2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Naz_musti besiginiz çok tatlı iÇinde kizCen olunca daha bir başka güzel olacak sağlıkla huzurla güle güle kullanin

Eki Görüntüle 1884329 Kızlar bunu kendim yaptım sizde görün istedim
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar bende haftaya yapacağım kapı süsünü
Kizlar, tup bebek yapan doktorunuza hbirsey hediye etmeyi düşünüyor musunuz? Ne olabikir acaba? Bebegi gostermeye götüreceğim inşallah, ne gotureyim bir türlü karar veremedim.
Canım çikolata yaptırıp götürmeyi planlıyorum bende.
Ben epidural olucam, yaNi eşim öyle diyor. Epidural la doğum yapınca sabaha kadar belden yapilan o iğne yerinden rahatlıkla ağrı kesici verebiliyormuş. Bu sebeple epidural yaptırırım dedi
Tamam canım çok teşekkür ederim. Artık 2 hafta sonra doktorum la konuşup karar veririz.

Umutcummmn çok duygulandım okuyunca çok sevindim sağ salim kavustun bebeklerine ne guzel lütfen dua et benim içinde Rabbim bi kez daha annelik nasip etsin canım yaşları uzun olsun.......

Zehra er27 canim benim 20 dakikada 3 kez 100 u gecti ama almadi ilac verdi sanirim zamani gelipte 130 u gecince aliyorlar

Kızlar iyi bayramlar bugün kontrol amaçlı nst girdim şükür sancı çıkmadı bayramda dokyorum yok

İyi bayramlar canlarımmmmm. Rabbim mübarek günler hürmetine sağlıcakla bebişlerimize kavuştursun...

Eklentiler

• image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 44
Çok şükür iyiyiz kızlar annelige alışmaya çalışıyorum bi bebeğin sorumluluğunun tamamen sende olması hakikaten hem güzel hemde zor ama alisicaz

Kcanim yukseldigi her cizgi dag gibi olan sanci oluyo ama onemli olan sen bu sanc. iyi nasil hissediyorsun `griylami sadece kasilmami

Peki bu kısımları Ağrı'yla mı kasılma olarak mı hissettiğimi Nasıl anlıyorlar , bana elime bi alet verdiler bebeğin hareketini hissettikçe buna bas dediler ... Hareket olarak hissettiğim kasılmamıydı acep

Çok şükür iyiyiz kızlar annelige alışmaya çalışıyorum bi bebeğin sorumluluğunun tamamen sende olması hakikaten hem güzel hemde zor ama alisicaz

Oh oh , inş rabbim sağlıkla tez Zamanda ana -oğul tüm zorlukların üstesinden gelip sana bebişle hayata alışmak , bebişede yeni geldiği dünyaya alışmayı nasip eder

Amiiiin canım benim ama ana kız olcakti o Rabbim sana da sağlıkla kucagina alıp büyütmek nasib etsin

Darısı başımıza sütun nasıl emiyor mu göğüslerini nasıl yara felan oldumu gaz probleminiz var mi

Canim her hareket kasılma değil kasılmanin 20 dakika da 3 kere 100 üzerinde çıkması gerekiyormus korkma seninkinde bir şey yok

Darısı başımıza sütun nasıl emiyor mu göğüslerini nasıl yara felan oldumu gaz probleminiz var mi
Sütum tam yeterli değil galiba goguslerde yara oluyo ve feci acıyor şimdiden söyliyim gaz problemimiz yok çok şükür emerken pirt pirt atiyo

Amiiiin canım benim ama ana kız olcakti o Rabbim sana da sağlıkla kucagina alıp büyütmek nasib etsin

Ayyy kaçırmışım o kısmını

Canim her hareket kasılma değil kasılmanin 20 dakika da 3 kere 100 üzerinde çıkması gerekiyormus korkma seninkinde bir şey yok

Heee Tmm cnm

Sütum tam yeterli değil galiba goguslerde yara oluyo ve feci acıyor şimdiden söyliyim gaz problemimiz yok çok şükür emerken pirt pirt atiyo

Cnm emzirirken özellikle sen bebeğe eğilmeyecekmişin bebeği göğsüne yaklaştıracakmışın, ve kahverengi bölümün hepsini almasını sağlayın diyorlardı eğitimde ... Eğer zate yara olduysa da daha çk olmadan kalkan kullan biraz ... Ve yara göğüslerde göğüs pedi kullanmayın diyorlar ... İnşallsh tez Zaman'da iyileşir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…