2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kizlar bebislerle ilk bayramımız cok sukur onlari verene. Annelik cok guzel yorucu ama harika bir duygu. Biz 4.gunde gaz sorunlarina başladık. Iki bebis olunca esimdr bende hep ayaktayiz gece. 84 le doguma gittik bugun 73 kiloyum sanirim vermek kolay olacak. Sut icin ben bol sivi ve su tuketiyorum yemege fazla yogunlasmadim

Ne guzel umut Allah mutlulugunuzu daim etsin kiloyu çok vereceksin sen sanırım resim paylas diyeceğim tabi istersen gaz içinde göğsünü bile kapatmadan gazarıni çıkarmaya çalış öptüm mis kokuları

Aynen canim bende yemek değil de sıvı tüketmeye çalışıyorum süt için

Ped kullanmıyorum zaten canım yaralar da iyileşmeye başladı krem falan kullandım ama ilk günler de çok fazla acimisti

Aynen kızlar kilo çabuk gidiyor bende 15 günde 73 den 61 e düştüm bol sıvı tüketimi gayet iyi götürüyor amator af ediyorum sütlü tatlı yemeden duramıyor um günde 1 tane de olsa yiyorum :)
Gaza gelince evet daha çok emme esnasında pırtlatıyor ama yine de onu rahatsız ediyor
Şuan gece gündüz karışmış durumda gündüz uyumaya seviyor gece de etrafa seyretmeyi
Ama Allah ima çok şükür o kadar güzel bir duyguymuski tarifi imkansız
Rabbim bizlere bagislasin Evlatlarimizi :)

Her bebek mi öyle acaba Gündüz uyuyo gece etrafı seyrediyo

Çok güzel Maşşallah size güzel anne bebişini opuyorum

Kizlar herkes iyimi kimsed ses cikmiyor
Ay valla ben kalkamıyorum 3 gündür yerimden. Şancı belimden kasıklarıma giriyor 2 dakka sonra çıKıyor, bide bebişin hareketleri Üzerine gelince Allahhh ölüyorum ağrıdan.
Hastaneye gittik te ay sancısı diyor ebe. Rabbim 2 hafta daha geçirmemizi nasip etsin kızlar yaa, ödüm kopuyor valla

Ay canim bende ayniyim cok fenayim oglim hic durmuyo bide sancilar kasilmalar nefes alamiyorum yata yata karpuz olduk yiruyemiyorum agrilardan yarin bi gidicem doktora cok uzuluyorum oglum donmedi mecburi sezeryan olacak gibi
Aaaa nooldu hastane suslerin

Ayy nolur 2 hafta daha vakit versinler bize yaa, valla raziyim bu kasilmalari yaşamaya.
Süslemelerim aha telefonumda var resimleri yukleyebilsem keşke, yükleyemiyorum nedense, dosya yükle ye tıklıyorum olmuyor.
Eşimde pc yi getirmedi hastanede bırakmış, artik enn geç pazartesi aksam elime geçer laptop.
Bu arada şu ağda işini düşünüyorum ben en çokda, ne zaman yaptırsakki, sen nasıl ettin o işi

Ay dur oluyor galibaaa :) sanırım piksel farkından dolayı benim çektiğim resimleri site kabul etmiyor. İsrarla denemeye devam ediyorummm. Kapı süsüm yüklendi mesela, babyinlove baksana bi. 5 metrede tülü var onun

Eklentiler

• P_20160911_171842.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 56
Susler super olmuuuussss
Bide internetten sipariş ettiğim çiKolata ve kolonya var, cikolataNin üzerinde kiziMin adı yazıyor, onu yükleyemedim ama deniyorum sürekli.
Bimden kızlar, albeni aldık bide. 3 kutu, her kutuda 26 adet var ve fiyatı 16 tl.
Hastane dönüşü içinde, 2şer kilo tuzlu şekerli pasta aldık bide kurabiye ve meşrubat aldık. Rabbim hepimize çocuklarımızla evimize dönmeyi nasip etsin

Maşallah epey bir şeyler almissin ben daha o islere girismedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…