2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

oh maşallah ilk bebeğimiz de gelsin, İnşallah en kısa zamanda sağlıkla alır götürürsün bebişini eve canım bu bir haftalık dönemde toparlanman en önemlisi ikinize de sağlık diliyorum..

Kizlar ya tahkilde yine enfeksiyon cikti bi kurtulamadim ya yine ilaca dayanicaz bide serviks boyunuz ne kadar benim 3 cm suan dr normal dedi sizde durumlar nasil

Masallah naz cim rabbim uzun omur versin cikar hastaneden merak etme onemli olan saglikli olmasi insanlar kac ay kuvoz bekliyor dua etgrubun ilk bebegi masallahhh
Kizlar ya tahkilde yine enfeksiyon cikti bi kurtulamadim ya yine ilaca dayanicaz bide serviks boyunuz ne kadar benim 3 cm suan dr normal dedi sizde durumlar nasil
Benim 4.enfeksiyon bu valla. Gecsede tekrarliyor surekli. Benim boy en son 3.3 tu hastanede yattigimda doktor iyi demisti bence bu haftalar icin normal

Kizlar biz cantamizi hazirlayali epey oldu malum ikiz gebelik... Ben 3 er takim koydum iki bebegim icin 1 er 10 lu 2 ser 5 li takim. Sezeryan da 2 gun kalindiginicin gerekecekmis hatta yetmeyebilir dediler p zaman esim getirir evden. 2 ser battaniye ekledim üzerine. Kendime 2 gecelik 1 pijama koydum makyaj malzemesi tarak lohusa terlik ve taci. 3 tane alt camasir 1 emzirme atleti 2 emzirme sutyeni. Gogus pedi. Depend ped ve 1 paket uzun ped. Hastane cikisi icin kendime tsort esofman altim esime 1 yedek tsort. Gogus ucum olmadigi icin gogus ucu cikarici aparat. Bu arada sut sagma makinesi aldim ben ikiz oldugu icin lansinoh. Ama onu hastaneye goturmicem.

Rabbim sana kavuştursun inşallah

:) sona geldik valla, ayy ne heyecanlıı. güle oynaya kullanırsın inşallh herseyiniiii

Umut durumun nasıl bak 36 37 bulacak senin doğum inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar benim sizin dualariniza ihtiyacım var akşam yine solunum cihazına bağladılar akciğerleri henüz tam gelişmedigi için hızlı nefes alıp veriyor. Lütfen dua edin

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar benim sizin dualariniza ihtiyacım var akşam yine solunum cihazına bağladılar akciğerleri henüz tam gelişmedigi için hızlı nefes alıp veriyor. Lütfen dua edin
Ayy hep aklımdasınız ve dua ediyorum, haberdar et bizi sürekli olur mu

Allah yar ve yardımcınız olsun canım ya dualarimiz seninle

Canim allah analı babalı büyütsun . Hiç merak etme çok erken de değil toparlayacaktir....

Benim çatı kemiğim çok acıyor. Yuruyemiyorum resmen. Gece uykusu zaten yk (yazdığım saatten de anlaşılacağı gibi ).son haftalar zor geçiyor yani.ama bebis ler iyi olsun da sabrederiz.

nazz81 canim yavrun allaha emanetinsallah saglikla cikacak ordan uzulme desemde panigini anliyorum 34+ dami dogdu prensin bide ciger gelistirici vurdularmi dogumdan once bol bol ayetel kursi oku yavruna ben ogluma hep annen gibi guclu ol diyorum bende 27. Haftada suyum geldi zor durdurduk o panigi depresyonu anliyorum ama oglun icin guclu pozitif ol insallah buraya aldim oglumu evimize gidiyoruz yazicaksin

:) sona geldik valla, ayy ne heyecanlıı. güle oynaya kullanırsın inşallh herseyiniiii
Aminnn hepimiz insallah
Umut durumun nasıl bak 36 37 bulacak senin doğum inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi
Cok sukur zaran. Kasilmalar var vajinaya baski da cok fazla ama idare ediyoruz pazartesi kontrol var bakalim ne dicek. Normalde 19 eylul bizim planlanan dogum tarihimiz bakalim hayrlisi
Canim ciger gelistirici vurulmamis miydi? Duzelecek merak etme. 26 27 de dogan bebekler bile normale dönüyor en kosa surede evinde olacak bebegin

Yok kızlar vurulmadı ameliyata alacak Dr da şaşırdı hemen yaptırdı kendi Dr um tatilde nöbetçi Dr Sezeryana aldı
Çok şükür suan iyi böyle devam ederse p.tesi kucağıma verecekler emme gücüne görede taburcu edecekler
Rabbim hayırlısı ile bebeklerim izi kucagimiza alıp eve dönmeyi nasip etsin
Normalde bu gün beni taburcu ettiler ama hastanede bırakamadım bebegimi kalabildigim kadar kalicam oğluma beraber eve gidicem

Ayy inşallah, evet aklına kotu bisey getirme, Rabbim yardımcın olsun

Hadi İnşaAllah Canım ya beraberce gidin eve yavrun la

Korkma canım insallah pazartesi günü kucağına alıp çıkacaktır hastaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…