Ben almadım canım gerek olursa alırız belkide hiç gerek kalmazKizlar gunaydin bende bugun cantalarimizi hazirlicam insallah artikherseyin hazir k beklemesi lazim bide bisey sorucam pompa aldinizmi
2 tane koydum canım ben, biri 10 lu, biri 5 liKızlar bende tek valiz hazırlamayı düşünüyorum ama bakalım hayırlısı. Bebeğe kaç takım çıkış koymalıyız
Bence iki koy canım kusuyo falan her ihtimali düşünmek lâzımKızlar bende tek valiz hazırlamayı düşünüyorum ama bakalım hayırlısı. Bebeğe kaç takım çıkış koymalıyız
Bende dijital derece ölçer vardı onu kullanacagim 3 veya 4 tane hastane çıkışı ben de koyarım gecelik ise 2 tane olsa iyi olurmuş kanama oluyor ya pijama çok önerilmiyor 1 tane pijama olabilir tabi ilk mama verebilirler bibeRon felanda gerekli sanırım ayin 5 doguma sezeryan gidecek arkadaşım var ondan ayrıntıları öğrenirim buraya yazarım4 tane koydum kızlar bebeğe. Kendime de 1 tane boydan gecelik 1 tane lohusa pijamasi sabahlikli 1 tane de beli lastikli normal pijama koydum. Doktor normal doğum derse 1 tane daha boydan gecelik koyacağım. Bu arada derece aldık braun siz aldınız mı bilgisi olan var mi
Ne güzel canım bak evladını dünyaya getirmişsinKızlar Merhaba ben doğum yaptım oğlum 2.5 kilo doğdu dün kontrol diye gitmiştim ama kalp ritmi arada düşüyordu 12 saat kadar düzeltmeye çalıştılar ama malesef Bi sure sonra tekrar düşüyordu genel anestezi ile sabaha karşı 5 te doguma alındım şuan yogun bakımda kendi kendine solunum yapmaya başladı ama bi hafta daha kalması gerekebilrmis
Olsun bi hafta nedir ki önemli olan sağlıklı olmasi insaAllah hersey yolunda gider evladınla evine dönersin Rabbim yardimcin olsunKızlar Merhaba ben doğum yaptım oğlum 2.5 kilo doğdu dün kontrol diye gitmiştim ama kalp ritmi arada düşüyordu 12 saat kadar düzeltmeye çalıştılar ama malesef Bi sure sonra tekrar düşüyordu genel anestezi ile sabaha karşı 5 te doguma alındım şuan yogun bakımda kendi kendine solunum yapmaya başladı ama bi hafta daha kalması gerekebilrmis
Benimki ekimin ilk haftası ve sezeryan canım, doktorum öyle söylediKızlar herkesin Dru söyledi mi nasıl doğum yapacağını benim ki hala soylemedi daha var diyip duruyo sinir oldum ya belirsizlik çok sinir bozucu Hayır bilsem ona göre kendimi psikolojik olarak hazirliycam
Kızlar herkesin Dru söyledi mi nasıl doğum yapacağını benim ki hala soylemedi daha var diyip duruyo sinir oldum ya belirsizlik çok sinir bozucu Hayır bilsem ona göre kendimi psikolojik olarak hazirliycam
Niye ki canimCanim bemkide erken diyor soylemiyor ama normal dogumu Destekliyor bugun kontrolumuz vardi bebek boyle gidefde 40 haftayi bulursan normal cok zor dedi
Niye sezeryan ki canım sebebi neBenimki ekimin ilk haftası ve sezeryan canım, doktorum öyle söyledi
Annali babalı büyüsün gözün aydın korkma ilk sen oldun bebisini doğuran Allah sağlıklı uzun ömür versin bebisine ciniyeti ne canimKızlar Merhaba ben doğum yaptım oğlum 2.5 kilo doğdu dün kontrol diye gitmiştim ama kalp ritmi arada düşüyordu 12 saat kadar düzeltmeye çalıştılar ama malesef Bi sure sonra tekrar düşüyordu genel anestezi ile sabaha karşı 5 te doguma alındım şuan yogun bakımda kendi kendine solunum yapmaya başladı ama bi hafta daha kalması gerekebilrmis
Bu arada şimdi tekar okuyunca oglun olmuş kutlarimKızlar Merhaba ben doğum yaptım oğlum 2.5 kilo doğdu dün kontrol diye gitmiştim ama kalp ritmi arada düşüyordu 12 saat kadar düzeltmeye çalıştılar ama malesef Bi sure sonra tekrar düşüyordu genel anestezi ile sabaha karşı 5 te doguma alındım şuan yogun bakımda kendi kendine solunum yapmaya başladı ama bi hafta daha kalması gerekebilrmis
Gozun aydin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Maşallah.Kızlar Merhaba ben doğum yaptım oğlum 2.5 kilo doğdu dün kontrol diye gitmiştim ama kalp ritmi arada düşüyordu 12 saat kadar düzeltmeye çalıştılar ama malesef Bi sure sonra tekrar düşüyordu genel anestezi ile sabaha karşı 5 te doguma alındım şuan yogun bakımda kendi kendine solunum yapmaya başladı ama bi hafta daha kalması gerekebilrmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?