2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Zehra er27 ooo cok guzel hepsi canim masallah masallah kapi suslerimiz benziyor kiz icin erkek icin gibi olmus :) ben bide hastanede bebisin yatagina tul yaptim yere kadar onunde mavi fiyonk var kendi yatagim icinde ayni yaptim
Bu arada agda konusu bendede tam muamma yaptirmak sart sonra cok zor olur bi yandanda cok tirsiyorum

Masallah kizlar hepsi birbirinden guzel:) ben de hala toplanma telasindayim malum sali tasinma var ondan sonra bebisin odasi yapilinca asicam kiyafetlerini biraz huzur bulucam. Korkmuyo da degilim bi supriz olursa diye arkadasim dogum yapti 38. Haftada ama 2200 dogdu en son olcumde 2700 gozukuyodu +- 500 gr diyolar ya insallah bizimkiler + 500 olur:)

Zehra, bayaaaa hazırlıkları yapmissin, maşallah! Cikolatalari ben de aldim, ama uzerinde isim yazdirmadim, hoşgeldin bebek yaziyor, oyle dsha hesapli) 180 adet bebek kurabyesi yaptim kendim, bebek sekeri 200 yakın, 100 adet te magnet yaptım. Kapı süsü daha yok, karar veremedim.

Allah kolaylik versin sen kendini çok yorma canım sağlık olsun gerisi hersey olur

Güzel günlerde kullanalım inşallah
Ben normalde asla evde oturabilen biri değilim ama şu 2 haftalık vergin ve heyecanlı bekleyiş beni acayip heyecanlandırıyor
Bi an once geçsin istiyorum
Bebislerine kavuşan arkadaşların sesi çıkmıyo baksanıza

Ay su iki hafta sabretse bebisler cok tedirginim bugun bi yarim saat yurudum ayakta kaldim hemen bel agrim basladi 37 dolsun cok istiyorum insallah nasip olut

100 adet 42 tl ye aldim cnm, sonra da pasta magazasinda 500 gramm, yaklaşık 70 gane dediler, 23 tl ye buldum ondan da aldim.

Çok şükür bende bi sikinti yok canım, tabi gece uykusuzluklarini saymazsak :)
Ha bide midem yanıyor benim 1 haftadır ya
İşkence gibi resmen, ne yesem dokunuyor
Canım benim 1 aydır öyle ara ara cikarıyorum mide yanması için şurup kullaniyorum

Kızlar Nasılsıniz herkes iyi mi

Çok şükür bende bi sikinti yok canım, tabi gece uykusuzluklarini saymazsak :)
Ha bide midem yanıyor benim 1 haftadır ya
İşkence gibi resmen, ne yesem dokunuyor

Ayyy ben de iyiyim çok şükür de aynı @Zehra er27 dediğin gibi gece uykularım bi tuhaflaştı , uzun süre bi yanımda duramıyorum , sabaha kadar bi o taraf bi bu taraf dönüyorum ... Galiba doğum sonrasına hazırlık bu uyku kesintileri Bnm mide yanmalarım da çok hafif oluyo ara ara ama geçen cnm çekti çiğ köfte yiyeyim dedim ayyy bin pişman oldum , midem çok kötü oldu

Bu Arada kızlar ben doktorumu değiştireceğim galiba , doğuma bu kadar yaklaşmışken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…