2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Ne tatlı heyecanlar kızlar biz dün ev temizligimizu yaptık Teyzem ler ve annem yaptilar sağolsunlar kızımın camisirlari yikadi birazi ütülendi bugün yarın kendim için ayrı kızım için ayrı çanta hazırlayacagim

kızlar hepinize nasıl özeniyorum ben daha ayın 20 sinde taşınacağım için hiç bir şeyim hazır değil inşallah 40. haftasına kadar oturur oturduğu yerde de perişan etmez o telaşta bizi

4 tane koydum kızlar bebeğe. Kendime de 1 tane boydan gecelik 1 tane lohusa pijamasi sabahlikli 1 tane de beli lastikli normal pijama koydum. Doktor normal doğum derse 1 tane daha boydan gecelik koyacağım. Bu arada derece aldık braun siz aldınız mı bilgisi olan var mi

Bende dijital derece ölçer vardı onu kullanacagim 3 veya 4 tane hastane çıkışı ben de koyarım gecelik ise 2 tane olsa iyi olurmuş kanama oluyor ya pijama çok önerilmiyor 1 tane pijama olabilir tabi ilk mama verebilirler bibeRon felanda gerekli sanırım ayin 5 doguma sezeryan gidecek arkadaşım var ondan ayrıntıları öğrenirim buraya yazarım

Kızlar herkesin Dru söyledi mi nasıl doğum yapacağını benim ki hala soylemedi daha var diyip duruyo sinir oldum ya belirsizlik çok sinir bozucu Hayır bilsem ona göre kendimi psikolojik olarak hazirliycam

Kızlar Merhaba ben doğum yaptım oğlum 2.5 kilo doğdu dün kontrol diye gitmiştim ama kalp ritmi arada düşüyordu 12 saat kadar düzeltmeye çalıştılar ama malesef Bi sure sonra tekrar düşüyordu genel anestezi ile sabaha karşı 5 te doguma alındım şuan yogun bakımda kendi kendine solunum yapmaya başladı ama bi hafta daha kalması gerekebilrmis

Ne güzel canım bak evladını dünyaya getirmişsin

Olsun bi hafta nedir ki önemli olan sağlıklı olmasi insaAllah hersey yolunda gider evladınla evine dönersin Rabbim yardimcin olsun

Kızlar herkesin Dru söyledi mi nasıl doğum yapacağını benim ki hala soylemedi daha var diyip duruyo sinir oldum ya belirsizlik çok sinir bozucu Hayır bilsem ona göre kendimi psikolojik olarak hazirliycam
Benimki ekimin ilk haftası ve sezeryan canım, doktorum öyle söyledi

Canim bemkide erken diyor soylemiyor ama normal dogumu Destekliyor bugun kontrolumuz vardi bebek boyle gidefde 40 haftayi bulursan normal cok zor dedi

Annali babalı büyüsün gözün aydın korkma ilk sen oldun bebisini doğuran Allah sağlıklı uzun ömür versin bebisine ciniyeti ne canim

Bu arada şimdi tekar okuyunca oglun olmuş kutlarim

Gozun aydin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…