diğerlerini tam almak gerek çünkü eşinize de doğumdan sonra deseniz diyelim ki hastane çıkışı yeterli gelmedi gidip alabilir ama diğerlerini biraz zor alır diye düşünüyorum tabi herkesin kendi bileceği şey bu güle güle kulanin o güzel kıyafetler bebeklerimizin güzelliğine güzellik katsın zaten öyle olacak.Güle güle kullan caNıMsın, ben 4 tane aldım hastane çıkışı 2 si 5 Li, 2 si 10 lu
Sanırım yeter, 6 takımda 6 aylığa kadar alt üst kiyafet aldim
Güzel günlerde kullanalım inşallah
henüz poşetlerinde canım taşındıktan sonra yıkayıp ütüleyip yerleştiricez ama baya az zaman kalmış olacak son haftalarda işim çok yaniCanim ben göremedim nerede kıyafetler ?bu arada güle güle kullanın
Ay dogru soyledin canim valla her gun konusuyorum annecim ne celen var bizimi merak ediyosun sabret biraz bak kuveze girmeni istemiyorum diye anlatiyorum ama bakalim dinlicekmi oglum beniumuttttt , geçmiş olsun, canım, söyle bebislere, uslu uslu otursunlar orda) Bak, babyinlove nin, benim ve seninkiler sabırsız çıktılar, uğraştıriyorlar biz, sıpalar)
Dinler dinler erkek çocukları anneyi iyi dinler eminim senin sözünü tutacaktır minikAy dogru soyledin canim valla her gun konusuyorum annecim ne celen var bizimi merak ediyosun sabret biraz bak kuveze girmeni istemiyorum diye anlatiyorum ama bakalim dinlicekmi oglum beni
Ay insallah canim surekli dua ediyorum en.azindan 37+ larda dogsun oglum diyeDinler dinler erkek çocukları anneyi iyi dinler eminim senin sözünü tutacaktır minik
Canim senin kuyruk sokumun incinmis yoksa orada ağrı olmaz ki zeytinyağı ile yakın biri oraya fazla bastirmadan masaj yapsinKızlar sizde de kuyruk sokumu kemiğinin orda bi ağrı oluyo mu
37 erken değil mi canımAy insallah canim surekli dua ediyorum en.azindan 37+ larda dogsun oglum diye
Olabilir canım incinmis gibi batıyoCanim senin kuyruk sokumun incinmis yoksa orada ağrı olmaz ki zeytinyağı ile yakın biri oraya fazla bastirmadan masaj yapsin
Canim eğer incindiyse çok dikkat et kaymasin yoksa çok daha kötü olur ani hareket vs dikkat et doktorlar da bu duruma birsey yapamıyor çünkü ilaç da veremez çocuk yüzündenOlabilir canım incinmis gibi batıyo
Aynen öyle canım insaAllah daha kötü olmaz yaa ayrıca bence sende hakkını Savun yani bu tip insanlar anca sert tavırdan anlar yoksa seni dışıne göre görüp sürekli baskı altına sokar sende de ben seni çekiyorum sende beni çekeceksin Mecbur sun ne ayıp ya oh kendi yapsın seni misafirinin yanında rezil etsin ne âlâ be aaa sinirlendim vallaCanim eğer incindiyse çok dikkat et kaymasin yoksa çok daha kötü olur ani hareket vs dikkat et doktorlar da bu duruma birsey yapamıyor çünkü ilaç da veremez çocuk yüzünden
Canim bugün esim devreye girdi artık ben bıktım çünkü esim eşine söylemiş eşi de gerekeni yaparım demiş ins yapar ki bıktım kac yıldır biz arkadaş vs diye insan gibi davrandık kadın bizi yumuşak görünce ne yaptı bugün eşime anlatırken durumu sinirden deli oldum tutmuş sesin geliyor diyor sanki ben ondan korkacam tartistik esimde tel de konuşuyorduk zaten duydu dediklerini bana dedi eşinin tel numarasını gönder git abisinden al gittim aldım esim aramış eşi çok ezgin zaten özür dilemiş bir dünya esimden eve geliyordum kadın tuttu tekrar bana laf attı bende senin seviyene dusemem bundan sonra esim ilgilenecek dedim hamile halimle strese soktu beni besle kavgayı oysun gözünü zamanında ne iyilikler ettim insan değilmiş acirsan insanlar böyle olurmuş ama esim uyarmıştı beni şimdi de dedi esim sen hiç muhatap olma gerekeni ben yapacam tmm dedim zaten ben iyice yıprandımAynen öyle canım insaAllah daha kötü olmaz yaa ayrıca bence sende hakkını Savun yani bu tip insanlar anca sert tavırdan anlar yoksa seni dışıne göre görüp sürekli baskı altına sokar sende de ben seni çekiyorum sende beni çekeceksin Mecbur sun ne ayıp ya oh kendi yapsın seni misafirinin yanında rezil etsin ne âlâ be aaa sinirlendim valla
Birdee sen su duruma bile sinirlenirken ben kac yıldır çekiyorum ben ne yapayım peki birde beni düşün yazım her sene zehir oluyor bunlar yüzündenAynen öyle canım insaAllah daha kötü olmaz yaa ayrıca bence sende hakkını Savun yani bu tip insanlar anca sert tavırdan anlar yoksa seni dışıne göre görüp sürekli baskı altına sokar sende de ben seni çekiyorum sende beni çekeceksin Mecbur sun ne ayıp ya oh kendi yapsın seni misafirinin yanında rezil etsin ne âlâ be aaa sinirlendim valla
Pöçüğünmü kaydı acaba, yuvarlak simit gibi bişeye otursan rahat edersin canım benceKızlar sizde de kuyruk sokumu kemiğinin orda bi ağrı oluyo mu
Pocugu ins kaymamıştır yoksa çekilmesi lazım benimde hamileliğin ilk başında oldu öldüm ama pocugu kaysa duramaz incinmis belliki çünkü orası kayınca direk batıyor ben ne çektim @hademPöçüğünmü kaydı acaba, yuvarlak simit gibi bişeye otursan rahat edersin canım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?