2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Xkizlar nasilsiniz ay merak ettim sizin bebisler asagi dondumu benim sipanin kafasi midemde oyle oturuyor keyif adami :)
Bugun hareketleri necesimi kesiyor hercekten tuhaf bi cabalar icinde acaba donmeyemi calisiyor dedim bilemiyorum tabi

Xkizlar nasilsiniz ay merak ettim sizin bebisler asagi dondumu benim sipanin kafasi midemde oyle oturuyor keyif adami :)
Bugun hareketleri necesimi kesiyor hercekten tuhaf bi cabalar icinde acaba donmeyemi calisiyor dedim bilemiyorum tabi
Valla ben anlamadim daha yarın kontroĺüm
var bakalım dönmüş mü. mide yanmalari azaldı sanki sağ kaburada eskisi kadar ağır miyor

Yok yaa ne dönmesi :) ordan ora hoplayip duruyor beNimkide. Genelde kaburgalarımın etrafında ve midemin oralarda. Nefes kesilmesi bende de var malesef, üçüncü kat evime yaklaşık 15 dakkada çıkıyorum :)

Kızlar ya nasıl o kadar hareketliler ki maşaAllah benim ki yerimi daraldı nedir çok ağır haraketleri ama acayip hiçkirik tutuyo o zaman hopluyo

Kızlar ya nasıl o kadar hareketliler ki maşaAllah benim ki yerimi daraldı nedir çok ağır haraketleri ama acayip hiçkirik tutuyo o zaman hopluyo
Ay canim hoc sorma dun gozlerimden yaslar geldi oyle bir vuruyoki butun gucuyle maasallah karnim zigzag ciziyo hickirik ayri zaten top sektiriyo diyorum :) ayyy bunlarida yasadikya cok sukur daha dun gibi transfer sonucu beklemeler yukselcekmi yerlescekmi kalp sesi simdi kocaman bebisler karnimizda gun sayi6oruz

Rabbimize ne kadar sukretsek az ben hala inanamıyorum anne olacagima ama Mevlam dilerse oluyo arada düşünüyorum onun ilk benim kucağıma geldiği ani kokusunu kalbim pir pir oluyo heyecandan

Rabbimize ne kadar sukretsek az ben hala inanamıyorum anne olacagima ama Mevlam dilerse oluyo arada düşünüyorum onun ilk benim kucağıma geldiği ani kokusunu kalbim pir pir oluyo heyecandan

arkadaslar merhaba 3yıldır tedavı gordum cocugum olmadı temmuz ayında tup bebek yaptım negatıf sonuclandı.2 agustosta en son adetımı gordum gunumu gectım bugun ıkı kez ıdrar testı yaptım cıft cızgı cıktı.sabah aıle hekımıne kan verdım ama yarın cıkacak sonuc.ıdrar testı dogrumudur yoksa tup bebek ılaclarından dolayımı pozıtıf cıkıyo acaba .umıtlenıyım mı sızce

Yani Canım iki test yaptim diyosun ikisi de yanlış olamaz diye düşünüyorum Rabbim ol derse olur belki de oldu ben kan testi verdiğim akşam geldim evde idrar testi yaptım hemde 2 kere çıkmamışti yani ilaçtan dolayi olacağını sanmıyorum ama net yarın belli olur

Kizlar kontrolden geldik kizim 2822 oglum 2650 olmus cok sukur tansiyonumuz yuksek ayaklarim cok sis bir haftada 6 kilo aldim odem oldu su topluyorum. Doktorum alalim istersen dedi ama az daha beklemek istiyorum cumartesi tekrar gidicez nst de sancimiz da cikiyor. Cumartesi sabah tekrar gidicez olmazsa o gun alabiliriz dedi. Yoksa bayram donusu pazartesi artik sayili gun kaldi. Ilk kez konusunca dogumu yaklastiguni anladim cok heyecanlandım

ay ınsallah ne olur dua edın bana cunku 3 yıldır ne cektıgımı bır allah bırde ben bılıyorum.yarın 9 alcam sonucumu.ınanamıyorum testlere bakıp duruyom sabah beri inanamıyorummmmmm

ay ınsallah ne olur dua edın bana cunku 3 yıldır ne cektıgımı bır allah bırde ben bılıyorum.yarın 9 alcam sonucumu.ınanamıyorum testlere bakıp duruyom sabah beri inanamıyorummmmmm
Allah gönlüne göre versin inşallah doğru olacAK dualarım seninle

Gozun aydın umut gelişimleri güzel sağlıkla kucağına al insallah

Ben de kontrole gittim maşallah kızımın boyu 46cm kilosu ise 2780 küsür kizim donmus nts de normal çıktı bayram 2. gunu tekrar edilecek nts bayramda gelmezse 29 ya da 30 eylul Sezeryana gideceğiz toplamda 14 kilo almışım şimdilik hersey yolunda inşallah kızim zamanında gelecek

umudunu kırmak istemem ama ilaçların etkisinden progestoron hormonu yukseliyor bu yuzden 2çizgi çıkmıştır. ama yinede hamilede olmuş olabilirsin umudunu kaybetme. ama uzulmede olacak çocuğun merak etme

umuttttt maasallah canim ikiz olmalrina ragmen cok guzel.beslendiler minnaklar bende kasilmalarim arttikca kendimi doguma alistirmaya basladim tek duam insallah ekimin ilk haftasini bekler doktorun ne diyor kesin kuveze gireceklermi bakim amavli yoksa nefes surumunami bagli

Ayy benimkide donsede normal doguma girsek eger ekimin ilk haftasina kadar dayanirsa normal olacak insallah ama daha erken yada daha gec gelirse hic istemesemde sezeryan gorunuyor bizede

Ooo 6 kilo mu bence de alsınlar canım ya bu kadar ödem bide tansiyonum da yüksek diyosun zarar verebilir Allah korusun bana da bayramdan sonra alırım böyle giderse dedi bende de ödem çok ayaklarım balon gibi

Kızlar beşiğin altına sermek için yorgan diktirecektim (beşiği bi arkadaşımdan aldım, altında sadece sünger var , ystsk yok), sonra yıkaması zor olur diye hazır Bebek yorganı almaya karar verdim ama sizce terletir mi hazırlar ?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…