2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Pocugu ins kaymamıştır yoksa çekilmesi lazım benimde hamileliğin ilk başında oldu öldüm ama pocugu kaysa duramaz incinmis belliki çünkü orası kayınca direk batıyor ben ne çektim @hadem
H Hadem-inNebi canim sıcak tutmaya terletip sogutmamaya bak benim anladığım kadarıyla suan senin ki incinmis durumda eğer ilerlerse kayar hamileliğin zehir olur ani hareketlere dikkat et birde dedigim gibi terletip soğutma yoksa çok kötü olur canım kiyamam sana ben dedigim gibi çok acısını çektim en sonunda annem çekti orayı da kurtuldum bilen biri dikkatli bir şekilde kuyruk solumunu aşağıdan yukarı çekecek ama sende dayanacan ağzına birsey sıkıştir bunun icin cok gecmis olsun umarım düzelir ama önce emin ol kaydı mi incindi mi eğer batma varsa kaymistir yoksa incinmistir elleme dikkat et sadece canim

Cnm valla öyle edepsiz insanlara birşey söylemez anlayış göstermeye çalısınca tepene çıkıyorlar , üstrubunu bozmadan onların cevabını vermek lazım . İyi etmişin eşini devreye şokmuşun, en azından senin kafan ağrımaz ... Allah 'tan kadının eşi de anlayışlı çıkmış....

Bu arada umuttttt nasılsın , Nasıl oldun arkadaşım ?...

Sagolasin canim kac senedir çekiyorum keske baştan hiç cekmeseydim merhametten maraz doğar ya aynı oyle oldu bizde de yardım ettik bilmem ne yaptık kadın bize düşman oldu sonrasında ki ben yillarca gürültüsünü ve çocuklarını cekmisim 1gun benim kayseri den ilk defa evine gelmiş akrabami cekmeyeni ne diye cekecem hamile halimle aylardır sabahın köründe çocuklarının sesine kalkıyorum 6bucukta başlıyor cocuklar annelerinin üzerinde tepinmeye umrunda degil kadının birde bizim evin duvar mesafesi ile onların damı çok yakın olduğu gibi ses bizim evde kendi de kiracı bizde ama ben yüksek miktar ödüyorum kendi ablasinin evinde doğru dürüst lira bile vermiyor birde tutmuş tartışırken begenmiyorsan değil git diyor utanmaz sanki benim kiramı kendi veriyor.ama iyi oldu tam eşimle telefon da konuşurken ben eşime çocukların gürültü yaptığını ama yine umursamadığını anlatiyordum sanki kendinden korkuyorum bana sesin çıkıyor ha diye bağırdı eşimle telefonda bana söylediği herşeyi duydu bende söyledim bazı şeyleri tabi seviyemi bozmadan eşinin telefon numarasını esim git abisunden al konusacam dedi gittim aldım dönerken bana laf attı benle u grasacakmis yok bilmem ne bende hiç bozmadan kendimi senin seviyene dusemem dedim yürüdüm evime geçtim eşine soyleyenecegini söylemiştim ben ugrasmam artık seninle esim halledecek demiştim abisinin oradan geldiğimi farkettiği için dedigim gibi ben oradan gelirken laf attı bende dedigim gibi yaptim gelince eşime mesaj attım böyle böyle diyor diye esim tekrar eşini aramış demiş bak böyle olmaz bizim hanıma böyle diyormuş diye sabah ta erken kalktı aldı çocukları indi aşağı illa esimimi devreye sokmaliydim komşu hakkı nedir bilmiyor kendi bir gün benim misafir iki çekmedi benim onun gibi yaz kış yatma imkanım yok ki bir yaz tatilim var her sene çekiyorum zaten ama canim yeter yani

Ayy valla Allah böyle insanların şerrinden korusun, komşu çok önemli , Allah korusun insanın başına birşey gelse akrabandan önce yetişen komşun olur tabi iyi komşu olursa ... Sen baya çekmişin bu kadını .. Kötü komşu ev sahibi yapar derler ya bu şer görünen olaydan doğan da bi hayr olur elbet .. Sen hiç muhatap olma bence de artık .. Aslında burda mevzu çocuklarının çok ses yapıyor olması değil ,kadın onlara birazcık da olsa müdahale etmemesi , yada sana gelip komşum kusura bakma Bnm çocuklar biraz fazla ses çıkarıyor olabilirler ama engel olamıyorum falan demesini geçtim bide bi misafirinde kapıya dayanmış , komşuluk önemli şey vesselam , önemli ve iyi komşu bulmak da Zor birşey galiba ...

Öyle tabiki ama ben burda kalıcı degilim nasipse 1 sene ins var atama mi isteyeceğim ama o zamana kadar nasıl dayanacam bilmiyordum çok şükür ki esim devreye girdi yoksa ben bu tarz kişilerle ugrasamam fakat bugün şunu yaptı sabah erkenden aldı çocukları indirdi aşağı ama kapının önüne cocuklar bu sefer kapının önünde sabahın köründe bağırdı çağırdı olsun dedim damda dibimde yapmasi larda dedim ki kadın bunu gicikligina böyle yaptı bundan da eminim daha once malesef nasıl böyle biriyle arkadaşlık yaptıysam yaptim ki komşuluk diyelim ama esim dedi canım acıma bak bu kadına şöyle böyle dedi yok dedim yazık dedim o dönemler memleketinden yeni gelmişti gözü açık değildi demekki yani ortama karşı açık degilmiydu bilemiyorum ki iste ama dediğin gibi komşu çok çok önemli valla bu dünya kimseye kalmaz bunu bilmiyorlar orası da ayrı

Batma var canım yaa esim ovaladi biraz yumuşadı gibi ama Ayy insaAllah iyi olur az kaldı zaten şurda ama son zamanlar iyi geçsin

Aman eşinin devreye girdiği iyi olmuş zaten biz yeterince stresliyiz bide böyle dengesiz insanlarla ugrasmayalim Allah yardimcin olsun canım benim

Kizlar nasilsiniz herkes iyidir insallah kapi susumu hastane hediyelerimi suslerimi bitiriyorum resimlerini cekip koyucam insallah e hani sizinkiler kimse paylasmiyor hadi bekliyoruz heycan mutluluk olsun hepimize hadi hadi

Kasilmalar devam ediyor ama sıklasmiyor bakalim.hayirlisi olsun diyorum artik. Ins biraz daha bekler bebeklerim...
Kizlar nasilsiniz herkes iyidir insallah kapi susumu hastane hediyelerimi suslerimi bitiriyorum resimlerini cekip koyucam insallah e hani sizinkiler kimse paylasmiyor hadi bekliyoruz heycan mutluluk olsun hepimize hadi hadi
Bende kapi susumu falan kendim yaptim canim ama hastane odasi icin sus yapmadim almadim erken dogar da kuvoze girerlerse uzulurum hepsi bosa gider. Hediye ve süs olarak ne yaptin? Bizde kokulu tas yapiyoruz esimle bakalim nasil olacaklar...

Neler yaptın canım güle güle kullanın paylaştı banada fikir olsun

Kizlar ay cok fena ishal oldum varmi bi care bilen patates yedim butun gun yine durmadi

umuttttt canim bende tas dusundum ama evden cikamadigim icin anlatamadim bide daha cabuk bitirmeye calisiyorum herseyi neolur ne olmaz diye senin kapi susun bitmisti dimi paylas herkesemrlo tatlim :)
zaran canim lavanta keselerini tamamliyorum mavi kese uzerine kral taci yaptim isimli

Hayırlı olsun resmi paylasirsin sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…