Cok sevindim canim baya da yuksek cikmis degerin masallahKizlar bugun 10. Gun kanda 273 cikti masallah ucuyorum swvincten rabbime cok sukur allahim onca seye ragmen rabbim ol dedi allahima binlerce sukur olsun
umuttttt
Sagol canim, kalkmaya korkuyorum, dr yat dedi ya..Yarin duruma bakarim.Canim belki buyudukleri icin falandir ya. Bak kremali corek in de olmustu kanamasi 10.haftada simdi ikizleri gayet iyi. Aglama guel dusun. Istersen memorial de mehmet beye bir gorun yarin cok iyi bir doktor cok ilgileniyor seni aydinlatir varsa sorun mudahale eder. Bence hersey yolunda bunlar yasayabilecegimiz basit seyler. Kirmiza donmedigi surece sorun yok diyor herkes
Kan verdin mi canim peki?cok dua ediyorum canim sana rabbim senn ve kizinin yuzunu dusurmesin.Sagol canim, kalkmaya korkuyorum, dr yat dedi ya..Yarin duruma bakarim.
Canim sakin ol zor biliyorum ama kahverengiye donmesi daha iyi diye biliyorum kizima gebeligimde tamda Bu haftalarda benimde olmustu kahverengi pembe kanamam aslinda suanda yapmalari gereken ki bana oyle yapmislardi hemen yatis yapilmisti Kan vermistim bir anormallik varmi degerde diye alttan ultrasonla ile kese etrafinda aktif kanama varmi diye bakilmisti ikiside de anormallik gorulmeyince taburcu edilmistim evde istirahat verilmisti igne ile beraber. Sen simdi biraz Takip et kendimi devam ederse baska bir doktora git istersen. Stresi yetiyor zaten Bu durumun bide doktorlarin rahatligini agirdan almalarini anlamak cok zor bizler icin...Evet((( yatiyordum, uyaninca oyle gordum, pembeseldi, şimdi kahverengiye dondu. Dr bhcg takip edelim dedi. Turkiyede dusuk ise dusuk, bekle diyorlar ya, deli oluyorum. Rusya, ukrayna, kazakistan ulkelerde hastaneye alip takip ediyorlar, bebeği kurtarmak icin elinden geleni yapiyorlar, hamileler hastanede 2 hafta yatiyorlar dusugu onlemek için. Orda kullanilan ilaçları aldim yatiyorum. Aglamamaya calisiyorum.
Ayy canim cok sevindiiimmm inan senin Bu guzel sonucunu bekliyordum. Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin.Kizlar bugun 10. Gun kanda 273 cikti masallah ucuyorum swvincten rabbime cok sukur allahim onca seye ragmen rabbim ol dedi allahima binlerce sukur olsun
umuttttt
Canim bende bugun bebegimi gordum hatta kalp atislarinida gordu dr umKizlarrrr simdi ciktimmmm bebislerimi karindan gordukkkkk... 2 taneler ay cok mutluyum agliyorum suan...aralarinda 1 gunluk fark varmış ama suan hersey yolundaymis.... 27 subat a kalp atisi icin randevu aldik
Canim simdi gördüm dur bi sakin olmaya çalış herseyi bırak uzanıp dinlen dr baglantı halinde ol simdi ne durumdasınKorktuğum başıma geldi. Pembesel sıvı akiyor, doktor bhcg yaptir ve yat dedi..
Ay canim cok sevndm degerlerin cok yuksekti tek miymis?benim bugun5+1 sanirim kalp atisi mumkun degildikarindan mi bakti canim. Bende 2 hafta sonra kalp atislari icin gidicem keselerimin biri biraz daha ufakti inaallah o da buyur gidene kadar cok heyecanli walla su iki hafta hayirlisi ile bir gecse bende sa in gibi rahatlicam. Ama dedigin gibi bende daha bi hamile gibi hissediyorumCanim bende bugun bebegimi gordum hatta kalp atislarinida gordu dr umcok şükür rabbim tam sat tarihime gore gelisimi 5+6 2 hafta sonra tekrar gidicem kontrollere. Simdi daha bi hamile hissediyorum kendimi insallah hareketlerinide hissettigimizde bunu daha iyi hissedecegiz
Canim ayarlara gir yukaridan kisisel bilgiler asagilarda bebginizin dogacagi tarihi girin diyor onu internetten hesapla o tarihu yaz hemen oluyor10 uncu gunde benim de kahfe rengi lekem geldi ama gecti ben cok fazla ultragestan ovul kullaniyorum oda cok onemli.iyim simdi sende pozitif düşün psiholoji cok onemli aninda sevinc uzuntu hormonlari degistiriyor. Allaha brak herseyyy.
Umutttt bende istiyorum gebelik takvim imzasi ama verlen linklerden yapamadim nasil yapcm.
Tebrik ederim canım ne kadar da yüksek çıkmış değerin.Allah kucağına almayı nasip etsin.Taze embriyoydu değil mi?Kizlar bugun 10. Gun kanda 273 cikti masallah ucuyorum swvincten rabbime cok sukur allahim onca seye ragmen rabbim ol dedi allahima binlerce sukur olsun
umuttttt
Ben de doktora dedim acile gidiyim mi, evde yat dedi, hareket etme. Insallah dedigin gibi, kirmiziya donmez..Canim sakin ol zor biliyorum ama kahverengiye donmesi daha iyi diye biliyorum kizima gebeligimde tamda Bu haftalarda benimde olmustu kahverengi pembe kanamam aslinda suanda yapmalari gereken ki bana oyle yapmislardi hemen yatis yapilmisti Kan vermistim bir anormallik varmi degerde diye alttan ultrasonla ile kese etrafinda aktif kanama varmi diye bakilmisti ikiside de anormallik gorulmeyince taburcu edilmistim evde istirahat verilmisti igne ile beraber. Sen simdi biraz Takip et kendimi devam ederse baska bir doktora git istersen. Stresi yetiyor zaten Bu durumun bide doktorlarin rahatligini agirdan almalarini anlamak cok zor bizler icin...
Ben ayni doktora devam etmeyi dusunuyorum canim ya seninki gebelik takibi yapmiyor mu? Bizimki cok rahatti ya yolk sac falan hic birsey demedi. Bizde simdi diger tahlilleri yaptiricaz yarin kan idrar falan bir suru tahlil yapilacakumuttttt evet canım tek kese once karından baktı yerini tespit etti sonra alttan hic kurcalamadan direk buldu ve yolk sac a bakarken kalp atısını gördü. darısı basina canım :) simdi istanbulda gebeligimi takip edecek bir dr bulmam lazım.
Canim icini rahat tut olur mu?meleklerin seninle seni hic birakmicak.dinlen guzelce gececek merak etme.Ben de doktora dedim acile gidiyim mi, evde yat dedi, hareket etme. Insallah dedigin gibi, kirmiziya donmez..
İnşallah keseyi yada keseleri görürüz Can'ım Ya. Değeri yavaş ilerleyip ikiz bebişi olan varmı acaba. Gerçi şimdi 2 katından fazla artıyor ama değerim. Meraktayizzzzz ben ve eşim :)Senin yine az kalmos canim ya benim dahaa coook varrr
Can'ım sakin ol ve bol bol oku dua et pembelik kahverengiye dönüştüyse hele hiç korkma. Benim ilk bebeğimde 10 haftalıkken kanamam oldu resmen bacaklarımdan aktı kanlar ama bebeğim beni bırakmadı. Stres yapma kanama durmuş ki kahverengiye dönüşmüş. İğne felan yaptılar mı?Evet((( yatiyordum, uyaninca oyle gordum, pembeseldi, şimdi kahverengiye dondu. Dr bhcg takip edelim dedi. Turkiyede dusuk ise dusuk, bekle diyorlar ya, deli oluyorum. Rusya, ukrayna, kazakistan ulkelerde hastaneye alip takip ediyorlar, bebeği kurtarmak icin elinden geleni yapiyorlar, hamileler hastanede 2 hafta yatiyorlar dusugu onlemek için. Orda kullanilan ilaçları aldim yatiyorum. Aglamamaya calisiyorum.
Can'ım benim hayırlı olsun gözümüz aydın. Rabbim sağlıklı ve ömürlü bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızıKizlar bugun 10. Gun kanda 273 cikti masallah ucuyorum swvincten rabbime cok sukur allahim onca seye ragmen rabbim ol dedi allahima binlerce sukur olsun
umuttttt
Yok canım benim dr infertilitede ve tup bebekte bulunuyor ayni hastanenin gebe izlem bolumu var ama cok yogunlar devlet hastanesi oldugu icin bende saglikciyim bu dr u bana anestezi uzmanimiz yonlendirmisti ve egitim arastirma oldugu icin tercih ettim yani ticari kaygısı olmayan bi yer oldugu icin bide ayni hastanede birlikte calistigim bi drum daha vardı onlada baglantı halinleydim ama simdi bi yer bulmam lazım hafta sonuda olan en azindan c.tesi öğle ye kadar calisan. Bana yardimci olacak biri var mi kızlar. Senden neden kan tahlili istedi canımBen ayni doktora devam etmeyi dusunuyorum canim ya seninki gebelik takibi yapmiyor mu? Bizimki cok rahatti ya yolk sac falan hic birsey demedi. Bizde simdi diger tahlilleri yaptiricaz yarin kan idrar falan bir suru tahlil yapilacak
Rabbim sabir versin canim cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum dua edecegim... insAllah diger bebisin simsiki tutunur sanaBenim bugün pembe lekeyle başladı kırmızıya döndü.. Parçalar düşürdüm.. İkiz bebeklerimden birisi bırakmış beni diğerininde kesesi çok bozulmuş ondanda ümidiniz olmasın dedi doktorhastanedeyim duanıza ihtiyacım var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?