- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
Artık hiç korkma canim güzel haberleri siralayacagiz bundan sonraSagol canim tese_kur ederim bide oglumu zamaninda dogurmayi becerebilseydim super olcakti yine agrilarim var kasilmalarim tavan yapiyo uzuluyorum ama allah ne dediyse o artik
Ya bu aradaumuttttt cocuklarla fena hasir nesir durumda kiyamam yazamadi baksaniza :)
Maşallah size evet çoğumuz 3 hafta sonra bebislerimizle olacagiz Allah olmayana da tez zamanda nasip etsinKızlar kontrolden geldik bizde. Çok şükür prensesim gayet iyi. 2500 gr olmuş. 2 hafta sonra gidip sezeryan için tarih alacağız. Rabbim nasip ederse En fazla 3 haftaya prenses kucagimizda
Amin canım insallah.Maşallah size evet çoğumuz 3 hafta sonra bebislerimizle olacagiz Allah olmayana da tez zamanda nasip etsin
Canım benede öyle ve zamani yok iki tane olunca bizlerde doğum yaparsak diger arkadaslarimızı düşünerek bilgilendirmeyi yapalım sen nasılsın bugünAyumuttttt cok merak ediyorum kizlar ya allahin izniyle 3 ude cok iyiler eminim ama bi haber etse bebislerinin guzelligiyle sarhos oldu kesin :)
Cok sukur canim nst ye girdim sabah sanci 60 gorunuyo en fazla bu bile cok iyi bi hafta dayanslim sonra bu sipa durmaz zaten gelirCanım benede öyle ve zamani yok iki tane olunca bizlerde doğum yaparsak diger arkadaslarimızı düşünerek bilgilendirmeyi yapalım sen nasılsın bugün
Gelişimi kilosu felanurun nasıl Allah sağlık versin doğru zamanda dogru şekilde gelsin oglusun annesiCok sukur canim nst ye girdim sabah sanci 60 gorunuyo en fazla bu bile cok iyi bi hafta dayanslim sonra bu sipa durmaz zaten gelir
Canim benimmmm, cokkk sevindim! Saglikli mutlu uzun omur versin bebislerine Allah im! Ayyyy, testleri çizgileri paylaştığımız gün aklıma geldi, nerdeeeeen nereye!!! Maşallah size!!!Kiömür versin rrr stresten agridan bebeklerden firsat bulup yazamadim. Cok sukur dun sabah 9 da spinal sezeryanla bebeklerimizi kucahimiza aldik. Kuvoze yarim saat bana dikis atilana kadar girmisler cok sukur. Oglum 2850 kizim 2650 doğdu. Sutumuz yok malesef mama veriyoruz uğraşıyoruz gelmesi icin. Simdi evimize geldik ancak firsat bulabildim. O kadar guzel bir duygu ki rabbim hepinize saglikla kucağınıza almayi nasip etsin. Benim prens ve prensesum iicnde dua edin.
Oyy canım benim cook şükür ay inanamıyorum kalp atışlarını duyduğumuz günkü heyecanlar ve şimdi kucagimizdalar Elhamdulillah hadi kızlar sıra sıra gidiyoruz doğumaKizlarrrr stresten agridan bebeklerden firsat bulup yazamadim. Cok sukur dun sabah 9 da spinal sezeryanla bebeklerimizi kucahimiza aldik. Kuvoze yarim saat bana dikis atilana kadar girmisler cok sukur. Oglum 2850 kizim 2650 doğdu. Sutumuz yok malesef mama veriyoruz uğraşıyoruz gelmesi icin. Simdi evimize geldik ancak firsat bulabildim. O kadar guzel bir duygu ki rabbim hepinize saglikla kucağınıza almayi nasip etsin. Benim prens ve prensesum iicnde dua edin.
Umutcum çok şükür bugünlerimıze tebrik ediyorum seni bebislerinle birlikte sağlıklı mutlu yıllar diliyorum çok sevindim inan meraktaydikKizlarrrr stresten agridan bebeklerden firsat bulup yazamadim. Cok sukur dun sabah 9 da spinal sezeryanla bebeklerimizi kucahimiza aldik. Kuvoze yarim saat bana dikis atilana kadar girmisler cok sukur. Oglum 2850 kizim 2650 doğdu. Sutumuz yok malesef mama veriyoruz uğraşıyoruz gelmesi icin. Simdi evimize geldik ancak firsat bulabildim. O kadar guzel bir duygu ki rabbim hepinize saglikla kucağınıza almayi nasip etsin. Benim prens ve prensesum iicnde dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?