2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

selam güzel anneler:) cuma günü benim de son günüm çok şükür:) benim kontrole baya var niye böyle oldu bu sefer ben de anlamadım. ayın 19 unda randevum var inşallah can oğlum 2700 civarına gelir de beni daha fazla yıpratmaz. Bana doktorum hiç sormadı hiç de konuşmuyor doğum şeklinin nasıl olacağı hakkında. Ben normal doğum istiyorum ama inşallah her şey yolunda gider tabi. Öperim hepinizi..

Kızlar bizim odamız hastane cantamiz herseyi miz hazır ama sus hiç bişey yok vakit olmadı onlara

Kızlar bizim odamız hastane cantamiz herseyi miz hazır ama sus hiç bişey yok vakit olmadı onlara
Kapı süsü arkadaş veriyor buzdobı süsünü kuzenim yapıyor diger seyleri aalacağım şuan seminere gidip geliyorum inşallah tez zamanda herseyi bitiririm eylul dönü sezeryan benim ki

Kapı süsü arkadaş veriyor buzdobı süsünü kuzenim yapıyor diger seyleri aalacağım şuan seminere gidip geliyorum inşallah tez zamanda herseyi bitiririm eylul dönü sezeryan benim ki
sen kendin mi sezeryan tercih ediyosun canım?

sen kendin mi sezeryan tercih ediyosun canım?
Canım tup bebeğe sezeryan diyorlar gelene benim rahim ağzında büyüyen bir miyomum var ve hiç riske atmak istemiyorum 7 denemeden 4 yıl sona gelen bir bebek ben de sezertan istiyorum

Bizim burda pasaj gibi bi yer var, herşeyi bulabiliyorsun. Yada yaptirabiliyorsun , senin öyle bi sansin yokmu
aman canım olmasada olmasin, çokda sıkma canını

kapi susu lavanta ve oglumla benim cantalarimiz. KuraBiyelerimiz yapim asamasinda cikolatamiz daha gelmedi birazdan hastame suslerimizden bitenleride eklicem

Bizim burda pasaj gibi bi yer var, herşeyi bulabiliyorsun. Yada yaptirabiliyorsun , senin öyle bi sansin yokmu
aman canım olmasada olmasin, çokda sıkma canını
Var canım ama ağırlaştım baya kardeşlerim halledecekler bakalim
Masallah canım ya ne kadar güzel olmuşlar ellerine saglik

Sagolsunlar ya. Ne kadar şanslısın. Benimde en büyük şansım bacılarım sizleri görünce onlara söyledim alırız yaparız dediler. Bizim de cuma günü belli olur herhalde doğum şekli ve zamani

Cok sukur bin sukur. Doktorum suan alırsak %40 36 da alirsak %25 37 de %10 kuvoze girerler dedi.risk heo.var tabiki ama cok kalmazlar girsedlerde dedi. 3 hafta once ultrasonda nefes almaya başlamışlar demisti
Ooo 6 kilo mu bence de alsınlar canım ya bu kadar ödem bide tansiyonum da yüksek diyosun zarar verebilir Allah korusun bana da bayramdan sonra alırım böyle giderse dedi bende de ödem çok ayaklarım balon gibi
CumArteai karar verecek bakalim dr
14 kg almistim son hafta 4 kg daha geldi malesf hayirliai olur ins
Ayy umut ben sürekli ağlama Modundayim, biri doğum ne zaman dese ağlıyorumm, sevinçten tabiki ağlamam. Çok şükür Rabbime
Aynen bunkadar kotu hisseidp bu kadar mutlu olunamaz heralde
Sus pus bizdede yok ya nerden alinir bilmiyorum ki bir tek kapi susumuz var

Kizlar pazartesi son kez ultrasona girdik cumartesi tekrar nst ye gircez eger yine sanci çıkarsa ayni gun sezeryan eger cikmazsa da bayram sonu icin gun verecek doktr. Kizim 2850 oglum 2622 suan cok sukur bin sukur. Ins hepimiz hayirlisi ile dogum yapalim

İnternetten satılıyor canım bende bi kaç örnek buldum kardeşlerim yapacaklar. Malum hepimiz okulonceciyiz
Kızlar ben bugun doğum yaptım çok şükür darısı sizlere olsun
Gozun aydin canım Rabbim sizlere bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…