Naz_musti besiginiz çok tatlı iÇinde kizCen olunca daha bir başka güzel olacak sağlıkla huzurla güle güle kullanin
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar bende haftaya yapacağım kapı süsünüEki Görüntüle 1884329 Kızlar bunu kendim yaptım sizde görün istedim
Canım çikolata yaptırıp götürmeyi planlıyorum bende.Kizlar, tup bebek yapan doktorunuza hbirsey hediye etmeyi düşünüyor musunuz? Ne olabikir acaba? Bebegi gostermeye götüreceğim inşallah, ne gotureyim bir türlü karar veremedim.
Tamam canım çok teşekkür ederim. Artık 2 hafta sonra doktorum la konuşup karar veririz.Ben epidural olucam, yaNi eşim öyle diyor. Epidural la doğum yapınca sabaha kadar belden yapilan o iğne yerinden rahatlıkla ağrı kesici verebiliyormuş. Bu sebeple epidural yaptırırım dedi
Kılar bişey sorucam, sancı nst de kaç olursa doğuma alıyorlar ?
Zehra er27 canim benim 20 dakikada 3 kez 100 u gecti ama almadi ilac verdi sanirim zamani gelipte 130 u gecince aliyorlar
alttaki sancı üstteki bebeğin kalp atışı canımKızlar yaaa bu nst kapısındaki göstergelerden hangisi sancı değerini gösteriyor
Hımmmm , kaçı geçince sancı var demek oluyo peki ?..alttaki sancı üstteki bebeğin kalp atışı canım
Kcanim yukseldigi her cizgi dag gibi olan sanci oluyo ama onemli olan sen bu sanc. iyi nasil hissediyorsun `griylami sadece kasilmamiHımmmm , kaçı geçince sancı var demek oluyo peki ?..
Kcanim yukseldigi her cizgi dag gibi olan sanci oluyo ama onemli olan sen bu sanc. iyi nasil hissediyorsun `griylami sadece kasilmami
Çok şükür iyiyiz kızlar annelige alışmaya çalışıyorum bi bebeğin sorumluluğunun tamamen sende olması hakikaten hem güzel hemde zor ama alisicaz
Amiiiin canım benim ama ana kız olcakti oPeki bu kısımları Ağrı'yla mı kasılma olarak mı hissettiğimi Nasıl anlıyorlar , bana elime bi alet verdiler bebeğin hareketini hissettikçe buna bas dediler ... Hareket olarak hissettiğim kasılmamıydı acep
Oh oh , inş rabbim sağlıkla tez Zamanda ana -oğul tüm zorlukların üstesinden gelip sana bebişle hayata alışmak , bebişede yeni geldiği dünyaya alışmayı nasip eder
Darısı başımıza sütun nasıl emiyor mu göğüslerini nasıl yara felan oldumu gaz probleminiz var miÇok şükür iyiyiz kızlar annelige alışmaya çalışıyorum bi bebeğin sorumluluğunun tamamen sende olması hakikaten hem güzel hemde zor ama alisicaz
Canim her hareket kasılma değil kasılmanin 20 dakika da 3 kere 100 üzerinde çıkması gerekiyormus korkma seninkinde bir şey yokPeki bu kısımları Ağrı'yla mı kasılma olarak mı hissettiğimi Nasıl anlıyorlar , bana elime bi alet verdiler bebeğin hareketini hissettikçe buna bas dediler ... Hareket olarak hissettiğim kasılmamıydı acep
Oh oh , inş rabbim sağlıkla tez Zamanda ana -oğul tüm zorlukların üstesinden gelip sana bebişle hayata alışmak , bebişede yeni geldiği dünyaya alışmayı nasip eder
Sütum tam yeterli değil galiba goguslerde yara oluyo ve feci acıyor şimdiden söyliyim gaz problemimiz yok çok şükür emerken pirt pirt atiyoDarısı başımıza sütun nasıl emiyor mu göğüslerini nasıl yara felan oldumu gaz probleminiz var mi
Amiiiin canım benim ama ana kız olcakti oRabbim sana da sağlıkla kucagina alıp büyütmek nasib etsin
Canim her hareket kasılma değil kasılmanin 20 dakika da 3 kere 100 üzerinde çıkması gerekiyormus korkma seninkinde bir şey yok
Sütum tam yeterli değil galiba goguslerde yara oluyo ve feci acıyor şimdiden söyliyim gaz problemimiz yok çok şükür emerken pirt pirt atiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?