oh maşallah ilk bebeğimiz de gelsin, İnşallah en kısa zamanda sağlıkla alır götürürsün bebişini eve canım bu bir haftalık dönemde toparlanman en önemlisi ikinize de sağlık diliyorum..Kızlar Merhaba ben doğum yaptım oğlum 2.5 kilo doğdu dün kontrol diye gitmiştim ama kalp ritmi arada düşüyordu 12 saat kadar düzeltmeye çalıştılar ama malesef Bi sure sonra tekrar düşüyordu genel anestezi ile sabaha karşı 5 te doguma alındım şuan yogun bakımda kendi kendine solunum yapmaya başladı ama bi hafta daha kalması gerekebilrmis
Masallah naz cim rabbim uzun omur versin cikar hastaneden merak etme onemli olan saglikli olmasi insanlar kac ay kuvoz bekliyor dua etgrubun ilk bebegi masallahhhKızlar Merhaba ben doğum yaptım oğlum 2.5 kilo doğdu dün kontrol diye gitmiştim ama kalp ritmi arada düşüyordu 12 saat kadar düzeltmeye çalıştılar ama malesef Bi sure sonra tekrar düşüyordu genel anestezi ile sabaha karşı 5 te doguma alındım şuan yogun bakımda kendi kendine solunum yapmaya başladı ama bi hafta daha kalması gerekebilrmis
Benim 4.enfeksiyon bu valla. Gecsede tekrarliyor surekli. Benim boy en son 3.3 tu hastanede yattigimda doktor iyi demisti bence bu haftalar icin normalKizlar ya tahkilde yine enfeksiyon cikti bi kurtulamadim ya yine ilaca dayanicazbide serviks boyunuz ne kadar benim 3 cm suan dr normal dedi sizde durumlar nasil
Rabbim sana kavuştursun inşallahKızlar Merhaba ben doğum yaptım oğlum 2.5 kilo doğdu dün kontrol diye gitmiştim ama kalp ritmi arada düşüyordu 12 saat kadar düzeltmeye çalıştılar ama malesef Bi sure sonra tekrar düşüyordu genel anestezi ile sabaha karşı 5 te doguma alındım şuan yogun bakımda kendi kendine solunum yapmaya başladı ama bi hafta daha kalması gerekebilrmis
:) sona geldik valla, ayy ne heyecanlıı. güle oynaya kullanırsın inşallh herseyiniiiiKizlar biz cantamizi hazirlayali epey oldu malum ikiz gebelik... Ben 3 er takim koydum iki bebegim icin 1 er 10 lu 2 ser 5 li takim. Sezeryan da 2 gun kalindiginicin gerekecekmis hatta yetmeyebilir dediler p zaman esim getirir evden. 2 ser battaniye ekledim üzerine. Kendime 2 gecelik 1 pijama koydum makyaj malzemesi tarak lohusa terlik ve taci. 3 tane alt camasir 1 emzirme atleti 2 emzirme sutyeni. Gogus pedi. Depend ped ve 1 paket uzun ped. Hastane cikisi icin kendime tsort esofman altim esime 1 yedek tsort. Gogus ucum olmadigi icin gogus ucu cikarici aparat. Bu arada sut sagma makinesi aldim ben ikiz oldugu icin lansinoh. Ama onu hastaneye goturmicem.
Umut durumun nasıl bak 36 37 bulacak senin doğum inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimiziKizlar biz cantamizi hazirlayali epey oldu malum ikiz gebelik... Ben 3 er takim koydum iki bebegim icin 1 er 10 lu 2 ser 5 li takim. Sezeryan da 2 gun kalindiginicin gerekecekmis hatta yetmeyebilir dediler p zaman esim getirir evden. 2 ser battaniye ekledim üzerine. Kendime 2 gecelik 1 pijama koydum makyaj malzemesi tarak lohusa terlik ve taci. 3 tane alt camasir 1 emzirme atleti 2 emzirme sutyeni. Gogus pedi. Depend ped ve 1 paket uzun ped. Hastane cikisi icin kendime tsort esofman altim esime 1 yedek tsort. Gogus ucum olmadigi icin gogus ucu cikarici aparat. Bu arada sut sagma makinesi aldim ben ikiz oldugu icin lansinoh. Ama onu hastaneye goturmicem.
Ayy hep aklımdasınız ve dua ediyorum, haberdar et bizi sürekli olur muHepinize çok teşekkür ederim kızlar benim sizin dualariniza ihtiyacım var akşam yine solunum cihazına bağladılar akciğerleri henüz tam gelişmedigi için hızlı nefes alıp veriyor. Lütfen dua edin
Allah yar ve yardımcınız olsun canım ya dualarimiz seninleHepinize çok teşekkür ederim kızlar benim sizin dualariniza ihtiyacım var akşam yine solunum cihazına bağladılar akciğerleri henüz tam gelişmedigi için hızlı nefes alıp veriyor. Lütfen dua edin
Kızlar Merhaba ben doğum yaptım oğlum 2.5 kilo doğdu dün kontrol diye gitmiştim ama kalp ritmi arada düşüyordu 12 saat kadar düzeltmeye çalıştılar ama malesef Bi sure sonra tekrar düşüyordu genel anestezi ile sabaha karşı 5 te doguma alındım şuan yogun bakımda kendi kendine solunum yapmaya başladı ama bi hafta daha kalması gerekebilrmis
Canim, ciger gelistirici yapılmamış miydi?Hepinize çok teşekkür ederim kızlar benim sizin dualariniza ihtiyacım var akşam yine solunum cihazına bağladılar akciğerleri henüz tam gelişmedigi için hızlı nefes alıp veriyor. Lütfen dua edin
Aminnn hepimiz insallah:) sona geldik valla, ayy ne heyecanlıı. güle oynaya kullanırsın inşallh herseyiniiii
Cok sukur zaran. Kasilmalar var vajinaya baski da cok fazla ama idare ediyoruz pazartesi kontrol var bakalim ne dicek. Normalde 19 eylul bizim planlanan dogum tarihimiz bakalim hayrlisiUmut durumun nasıl bak 36 37 bulacak senin doğum inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi
Canim ciger gelistirici vurulmamis miydi? Duzelecek merak etme. 26 27 de dogan bebekler bile normale dönüyor en kosa surede evinde olacak bebeginHepinize çok teşekkür ederim kızlar benim sizin dualariniza ihtiyacım var akşam yine solunum cihazına bağladılar akciğerleri henüz tam gelişmedigi için hızlı nefes alıp veriyor. Lütfen dua edin
Ayy inşallah, evet aklına kotu bisey getirme, Rabbim yardımcın olsunYok kızlar vurulmadı ameliyata alacak Dr da şaşırdı hemen yaptırdı kendi Dr um tatilde nöbetçi Dr Sezeryana aldı
Çok şükür suan iyi böyle devam ederse p.tesi kucağıma verecekler emme gücüne görede taburcu edecekler
Rabbim hayırlısı ile bebeklerim izi kucagimiza alıp eve dönmeyi nasip etsin
Normalde bu gün beni taburcu ettiler ama hastanede bırakamadım bebegimi kalabildigim kadar kalicam oğluma beraber eve gidicem
Hadi İnşaAllah Canım ya beraberce gidin eve yavrun laYok kızlar vurulmadı ameliyata alacak Dr da şaşırdı hemen yaptırdı kendi Dr um tatilde nöbetçi Dr Sezeryana aldı
Çok şükür suan iyi böyle devam ederse p.tesi kucağıma verecekler emme gücüne görede taburcu edecekler
Normalde bu gün beni taburcu ettiler ama hastanede bırakamadım bebegimi kalabildigim kadar kalicam oğluma beraber eve gidicem
Korkma canım insallah pazartesi günü kucağına alıp çıkacaktır hastanedenYok kızlar vurulmadı ameliyata alacak Dr da şaşırdı hemen yaptırdı kendi Dr um tatilde nöbetçi Dr Sezeryana aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?