2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

süsler pahalımı arkadaşlar bende almayı duşunuyorum
Canim son yayinladigim susleri pastalanddan aldirdim muthis uygun kek standi 7 lira hosgeldin bebegim yazan bunner 3 kurdanlar 15li 1.5 lira gozluk 1.5 sekerler 75 krs daha bisuru var cok uygunlar

İnşallah Canımm herşeyin en hayırlısı olsun , Bzm komşumuzun normal yolla ikizlere hamileydi , doğum yaptı , biri 2.300 biri 2.600 küveze falan gitmediler maşallah ... Seninkiler daha da büyük korkma artık , gelmek isterlerse de hoşgelsinler safa getirsinler

Kızlar ben bugun doğum yaptım çok şükür darısı sizlere olsun

Aaaaa , pıtır pıtır doğum Haberleri gelmeye başladı Maşallah size , ee grubun 2. bebeği mi oldunuz o zmn şimdi siz ?...

Oh oh ben girmeyeli foruma güzel güzel haberler paylaşılmış , hadi gözün aydın cnm , Allah sağlıklı günler nasip etsin inşallah oğluşunla

Evet canim 2. benim bakalım 3 kim olacak

Kizlar 3. Ben olucam galiba kontrole gittik cok kasiliyorum diye nst de 100 leri buldu sancilar ama ben sadece hafif sikisahiseiyordumve oglm donmuor kafa midemde inatci sipa doktorum bile tedirgin oldu bayrami bari atlatali; diyor ama en gec bayram sonu dogacak gibi cok sukur 3 kilo 49 cm olmus iki hafta daha tutabilsem 3.500 dogarmis biraz gerginim ama rabbime emanet diyoruml

Oh maşaAllah artık korkma canım kocaman olmus senin oğlan benim ki 2555 gr ama gayet sağlıklı çok şükür

Korkma canım benim, valla ben her an bekliyorum diyebilirim. Öyle hazırladım kendimi, baksana iki bebişde sürpriz oldu. Sağlıkla gelsinler inşallah
Yarın beNimde kontrolüm var, bakalım ne diycek doktorumuz

Kizlar bizdr yogun kasilmalarl hastaneye geldik sancimiz 120 130 larida bulunca dogum kararı verdi doktor. Sabah dogum olacsk dua edin bize. Kuvoze girmesinler saglikli olsunlar... Stresliyim cook insallah hersey guzep gider uyuyamiyorum da oyle bekliyorum

Canimmmm rabbim ucunuzude saglikla kurtarsin insallah hep diyordun bayramda bebeklerim evde olacak diye bak icine dogmus insallah odanda kucaginda olur yavrularin iyi haberlerini vermeyi unutma merak ederiz

Korkma canım benim, valla ben her an bekliyorum diyebilirim. Öyle hazırladım kendimi, baksana iki bebişde sürpriz oldu. Sağlıkla gelsinler inşallah
Yarın beNimde kontrolüm var, bakalım ne diycek doktorumuz
Canim aslinda hic korkmuyordum ama suan doktorum bayramda sehir disinda ve ben cok strse oluyorum istemiyorum rabbm mecbur birakmasin insalahen azindan su bayrami gecirsem baska bisey istemem

Hiç korkma canım bak në güzel işte yavrularını alacaksın kucagina hiç bişey olmaz İnşaAllah haberdar et bizi

Dualaim seninle 3 . Annemiz sen olacaksın Allaha emanet olun bizi haberdar et durumundan

Ayy umutt, habet et nolur

Guzel haberlerini bekliyoruz canim benim Allah yardimciniz olsun dualarimiz seninle

Rabbim hayirlisiyla bebis lerini kucağına almayi nasip etsin canım
Oh oh herkes yavaş yavaş bebeğin kavuşuyor cok şükür
Çok güzel duygular kızlar çok güzel bakmaya doyamiyorsunuz

Kızlarr, bende kontrolden geldim. 35 hafta 2 günlük dedi doktor, kilosuda 2600 gr çok şükür. Ayin 27 sinde son kontrolüm olacak ve o gün çalışamaz raporu alıcam. Ekimin ilk haftasıda alırız dedi doktorum.
Şu 2 haftada süt ve muz ye dedi, gelişimine çok katkısı olurmuş
Çok şükür Rabbime

Maşallah size ne güzel haberler biraz ileride gidiyor senin cimcime hersey hepimiz icin cok güzel olsun Allah a emanet olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…