İnşallah teşekkürler ptesi tekrar test yapıcam iki kat artmış mı diyeE ozamn tebrikleeeer rabbim tamamina erdirsin insallah :)
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin ikiz galiba değerin baya yüksekKızlar topiginize yeni geldim benim bugün transferde 9.günüm ve kan testim 285 çıktı
E süper hayırlı olsun :)Kızlar topiginize yeni geldim benim bugün transferde 9.günüm ve kan testim 285 çıktı
Degerin güzel ve yüksek çoğul gebelik olabilir hadi gözün aydınİnşallah teşekkürler ptesi tekrar test yapıcam iki kat artmış mı diye
Krap deGil ama kasik agrilari oluyordu bide tek yumurta iki bölüme bilir aynı yumurta ikizleri haniCanım benim tek embriyo ailedede hiç çoğul gebelik yok bişey sormak istiyorum sizlere benim çok kötü kramplarım oluyo günde iki kere oluyo genelde iki büklüm kalıyorum ter boşalıyo üzerimden sizce normal mi
Kramp derken nerde oluyo ki bu şekilde şiddetli Allah AllahCanım benim tek embriyo ailedede hiç çoğul gebelik yok bişey sormak istiyorum sizlere benim çok kötü kramplarım oluyo günde iki kere oluyo genelde iki büklüm kalıyorum ter boşalıyo üzerimden sizce normal mi
Kramp derken nerde oluyo ki bu şekilde şiddetli Allah Allah
Benimde oluyodu ama senin baya şiddetli bi druna sor bence canimAdet ağrısı gibi alt karnımda iki büklüm kalıyorum
Pazartesi sorucam canımBenimde oluyodu ama senin baya şiddetli bi druna sor bence canim
Antalyada yok((((Kızlar ebebek Te 599 tl olan Pierre cardin lorainne Bebek arabası 199 tl ye girmiş kampanyada .... Düşünebilecek olanların aklında bulunsun ... Bide hoşgeldin paketi var hamilelere 5 tl ye ... İçinde de şunlar var :
Bende yok cnm, ben antreman sanciyi daha hissetmedim hiç.Kizlar iyi pazarlar benim bu ara alt karin bolgemde agrim oluyor bazen iyice asagi iniyor gibi sizlerde varmi bu durumlar
Benim bacaklarımda, özel bölgemde ağrılarım arttı. Hele gece o yatakta dönmek zulüm gibi. Karnımı hic düşünmedim yani bu kadar ağrının yanında, ayına girersen olur dediler. Sanırım normal bu ağrılarKizlar iyi pazarlar benim bu ara alt karin bolgemde agrim oluyor bazen iyice asagi iniyor gibi sizlerde varmi bu durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?