- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
İnşaAllah olur canım yeter ki Rabbim dilesin bende senin gibi hep bu takvimlere bakıp iç çekerdim şimdi çok şükür doğuma az kaldı seninde olacak insaAllah dua edelim bol bolAyy ne güzel hepinizde hamilelik takvimi var birgün benimde okur mu ki....
Gözlerim doldu zelihacigim inan bende çooook zorlu sureclerden geçtim 42 yaşında bu gebeligini tup bebekle yakaladım Allah kimseyi bu hasretle sınamasın dilerim en yakın zamanda sen ve sen gibiler bebislerine kavusurlar gebe kalırsam bana özelden yaz ne zaman olursa olsun Allah sizler için ettigimiz duaları kabul etsinKızlar bende 7 senelik evliyim 5 kez tüp bebek yaptırdım tutmadı önümüzdeki ay tekrar basliycam yumurta rezervi azlığı benimki banada dua eder misiniz hamislerin duası kabul olur adım zeliha
Ay canım benim, Rabbim ikiz versin sana inşallahhhKızlar bende 7 senelik evliyim 5 kez tüp bebek yaptırdım tutmadı önümüzdeki ay tekrar basliycam yumurta rezervi azlığı benimki banada dua eder misiniz hamislerin duası kabul olur adım zeliha
Ben köpük aldım canım mqgazadaki görevli kız tavsiye ettiAaaakimse bebislere kuvet almadimi yahu :) kizlaaar nolur kuvet fileleri hakkinda yardim yarin annemler almaya gidicek bikac kisi resim yuklesin bekliyorum
Magazalarda degisik degisik gostermisler bilemedim bende
bende btsn de paylaşaym canım
canım ben filenn içnde köpük olanlardan aldım baya kalın babyjem marka ebebekten. mesajı geç gördüm kusura bakmaBu arada kizlar kuvete nasil file alacagima karar veremedim sizinkilerin fotosunu yuklermisiniz cok kararsizim
rKızlar bende 7 senelik evliyim 5 kez tüp bebek yaptırdım tutmadı önümüzdeki ay tekrar basliycam yumurta rezervi azlığı benimki banada dua eder misiniz hamislerin duası kabul olur adım zeliha
bende btsn de paylaşaym canım
canım ben filenn içnde köpük olanlardan aldım baya kalın babyjem marka ebebekten. mesajı geç gördüm kusura bakmaBu arada kizlar kuvete nasil file alacagima karar veremedim sizinkilerin fotosunu yuklermisiniz cok kararsizim
rabbm inş en kısa sürede nasip eder. o kadar iyi anlıyoruz ki seni hepmz aynı süreçten geçtik. inş en umutsuz oldugun günlerde umut olarak gelsn bebeklerin...umudunu hiç kaybetmeKızlar bende 7 senelik evliyim 5 kez tüp bebek yaptırdım tutmadı önümüzdeki ay tekrar basliycam yumurta rezervi azlığı benimki banada dua eder misiniz hamislerin duası kabul olur adım zeliha
Allah razı olsun inşallah o mutluluğu yasarim o minicik kalbin atışını bende içimde hissederimbende btsn de paylaşaym canım
canım ben filenn içnde köpük olanlardan aldım baya kalın babyjem marka ebebekten. mesajı geç gördüm kusura bakma
rabbm inş en kısa sürede nasip eder. o kadar iyi anlıyoruz ki seni hepmz aynı süreçten geçtik. inş en umutsuz oldugun günlerde umut olarak gelsn bebeklerin...umudunu hiç kaybetme
Ayyy cok ciciler canim rabbimsaglikla kullanmayi nasip etsin insallah cok tatlilar :) maasallah barikallahKızlar, çooook şirin hediyeler geldi arkadaşımdan)
Daha doğmadan hediyeler gelmiş oh maşaAllah Rabbim huzurla giydirmek nasib etsin canimKızlar, çooook şirin hediyeler geldi arkadaşımdan)
Cook şirinler Güle güle giyindir canimKızlar, çooook şirin hediyeler geldi arkadaşımdan)
Çilekli olana bayıldımmmKızlar, çooook şirin hediyeler geldi arkadaşımdan)
E ozamn tebrikleeeer rabbim tamamina erdirsin insallah :)Kızlar topiginize yeni geldim benim bugün transferde 9.günüm ve kan testim 285 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?