Kapı süsü arkadaş veriyor buzdobı süsünü kuzenim yapıyor diger seyleri aalacağım şuan seminere gidip geliyorum inşallah tez zamanda herseyi bitiririm eylul dönü sezeryan benim kiKızlar bizim odamız hastane cantamiz herseyi miz hazır ama sus hiç bişey yokvakit olmadı onlara
sen kendin mi sezeryan tercih ediyosun canım?Kapı süsü arkadaş veriyor buzdobı süsünü kuzenim yapıyor diger seyleri aalacağım şuan seminere gidip geliyorum inşallah tez zamanda herseyi bitiririm eylul dönü sezeryan benim ki
Canım tup bebeğe sezeryan diyorlar gelene benim rahim ağzında büyüyen bir miyomum var ve hiç riske atmak istemiyorum 7 denemeden 4 yıl sona gelen bir bebek ben de sezertan istiyorumsen kendin mi sezeryan tercih ediyosun canım?
BeNimkiler haftasonu geliyor canım, gelsin hemen yüklüycemZkizlar bugun yaptiklarimin yarisi bitti resimlerini yuklicem ama askolsun kimse koymuyo ya
Bizim burda pasaj gibi bi yer var, herşeyi bulabiliyorsun. Yada yaptirabiliyorsun , senin öyle bi sansin yokmuKızlar bizim odamız hastane cantamiz herseyi miz hazır ama sus hiç bişey yokvakit olmadı onlara
Ayy ellerine sağlık süper olmuş, güle güle kullan insallahhhhEki Görüntüle 1882717 Eki Görüntüle 1882734 Eki Görüntüle 1882735 kapi susu lavanta ve oglumla benim cantalarimiz. KuraBiyelerimiz yapim asamasinda cikolatamiz daha gelmedi birazdan hastame suslerimizden bitenleride eklicem
Var canım ama ağırlaştım baya kardeşlerim halledecekler bakalimBizim burda pasaj gibi bi yer var, herşeyi bulabiliyorsun. Yada yaptirabiliyorsun , senin öyle bi sansin yokmu
aman canım olmasada olmasin, çokda sıkma canını
Masallah canım ya ne kadar güzel olmuşlar ellerine saglikEki Görüntüle 1882717 Eki Görüntüle 1882734 Eki Görüntüle 1882735 kapi susu lavanta ve oglumla benim cantalarimiz. KuraBiyelerimiz yapim asamasinda cikolatamiz daha gelmedi birazdan hastame suslerimizden bitenleride eklicem
Sagolsunlar ya. Ne kadar şanslısın. Benimde en büyük şansım bacılarım sizleri görünce onlara söyledim alırız yaparız dediler. Bizim de cuma günü belli olur herhalde doğum şekli ve zamaniKapı süsü arkadaş veriyor buzdobı süsünü kuzenim yapıyor diger seyleri aalacağım şuan seminere gidip geliyorum inşallah tez zamanda herseyi bitiririm eylul dönü sezeryan benim ki
Cok sukur bin sukur. Doktorum suan alırsak %40 36 da alirsak %25 37 de %10 kuvoze girerler dedi.risk heo.var tabiki ama cok kalmazlar girsedlerde dedi. 3 hafta once ultrasonda nefes almaya başlamışlar demistiumuttttt maasallah canim ikiz olmalrina ragmen cok guzel.beslendiler minnaklar bende kasilmalarim arttikca kendimi doguma alistirmaya basladim tek duam insallah ekimin ilk haftasini bekler doktorun ne diyor kesin kuveze gireceklermi bakim amavli yoksa nefes surumunami bagli
CumArteai karar verecek bakalim drOoo 6 kilo mu bence de alsınlar canım ya bu kadar ödem bide tansiyonum da yüksek diyosun zarar verebilir Allah korusun bana da bayramdan sonra alırım böyle giderse dedi bende de ödem çok ayaklarım balon gibi
14 kg almistim son hafta 4 kg daha geldi malesf hayirliai olur insOyy maşallah arkaddşım , inşallah tez Zana'nda da küvezden çıkıp Bebişinizle evin yolunu tutarsınız cnm
Dönmeye çalıştığını Nasıl anlıyorsun cnm , yaw Bnm bazenn böyle sanki geriniyor gibi iki tarafa öyle dayanıyor ki , bazen de kafa atıyo , anlamadım neler yapıyor içerdeEn son 4 hafts önce idi kontrolümüz , Yrn gidecem inş kontrole göreceğiz bakalım inş neler yapıyor içerde
Ya bazen 1-2 dk karnım da sanki düzenli aralıklarla damar atması gibi birşey hissediyordum , o bebeğin hıçkırığı mı yani
Dimi ya , H Hadem-inNebi baksana ne konulardan nelere geldik ... Artık doğumlardan bahsediyıtuz elhamdulillah ... Bebişimiz doğsun inş biraz toplayınca Ayşe hocayı ziyaret etmek istiyorum
Maşallahumuttttt ne güzrl ikiz olmasına rağmen çok güzrl gelişmişler , inşallah en iyi ve hayırlı Zana'nda doğmalarını be sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin yüce rabbim Şişliğine ve son Zaman'da hızlı kilo almana bişi Dedi mi dokturun ?.. Toplamda kaç kilo aldın ki ?..
Aynen bunkadar kotu hisseidp bu kadar mutlu olunamaz heraldeAyy umut ben sürekli ağlama Modundayim, biri doğum ne zaman dese ağlıyorumm, sevinçten tabiki ağlamam. Çok şükür Rabbime
Sus pus bizdede yok ya nerden alinir bilmiyorum ki bir tek kapi susumuz varKızlar bizim odamız hastane cantamiz herseyi miz hazır ama sus hiç bişey yokvakit olmadı onlara
Ayyyy gozun aydin canimmmm nasilsin nasil gecti normalmi sezeruanmo ay cok sevindim :) kuvez dirumu varmiKızlar ben bugun doğum yaptım çok şükür darısı sizlere olsun
İnternetten satılıyor canım bende bi kaç örnek buldum kardeşlerim yapacaklar. Malum hepimiz okulonceciyizCok sukur bin sukur. Doktorum suan alırsak %40 36 da alirsak %25 37 de %10 kuvoze girerler dedi.risk heo.var tabiki ama cok kalmazlar girsedlerde dedi. 3 hafta once ultrasonda nefes almaya başlamışlar demisti
CumArteai karar verecek bakalim dr
14 kg almistim son hafta 4 kg daha geldi malesf hayirliai olur ins
Aynen bunkadar kotu hisseidp bu kadar mutlu olunamaz heralde
Sus pus bizdede yok ya nerden alinir bilmiyorum ki bir tek kapi susumuz var
Gozun aydin canım Rabbim sizlere bağışlasınKızlar ben bugun doğum yaptım çok şükür darısı sizlere olsun
Sağol canım sezaryen oldu su an durumumuz iyi çok şükür küvez durumu yok böyle devam eder İnşaAllah darısı sizlere olsun canımAyyyy gozun aydin canimmmm nasilsin nasil gecti normalmi sezeruanmo ay cok sevindim :) kuvez dirumu varmi
Allah razı olsun canım Rabbim sizlere de en hayırlı şekilde nasib etsinİnternetten satılıyor canım bende bi kaç örnek buldum kardeşlerim yapacaklar. Malum hepimiz okulonceciyiz
Gozun aydin canım Rabbim sizlere bağışlasın
Kaç kilo doğdu canım. Nasıl oldu bi andaAllah razı olsun canım Rabbim sizlere de en hayırlı şekilde nasib etsin
Canim, kutlarim sizi, anali babali buyusunnnn.Allah razı olsun canım Rabbim sizlere de en hayırlı şekilde nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?