2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Ooooo Zehra er27 sen baya almışın hastane çıkışı , 1 tane az mı olur şimdi bende tereddüt ettim
Valla kızkardeşim söyledi banada canım, kırkı çıkana kadar hastane çıkışı çok işine yarar dedi, bebek sürekli kusar, altını çok kirletir günlük değiştirirsin üstünü dedi,
Ben kıyafetlere daha cok, 6 aydan sonrasına yöneldim. Hele zaten kayinvalidem ve görümcemin örgülerini görsen, bayramda hepsini yıkayıp ütülüycem, resmini paylaşıcam inşallah

umuttttt dua tabiki ederim canim nasıl dusunursen oyle olur bak düşünce gücü çok çok önemli noronlar beyne düşünceden dolayı o düşünce neyse onu salgiliyor beyin otomatik olarak iyi yada kötü düşünceye odaklanıyor sen olumlu düşün ins beyin de bütün vücudu yönettiğine göre seni de olumlu bir şekilde doğum zamanına hazirlasin korkma ins mevla yardım edecektir.ona sigin canım kasılma olduğu zaman tevhit getir.

Güle güle kullan caNıMsın, ben 4 tane aldım hastane çıkışı 2 si 5 Li, 2 si 10 lu
Sanırım yeter, 6 takımda 6 aylığa kadar alt üst kiyafet aldim
Güzel günlerde kullanalım inşallah
Daha getiren de olur ben de çok alacaktım bir abla çok alma bu hastane çıkışlarından getiren çok oluyor dedi almadım öyle deyince ama diğerlerini tam almak gerek çünkü eşinize de doğumdan sonra deseniz diyelim ki hastane çıkışı yeterli gelmedi gidip alabilir ama diğerlerini biraz zor alır diye düşünüyorum tabi herkesin kendi bileceği şey bu güle güle kulanin o güzel kıyafetler bebeklerimizin güzelliğine güzellik katsın zaten öyle olacak.

umuttttt , geçmiş olsun, canım, söyle bebislere, uslu uslu otursunlar orda) Bak, babyinlove nin, benim ve seninkiler sabırsız çıktılar, uğraştıriyorlar biz, sıpalar)
Ay dogru soyledin canim valla her gun konusuyorum annecim ne celen var bizimi merak ediyosun sabret biraz bak kuveze girmeni istemiyorum diye anlatiyorum ama bakalim dinlicekmi oglum beni

Ay dogru soyledin canim valla her gun konusuyorum annecim ne celen var bizimi merak ediyosun sabret biraz bak kuveze girmeni istemiyorum diye anlatiyorum ama bakalim dinlicekmi oglum beni
Dinler dinler erkek çocukları anneyi iyi dinler eminim senin sözünü tutacaktır minik

Kızlar benim büyük bir derdim var bana yardımcı olun lutfen aklımı yiycem. Benim yıllardır oturduğum mahallede komsularim çok kötü önceden böyle değildi ev felan satıldı yan tarafimdaki ve kadının üç tane çocuğu var kadın çok umursamaz cocuklar sabahın köründe kalkıyor bağırıp çağırıyor ama kadının umrunda degil bir yaz tatilim var zehir oluyor her sene çekiyordum fakat bu sene benim misafirim geldi saat çok geç bile değildi kadın beni sehirdisundan gelmiş misafirlerimin yanında rezil etti ve ben hamileyim uykuya çok ihtiyacım var burda da 1 sene daha kalmak zorundayım ama delirecem esimde çekingen eşime şöyle diyorum söylemiyor şurada az kaldı okullar açılıp çocuk dolunca hiç dinlenemuycem sizce ne yapmalıyım tartışmak vs istemiyorum onun seviyesine dusemem ama çok kötü oldum.strese girdim iyice çocuğumu düşünüyorum sizce ne yapsam burda sizleri kendime yakın gördüğüm için yazdım ne olur bana birsey söyleyin cildirmadan ben ??

Canim eğer incindiyse çok dikkat et kaymasin yoksa çok daha kötü olur ani hareket vs dikkat et doktorlar da bu duruma birsey yapamıyor çünkü ilaç da veremez çocuk yüzünden
Aynen öyle canım insaAllah daha kötü olmaz yaa ayrıca bence sende hakkını Savun yani bu tip insanlar anca sert tavırdan anlar yoksa seni dışıne göre görüp sürekli baskı altına sokar sende de ben seni çekiyorum sende beni çekeceksin Mecbur sun ne ayıp ya oh kendi yapsın seni misafirinin yanında rezil etsin ne âlâ be aaa sinirlendim valla

Canim bugün esim devreye girdi artık ben bıktım çünkü esim eşine söylemiş eşi de gerekeni yaparım demiş ins yapar ki bıktım kac yıldır biz arkadaş vs diye insan gibi davrandık kadın bizi yumuşak görünce ne yaptı bugün eşime anlatırken durumu sinirden deli oldum tutmuş sesin geliyor diyor sanki ben ondan korkacam tartistik esimde tel de konuşuyorduk zaten duydu dediklerini bana dedi eşinin tel numarasını gönder git abisinden al gittim aldım esim aramış eşi çok ezgin zaten özür dilemiş bir dünya esimden eve geliyordum kadın tuttu tekrar bana laf attı bende senin seviyene dusemem bundan sonra esim ilgilenecek dedim hamile halimle strese soktu beni besle kavgayı oysun gözünü zamanında ne iyilikler ettim insan değilmiş acirsan insanlar böyle olurmuş ama esim uyarmıştı beni şimdi de dedi esim sen hiç muhatap olma gerekeni ben yapacam tmm dedim zaten ben iyice yıprandım

Birdee sen su duruma bile sinirlenirken ben kac yıldır çekiyorum ben ne yapayım peki birde beni düşün yazım her sene zehir oluyor bunlar yüzünden

Pöçüğünmü kaydı acaba, yuvarlak simit gibi bişeye otursan rahat edersin canım bence
Pocugu ins kaymamıştır yoksa çekilmesi lazım benimde hamileliğin ilk başında oldu öldüm ama pocugu kaysa duramaz incinmis belliki çünkü orası kayınca direk batıyor ben ne çektim @hadem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…