- 11 Ocak 2016
- 559
- 461
- 53
- 35
Normalde kontrol zamanım gelmişti zaten canım ama sabah su sızıntısı oldu bi geldim dra açılma var dedi catin da dar sezaryenle alicam dediKaç kilo doğdu canım. Nasıl oldu bi anda
Sağolasın canım sezaryen oldu su gelince mecburen erken olduCanim, kutlarim sizi, anali babali buyusunnnn.
Nasil oldu dogumun cnm, neden bugun? K
Kilosunu daha soylemediler canım ama 3 kg civarı dediKaç kilo doğdu canım. Nasıl oldu bi anda
Normalde kontrol zamanım gelmişti zaten canım ama sabah su sızıntısı oldu bi geldim dra açılma var dedi catin da dar sezaryenle alicam dedi
İyiyim masallah canım yanında mı bebeğin emzirebildin mi?zor mu sezeryanKilosunu daha soylemediler canım ama 3 kg civarı dedi
Ay canım benimm hayirli uğurlu olsunn, nasılsın bebiş nasilKızlar ben bugun doğum yaptım çok şükür darısı sizlere olsun
Yok canım ya zor değil biraz sancı oluyo illa ki ama dayanabilecek kadar emdi ama henüz süt gelmedi hemşire çocuk çeksin gelir süt dediİyiyim masallah canım yanında mı bebeğin emzirebildin mi?zor mu sezeryan
Allah razı olsun canım çok şükür şu an bi problem yok Rabbim sizlerede gostersinAy canım benimm hayirli uğurlu olsunn, nasılsın bebiş nasil
Aminn canımsın, adı ne olacak şeker toprağının :)Allah razı olsun canım çok şükür şu an bi problem yok Rabbim sizlerede gostersin
Amine Hafsa canımAminn canımsın, adı ne olacak şeker toprağının :)
Yok canım ya zor değil biraz sancı oluyo illa ki ama dayanabilecek kadar emdi ama henüz süt gelmedi hemşire çocuk çeksin gelir süt dedi
Rabbim mübarek etsin. Adıyla yaşasın. Ilık su ile göğüslerini yıka canım. Gelmesini hizlandiriyormus yada duş alabilirsen daha iyi olur. Hemen gelirAmine Hafsa canım
Hepimiz çok sansliyiz çünkü bebislerimizSagolsunlar ya. Ne kadar şanslısın. Benimde en büyük şansım bacılarım sizleri görünce onlara söyledim alırız yaparız dediler. Bizim de cuma günü belli olur herhalde doğum şekli ve zamani
Gözün aydın dün seni düşündüm ilk artık sen doğurursun diye tabiki biraz erken gelmiş senin kızçe Allah analı babalı sağlıkla buyutmesini nasip etsinKızlar ben bugun doğum yaptım çok şükür darısı sizlere olsun
Adiyla yaşasın inşallah :)Amine Hafsa canım
Güle güle kullan çok şirinler canimKendi yaptiklarim daha bitmedi bitince onlarida koyicam insallah
Çok duygulandim masallah Allah mutluluğunuzu arttırsın sağlıklı uzun ömür versin sizlereKızlar dün bende oğlumda taburcu olduk çok şükür güzel bir gece geçirdik bu günde evlilik yıl donumumuz 10 yılın sabahın a oğlumla Merhaba dedik
Rabbim hayirlisiyla sizinkileride kucaginiza almayi nasip etsin
Evlatlarimizi bize bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?