- 24 Mart 2015
- 258
- 117
- 53
- 38
Benim bildigim bel fitigi olanlara sezeryan diyorlar. Ama bi farkliligi oldugunu sanmiyorum. Ben de normal dogum ile ilgili bi kitap aldim onu okuyorum ama bakalim ne diyecek dr hala konusamadik. Ben sezeryan sonrasi agrilardan cok korkuyorum ya ondan normal olsun istiyoeim@umuttttt canimmmm gözün aydın... rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Bakalım sırada kim var. Benim Ekim de gibi görünüyor. Ben bu sezeryan doğumlar la ilgili hiç bilgi sahibi değilim kizlar. Doktora da bel fıtığı olduğu mu sormayı unutmuşum. Farkeder mi acaba?
Oh masallah bebislerini cok guzel buyuttun karninda. Tek bebek olsalardi bu kadar olurdu. Mutlu, saglikli bir omur diliyorum darisi basimiza :)Kizlarrrr stresten agridan bebeklerden firsat bulup yazamadim. Cok sukur dun sabah 9 da spinal sezeryanla bebeklerimizi kucahimiza aldik. Kuvoze yarim saat bana dikis atilana kadar girmisler cok sukur. Oglum 2850 kizim 2650 doğdu. Sutumuz yok malesef mama veriyoruz uğraşıyoruz gelmesi icin. Simdi evimize geldik ancak firsat bulabildim. O kadar guzel bir duygu ki rabbim hepinize saglikla kucağınıza almayi nasip etsin. Benim prens ve prensesum iicnde dua edin.
Paylas canim ya bende kalanlari paylasicam yarin ben sampuan setin johnsons aldim bed time serisi yengem kullandi cocuk muthis rahatliyor tavsiyeederim.. bende ogluma yalvariyorum su bayrami atlatalim sonra nasil isyersen oyle olsun diyorum hepAyy bütün oda süslemelerimiz ıslıkladınız hazır kızlar, yarin pc ye yükleyip paylaşıcam sizinle resimleri
Tek eksiğim, şampuan ve deterjanı. Markası konusunda kararsizim , dalinmi alsam ki
Ayy şu 2 haftayı da geçirseydik kızlarrr
Baksana umut a :) bebislerine kavuştu. Ayy bizede nasip etsin Allah.Paylas canim ya bende kalanlari paylasicam yarin ben sampuan setin johnsons aldim bed time serisi yengem kullandi cocuk muthis rahatliyor tavsiyeederim.. bende ogluma yalvariyorum su bayrami atlatalim sonra nasil isyersen oyle olsun diyorum hep
Baksana umut a :) bebislerine kavuştu. Ayy bizede nasip etsin Allah.
Ben eşimin çalıştığı hastanede doğum yapicam. Bu nedenle, eger aksi bi durum olmazsa tüm süslemeleri eşim bi gece önce hastaneye götürüp odayı süsletecek personellere, odanın o halininde resimlerini paylasicam insallah
Senn kaç tane lohusa takiMi aldın, ben 2 tane aldım ama yetermi acaba
Bende iki takim aldim canim yeter diye dusundum iki takimda yeni ijamam vardi onlarida evde yine kullanirim dedim ay bunlari konusinca cok fena oluyorum kese dolumu kslp sesi gelisimi cinsiyeti derken zaman ne cabuk gecti bisey anlamadik cok sukur simdide bebklerimizi almaya gun sayiyoruz :) merakla bekliyorum paylasacaklarini sabah ipk is onu yap :)Baksana umut a :) bebislerine kavuştu. Ayy bizede nasip etsin Allah.
Ben eşimin çalıştığı hastanede doğum yapicam. Bu nedenle, eger aksi bi durum olmazsa tüm süslemeleri eşim bi gece önce hastaneye götürüp odayı süsletecek personellere, odanın o halininde resimlerini paylasicam insallah
Senn kaç tane lohusa takiMi aldın, ben 2 tane aldım ama yetermi acaba
Zaten sezeryan olacak canım doktorum öyle dedi. Ama spinal ve epidural arasında ne fark var hangisi daha iyi acaba diye merak ediyorum. SizceBenim bildigim bel fitigi olanlara sezeryan diyorlar. Ama bi farkliligi oldugunu sanmiyorum. Ben de normal dogum ile ilgili bi kitap aldim onu okuyorum ama bakalim ne diyecek dr hala konusamadik. Ben sezeryan sonrasi agrilardan cok korkuyorum ya ondan normal olsun istiyoeim
Cooook tatli gorunuyorrrKızlar buda bizim minik yatak odası besigimiz
Teşekkür ederiz :)Cooook tatli gorunuyorrr
Canım bazı yorgun olduğum günler bende de az hareket ediyordu. Ama sen yine de riske atma git bi acile kontrol ettir. En azından kalp atışıni dinle31+2gunluğum bebeğim askisinden daha az hareket ediyor sizdede oyle oldumu kızlar
Cok guzel olmus canim ellerine saglik :)Eki Görüntüle 1884329 Kızlar bunu kendim yaptım sizde görün istedim
Ay canım benim, pc yi bekLiyorum hala. Eşim Nöbette bugün ve yanında götürmüş laptopu. Elime geçsin hemen yüklüycemBende iki takim aldim canim yeter diye dusundum iki takimda yeni ijamam vardi onlarida evde yine kullanirim dedim ay bunlari konusinca cok fena oluyorum kese dolumu kslp sesi gelisimi cinsiyeti derken zaman ne cabuk gecti bisey anlamadik cok sukur simdide bebklerimizi almaya gun sayiyoruz :) merakla bekliyorum paylasacaklarini sabah ipk is onu yap :)
Ben epidural olucam, yaNi eşim öyle diyor. Epidural la doğum yapınca sabaha kadar belden yapilan o iğne yerinden rahatlıkla ağrı kesici verebiliyormuş. Bu sebeple epidural yaptırırım dediZaten sezeryan olacak canım doktorum öyle dedi. Ama spinal ve epidural arasında ne fark var hangisi daha iyi acaba diye merak ediyorum. Sizce
Biz antepliyiz canım, ayıptır söylemesi baklava götürücezKizlar, tup bebek yapan doktorunuza hbirsey hediye etmeyi düşünüyor musunuz? Ne olabikir acaba? Bebegi gostermeye götüreceğim inşallah, ne gotureyim bir türlü karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?