2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Zehra er27 r27 erAyyy dun gece bende o bacak agrilariyla ugrastimfelaketti dogum sancisi sandim ama son ay nis zaten ekim 20 gorunen dogum bebegim cok onde diye en gec ekimin 4 unde bekleniyor e bide 37 yada 38 de dogum olursa eylul sonu geliyor sipa.

Bana gün verdi doktorum,ekim 7 sezeryan günüm. Allah tan bişey olmazsa inşallah. Sen dua et evdesin sürekli, ben çalışır raporumu uzattım, eylül 27 de bitiyor oda. Keske uzatmasaydım izni. Bugün çok ama çok zorlandım, karnım taş gibi. Gittikçe agirlasiyoruz, Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Ben hep diyorum iyiki isi birakmisim dayanamazdim artik oyleki oglumun hareketleri bile canimi yakiyor gozlerim yas doldugu oluyor cok agirlastik hele o karnin tas kesmesi ter bosaliyo ustumdwn

Transfer tarihin ne, cnm

Ben hep diyorum iyiki isi birakmisim dayanamazdim artik oyleki oglumun hareketleri bile canimi yakiyor gozlerim yas doldugu oluyor cok agirlastik hele o karnin tas kesmesi ter bosaliyo ustumdwn
Ay vallahi demin karnım yumurta gibi oldu, sanki poposuyla yada ayağıyla falan itiyor gibi. Benimde gözlerim doluyor, derin derin nefs almaya çalışıyorum, ama napalim kaldı 1 ayımız. Hareket etmeyede çalışıyorum ben, çok yatmakta ağırlaştırıyor. Gerçi senin yatak istirahatin vardı sanırım.
Hele geçsin şu 1 ayımızda, gülerek animsarız bu günleri kuzularla

Canim raporu kisaltmak senin elinde ben de 5 haftayi devrettim ama 4. Haftada calisamaz raporu getiricem bir hafta daha dinleneyim diyorum

Allah razı olsun inşallah o mutluluğu yasarim o minicik kalbin atışını bende içimde hissederim
inş dua edicem sana çok
Kızlar topiginize yeni geldim benim bugün transferde 9.günüm ve kan testim 285 çıktı
maşallah rabbm tamamına erdirsin...
.
kasılmalar çok can yakıyor geçen hafta 5dk a düşmüştü sıklığı. nefes alamıyordum mahvoldum. sıklığını iyi takip edin

Canim raporu kisaltmak senin elinde ben de 5 haftayi devrettim ama 4. Haftada calisamaz raporu getiricem bir hafta daha dinleneyim diyorum
Bende güyya eylül 9 a kadar idare edeyim diyorum, ondan sonra bayram zaten. 19 eylül de mesai tekrar başlıyor, bende o tarihten sonra gitmemeyi düşünüyorum

GuAydin canlar kapi susum keslerim bitti kurabiyelerimzde bitsin yayinlic. am bugun insallah hepimiz icin bi gun olur bebislerimiz allahin izniyle geliyor insallah saglikla kavusucaz :)

Günaydın canlarım hazırlıkların telaşına düştüm yazamadım. Nasılsınız? Doğuma da az kaldı hayırlısıyla. Rabbim aldıklarımizin içini doldursun.
Kızlar bende 7 senelik evliyim 5 kez tüp bebek yaptırdım tutmadı önümüzdeki ay tekrar basliycam yumurta rezervi azlığı benimki banada dua eder misiniz hamislerin duası kabul olur adım zeliha
Rabbim gönlüne göre versin canım. Çok zor bir süreç seni en iyi biz anlarız. Her daim dularimizdasin
Kızlar, çooook şirin hediyeler geldi arkadaşımdan)
İyiyim günlerde giydir canım benim.
Kızlar topiginize yeni geldim benim bugün transferde 9.günüm ve kan testim 285 çıktı
Gozun aydin canım benim. Hayırlı olsun. Pazartesi günü ki değerin kaç çıktı bizi gelişmelerden haberdar et.
Ben bebek kurabyelere başladım yavaş yavaş, çünkü 150 tane yapmayi düşünüyorum)
Canım. Ya çok güzel olmuşlar. Bizimde odamız hemen hemen tamam sadece ateş ölçer imiz kaldı. Tabi süslemeler ve hediyeler hiç ortada yok ne yapacağıma da karar veremedim.

Kızlar hastane çantamı hazırlayacağım. Sizler neler koydunuz. Yazarsanız sevinirim. Hepinizi çok seviyorum...

S sanslianne canim hazirlari sordum tanesi 4lira dediler ablam yapiyor ozellikle bu isi yapan arkadasindan gitti ogrendi detaylarini simdide ugrasiyor sagolsun. :) a

Kendi çantan için mi bebisin çantası icin mi soruyosun

Ayyy heralde büyüdükleri için iyice , karnım şekilde şekile giriyor , bazen yumurta nın uç kısmı gibi sivri oluyo göbeğim , bazen göbek çukurum iyice çukurlaşıyor kenarlar sert oluyo , eşimle görünce gülesimiz geliyo Seviyoruz okşuyoruz konuşuyoruz kısa sürede normal E dönüyor neyse ki ...

Kendi çantan için mi bebisin çantası icin mi soruyosun

Çanta hazırlayacak kadar büyüdük mü yaw , erken değil mi, şimdiden hazırlamak gerek mi ?.. Bide Bebek anne çantası ayrı mı olmalı ?., beb hepsini aynı küçük valize koymayı düşünüyorum

Valla kızlar ben orta boy bi valiz aldım, içine bebek için 2 tane hastane çıkışı koydum, bebek bezi, ıslak mendili, küçük biberon, ağız silme mendilleri, hurma ve zemzem suyu, göğüs pedi, kendim için 2 takım lohusa takımı, bi beyaz biri pembe. Hasta bezi, lohusa seti (yani benim tacım ve terliğim, bebişin bandanasi ve ayakkabısı)
4 tane alt iç camasiri, 2 tane sütyen koydum. Sac duzlestiricimi ve ufak bi makyaj çantasıda aldım. Hastaneden cikarken giyeceğim dışarı kıyafetimi ve belki hava soğuk olur eser falan diye Bi hırka aldım
Ayrıcada magnetler, çikolatalar, oda süslemeleri ayrı bi çantaya koyacağım, bu ikramlık vs, lerde ayın 8 inde gelecek. Malesef ben hala çalıştığım için kendim yapamadım, 250 tl ye yaptırdım hepsini.
Rabbim bebislerimizle foto çekinip, burda paylasmayi nasip etsin inşallah

Eve dönüldüğünde haliyle yatak yapılacağı için, 3 takim nevresim yastık çarşaf seti diktirdim bugün, 1 takımda bebiş için dikiliyor. Dikimiyle birlikte tamamına 200 tl verdim,
Haftaya evimin Genel temizliğinide yaptiricaz, ondan sonra beklemeye geçicez inşallah

Artık hazırlamak lâzım canım ya ben 2 hafta önce hazırladım ona ayrı bana ayrı çünki ben haldeyken kim ayıracak verecek bebeğin eşyalarını hemsireye

Artık hazırlamak lâzım canım ya ben 2 hafta önce hazırladım ona ayrı bana ayrı çünki ben haldeyken kim ayıracak verecek bebeğin eşyalarını hemsireye

Oyyy oyy bende bu hafta bebeğin kıyafetlerini ütüleyip yerleştireceğim inşallah da , bari o Arada çantayı da hazırlayayım

Kizlar gunaydin bende bugun cantalarimizi hazirlicam insallah artikherseyin hazir k beklemesi lazim bide bisey sorucam pompa aldinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…