Sütum tam yeterli değil galiba goguslerde yara oluyo ve feci acıyor şimdiden söyliyim gaz problemimiz yok çok şükür emerken pirt pirt atiyo[/QUOTE
gazın olmaması çok güzel göğüslerine krem felan surmusmuydun ne güzel artik neleri paylaşıyoruz
Kizlar bebislerle ilk bayramımız cok sukur onlari verene. Annelik cok guzel yorucu ama harika bir duygu. Biz 4.gunde gaz sorunlarina başladık. Iki bebis olunca esimdr bende hep ayaktayiz gece. 84 le doguma gittik bugun 73 kiloyum sanirim vermek kolay olacak. Sut icin ben bol sivi ve su tuketiyorum yemege fazla yogunlasmadim
Aynen canim bende yemek değil de sıvı tüketmeye çalışıyorum süt içinKizlar bebislerle ilk bayramımız cok sukur onlari verene. Annelik cok guzel yorucu ama harika bir duygu. Biz 4.gunde gaz sorunlarina başladık. Iki bebis olunca esimdr bende hep ayaktayiz gece. 84 le doguma gittik bugun 73 kiloyum sanirim vermek kolay olacak. Sut icin ben bol sivi ve su tuketiyorum yemege fazla yogunlasmadim
Ped kullanmıyorum zaten canım yaralar da iyileşmeye başladı krem falan kullandım ama ilk günler de çok fazla acimistiAyyy kaçırmışım o kısmını
Heee Tmm cnm
Cnm emzirirken özellikle sen bebeğe eğilmeyecekmişin bebeği göğsüne yaklaştıracakmışın, ve kahverengi bölümün hepsini almasını sağlayın diyorlardı eğitimde ... Eğer zate yara olduysa da daha çk olmadan kalkan kullan biraz ... Ve yara göğüslerde göğüs pedi kullanmayın diyorlar ... İnşallsh tez Zaman'da iyileşir cnm
Her bebek mi öyle acaba Gündüz uyuyo gece etrafı seyrediyoAynen kızlar kilo çabuk gidiyor bende 15 günde 73 den 61 e düştüm bol sıvı tüketimi gayet iyi götürüyor amator af ediyorum sütlü tatlı yemeden duramıyor um günde 1 tane de olsa yiyorum :)
Gaza gelince evet daha çok emme esnasında pırtlatıyor ama yine de onu rahatsız ediyor
Şuan gece gündüz karışmış durumda gündüz uyumaya seviyor gece de etrafa seyretmeyi
Ama Allah ima çok şükür o kadar güzel bir duyguymuski tarifi imkansız
Rabbim bizlere bagislasin Evlatlarimizi :)
Çok güzel Maşşallah size güzel anne bebişini opuyorumAynen kızlar kilo çabuk gidiyor bende 15 günde 73 den 61 e düştüm bol sıvı tüketimi gayet iyi götürüyor amator af ediyorum sütlü tatlı yemeden duramıyor um günde 1 tane de olsa yiyorum :)
Gaza gelince evet daha çok emme esnasında pırtlatıyor ama yine de onu rahatsız ediyor
Şuan gece gündüz karışmış durumda gündüz uyumaya seviyor gece de etrafa seyretmeyi
Ama Allah ima çok şükür o kadar güzel bir duyguymuski tarifi imkansız
Rabbim bizlere bagislasin Evlatlarimizi :)
Ay valla ben kalkamıyorum 3 gündür yerimden. Şancı belimden kasıklarıma giriyor 2 dakka sonra çıKıyor, bide bebişin hareketleri Üzerine gelince Allahhh ölüyorum ağrıdan.Kizlar herkes iyimi kimsed ses cikmiyor
Ay canim bende ayniyim cok fenayim oglim hic durmuyo bide sancilar kasilmalar nefes alamiyorum yata yata karpuz olduk yiruyemiyorum agrilardan yarin bi gidicem doktora cok uzuluyorum oglum donmedi mecburi sezeryan olacak gibiAy valla ben kalkamıyorum 3 gündür yerimden. Şancı belimden kasıklarıma giriyor 2 dakka sonra çıKıyor, bide bebişin hareketleri Üzerine gelince Allahhh ölüyorum ağrıdan.
Hastaneye gittik te ay sancısı diyor ebe. Rabbim 2 hafta daha geçirmemizi nasip etsin kızlar yaa, ödüm kopuyor valla
Ayy nolur 2 hafta daha vakit versinler bize yaa, valla raziyim bu kasilmalari yaşamaya.Ay canim bende ayniyim cok fenayim oglim hic durmuyo bide sancilar kasilmalar nefes alamiyorum yata yata karpuz olduk yiruyemiyorum agrilardan yarin bi gidicem doktora cok uzuluyorum oglum donmedi mecburi sezeryan olacak gibi
Aaaa nooldu hastane suslerin
Hepside çok guzeller Güle güle kullanın Hepimize 2 hafta lazim benim 13 14 günün kaldi Sezeryana beklerse tatlı kızımEki Görüntüle 1885470 Eki Görüntüle 1885471 Eki Görüntüle 1885472 Eki Görüntüle 1885473
Ayy atabildiklerimi atıyorum Kızlarr :)
Evet Ekimin ik haftasına kadar idare etsekHepside çok guzeller Güle güle kullanın Hepimize 2 hafta lazim benim 13 14 günün kaldi Sezeryana beklerse tatlı kızım
Bide internetten sipariş ettiğim çiKolata ve kolonya var, cikolataNin üzerinde kiziMin adı yazıyor, onu yükleyemedim ama deniyorum sürekli.Susler super olmuuuussss
Maşallah epey bir şeyler almissin ben daha o islere girismedimBide internetten sipariş ettiğim çiKolata ve kolonya var, cikolataNin üzerinde kiziMin adı yazıyor, onu yükleyemedim ama deniyorum sürekli.
Bimden kızlar, albeni aldık bide. 3 kutu, her kutuda 26 adet var ve fiyatı 16 tl.
Hastane dönüşü içinde, 2şer kilo tuzlu şekerli pasta aldık bide kurabiye ve meşrubat aldık. Rabbim hepimize çocuklarımızla evimize dönmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?