2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kızlar kontrolden geldik bizde. Çok şükür prensesim gayet iyi. 2500 gr olmuş. 2 hafta sonra gidip sezeryan için tarih alacağız. Rabbim nasip ederse En fazla 3 haftaya prenses kucagimizda

Artık hiç korkma canim güzel haberleri siralayacagiz bundan sonra

Kızlar kontrolden geldik bizde. Çok şükür prensesim gayet iyi. 2500 gr olmuş. 2 hafta sonra gidip sezeryan için tarih alacağız. Rabbim nasip ederse En fazla 3 haftaya prenses kucagimizda
Maşallah size evet çoğumuz 3 hafta sonra bebislerimizle olacagiz Allah olmayana da tez zamanda nasip etsin

Ay umuttttt cok merak ediyorum kizlar ya allahin izniyle 3 ude cok iyiler eminim ama bi haber etse bebislerinin guzelligiyle sarhos oldu kesin :)
Canım benede öyle ve zamani yok iki tane olunca bizlerde doğum yaparsak diger arkadaslarimızı düşünerek bilgilendirmeyi yapalım sen nasılsın bugün

Canım benede öyle ve zamani yok iki tane olunca bizlerde doğum yaparsak diger arkadaslarimızı düşünerek bilgilendirmeyi yapalım sen nasılsın bugün
Cok sukur canim nst ye girdim sabah sanci 60 gorunuyo en fazla bu bile cok iyi bi hafta dayanslim sonra bu sipa durmaz zaten gelir

Kizlarrrr stresten agridan bebeklerden firsat bulup yazamadim. Cok sukur dun sabah 9 da spinal sezeryanla bebeklerimizi kucahimiza aldik. Kuvoze yarim saat bana dikis atilana kadar girmisler cok sukur. Oglum 2850 kizim 2650 doğdu. Sutumuz yok malesef mama veriyoruz uğraşıyoruz gelmesi icin. Simdi evimize geldik ancak firsat bulabildim. O kadar guzel bir duygu ki rabbim hepinize saglikla kucağınıza almayi nasip etsin. Benim prens ve prensesum iicnde dua edin.

Canim benimmmm, cokkk sevindim! Saglikli mutlu uzun omur versin bebislerine Allah im! Ayyyy, testleri çizgileri paylaştığımız gün aklıma geldi, nerdeeeeen nereye!!! Maşallah size!!!

Oyy canım benim cook şükür ay inanamıyorum kalp atışlarını duyduğumuz günkü heyecanlar ve şimdi kucagimizdalar Elhamdulillah hadi kızlar sıra sıra gidiyoruz doğuma

Umutcum çok şükür bugünlerimıze tebrik ediyorum seni bebislerinle birlikte sağlıklı mutlu yıllar diliyorum çok sevindim inan meraktaydik

umuttttt canimmmm gözün aydın... rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Bakalım sırada kim var. Benim Ekim de gibi görünüyor. Ben bu sezeryan doğumlar la ilgili hiç bilgi sahibi değilim kizlar. Doktora da bel fıtığı olduğu mu sormayı unutmuşum. Farkeder mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…