2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Oyy maşallah arkaddşım , inşallah tez Zana'nda da küvezden çıkıp Bebişinizle evin yolunu tutarsınız cnm

Xkizlar nasilsiniz ay merak ettim sizin bebisler asagi dondumu benim sipanin kafasi midemde oyle oturuyor keyif adami :)
Bugun hareketleri necesimi kesiyor hercekten tuhaf bi cabalar icinde acaba donmeyemi calisiyor dedim bilemiyorum tabi

Dönmeye çalıştığını Nasıl anlıyorsun cnm , yaw Bnm bazenn böyle sanki geriniyor gibi iki tarafa öyle dayanıyor ki , bazen de kafa atıyo , anlamadım neler yapıyor içerde En son 4 hafts önce idi kontrolümüz , Yrn gidecem inş kontrole göreceğiz bakalım inş neler yapıyor içerde

Kızlar ya nasıl o kadar hareketliler ki maşaAllah benim ki yerimi daraldı nedir çok ağır haraketleri ama acayip hiçkirik tutuyo o zaman hopluyo

Ya bazen 1-2 dk karnım da sanki düzenli aralıklarla damar atması gibi birşey hissediyordum , o bebeğin hıçkırığı mı yani

Rabbimize ne kadar sukretsek az ben hala inanamıyorum anne olacagima ama Mevlam dilerse oluyo arada düşünüyorum onun ilk benim kucağıma geldiği ani kokusunu kalbim pir pir oluyo heyecandan

Dimi ya , H Hadem-inNebi baksana ne konulardan nelere geldik ... Artık doğumlardan bahsediyıtuz elhamdulillah ... Bebişimiz doğsun inş biraz toplayınca Ayşe hocayı ziyaret etmek istiyorum

Maşallah umuttttt ne güzrl ikiz olmasına rağmen çok güzrl gelişmişler , inşallah en iyi ve hayırlı Zana'nda doğmalarını be sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin yüce rabbim Şişliğine ve son Zaman'da hızlı kilo almana bişi Dedi mi dokturun ?.. Toplamda kaç kilo aldın ki ?..

ay ınsallah ne olur dua edın bana cunku 3 yıldır ne cektıgımı bır allah bırde ben bılıyorum.yarın 9 alcam sonucumu.ınanamıyorum testlere bakıp duruyom sabah beri inanamıyorummmmmm
İnşallsh olur cnm , sabret bol dua et ... Bizde 3 sene içinde 6 tedavi yaptırdık , 6. da çok şükür Mevla'm nasip etti ... Hamile duası kabul olur derler , rabbim tez ve hayırlı Zana'nda Bebek haberini almayı nasip etsin inşallah

Aynen canim o damar atması gibi olan şey hiçkirik bende istiyorum ayşe hocayı ziyaret etmek bakalım nasib

Ümitlenmede canımsın, sürpriz olsun sana. Bende daha önceki denememde negatif sonuç aldım ve 2 ay adet görmedim. O zaman doktor ilaçlardan kaynakliyor demişti. Umarım seninki öyle değildir, hamilesiNizdirrr :)

Ayy umut ben sürekli ağlama Modundayim, biri doğum ne zaman dese ağlıyorumm, sevinçten tabiki ağlamam. Çok şükür Rabbime

Ayy masallah, bakalım bayramda kimlere sürpriz yapacak bebisler :)

Canim disardan gorenler soyluyor benim oglanin her hareketi disarda masallah azicik kipirdansa karnim dort donuyor

Kızlar bugün kızımla buluşmaya gittik , kuzu 2720 gr olmuş boyu da 43 cm... Cimcime gelişimi 10 gün önden gidiyor ... Doğum pozisyonunu almış, doktor bu erken doğum riski demek değil , herşey normal Dedi çok şükür Bayram'dan sonraki pazartesi hem doğum iznine çıkış raporu almaya hemde kontrole gideceğiz tekrar ...

Rabbim zamanında sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.
nazz81 gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı Hepimize en başkada sana ve ailene hayırlı evlat olmasını nasip etsin.
Benim de cuma günü kontrolüm var bakalım doktorum bu sefer gün verecek mi? Nts ye bağlayacak mi? Bu sefer kilosunu sormayı unutmayacağım:)

ay maşallah, bitti valla sona geldik cok sukur. Bende cuma günü Kontrole gidicem. Cumada son mesai güNüm, patronum artik gelme dedi. 35 de bitiriyorum yaNi ben. Rabbim bebislerimize hayırlısı ile kavuştursun bizi

Maşallah canım ben de bayrandan sonra pazartesi çalışamaz raporu alacağım eylül 29 yada 30 Sezeryanla alinacak kızım sana doğum şekli yada günü verildimi

ay maşallah, bitti valla sona geldik cok sukur. Bende cuma günü Kontrole gidicem. Cumada son mesai güNüm, patronum artik gelme dedi. 35 de bitiriyorum yaNi ben. Rabbim bebislerimize hayırlısı ile kavuştursun bizi

Aynen cnm ya çok az kaldı inş

Maşallah canım ben de bayrandan sonra pazartesi çalışamaz raporu alacağım eylül 29 yada 30 Sezeryanla alinacak kızım sana doğum şekli yada günü verildimi

Bana zate en başta doktorum sormuştu normalmi istiyorsun sezaryen mi diye bende normal istediğimi söylemiştim , durum normal görünüyor şuan inşallah ...

Amin canım. Ne kadar düşünceli patronların var maşallah. Ben 22sine kadar çalışacağım. Okulda dogurmazsam iyi :)

@zehra er2 ve Naz_musti canlarim cuma günü güzel haberlerinizi bekliyoruz
İnşallah canım ya bende merakla bekliyorum cuma gününü. Bakalım doğacağı gün ve doğumun nasıl olması gerektiği konusunda ne diyecek doktorumuz.

Aaaa bizimde cuma kontrolumuz ay hadi hepimiz hayirli haberlerle donelim insallah

kızlar 31.haftamdayım siz kaçtasınıZ. ben doktora bayramdan sonra gideceğim. bende normal istiyorum doğumu. inşlh normal yaparız ya

Benim aksi bi durum olmazsa, ekimin ilk haftası alacak inşallah doktorum, sezeryanla.
Artik evde olucam cumadan sonra ya, ona çok seviniyorum
Ben normal istiyorum ama doktorum 37 de dogurursan normal olabilir gecersen doguramazsin dedi artik kismet diyorum napiyim

Zkizlar bugun yaptiklarimin yarisi bitti resimlerini yuklicem ama askolsun kimse koymuyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…