2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Bu arada kizlar kuvete nasil file alacagima karar veremedim sizinkilerin fotosunu yuklermisiniz cok kararsizim

Kızlar bende 7 senelik evliyim 5 kez tüp bebek yaptırdım tutmadı önümüzdeki ay tekrar basliycam yumurta rezervi azlığı benimki banada dua eder misiniz hamislerin duası kabul olur adım zeliha

Kızlar bende 7 senelik evliyim 5 kez tüp bebek yaptırdım tutmadı önümüzdeki ay tekrar basliycam yumurta rezervi azlığı benimki banada dua eder misiniz hamislerin duası kabul olur adım zeliha
Gözlerim doldu zelihacigim inan bende çooook zorlu sureclerden geçtim 42 yaşında bu gebeligini tup bebekle yakaladım Allah kimseyi bu hasretle sınamasın dilerim en yakın zamanda sen ve sen gibiler bebislerine kavusurlar gebe kalırsam bana özelden yaz ne zaman olursa olsun Allah sizler için ettigimiz duaları kabul etsin

Aaaakimse bebislere kuvet almadimi yahu :) kizlaaar nolur kuvet fileleri hakkinda yardim yarin annemler almaya gidicek bikac kisi resim yuklesin bekliyorum
Magazalarda degisik degisik gostermisler bilemedim bende

bende btsn de paylaşaym canım
Bu arada kizlar kuvete nasil file alacagima karar veremedim sizinkilerin fotosunu yuklermisiniz cok kararsizim
canım ben filenn içnde köpük olanlardan aldım baya kalın babyjem marka ebebekten. mesajı geç gördüm kusura bakma
r

bende btsn de paylaşaym canım
canım ben filenn içnde köpük olanlardan aldım baya kalın babyjem marka ebebekten. mesajı geç gördüm kusura bakma
rabbm inş en kısa sürede nasip eder. o kadar iyi anlıyoruz ki seni hepmz aynı süreçten geçtik. inş en umutsuz oldugun günlerde umut olarak gelsn bebeklerin...umudunu hiç kaybetme

Allah razı olsun inşallah o mutluluğu yasarim o minicik kalbin atışını bende içimde hissederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…