Şükür bugünlerimıze ve agrilarimiza daBen de zor yuruyorum kızlar yaa. Adet agrisi gibi agrilarim var, korkudan acile gittim, rahim buyuyor dedi. Öldüm offff hep ağrı.
Allah kolaylik versin sen kendini çok yorma canım sağlık olsun gerisi hersey olurMasallah kizlar hepsi birbirinden guzel:) ben de hala toplanma telasindayim malum sali tasinma var ondan sonra bebisin odasi yapilinca asicam kiyafetlerini biraz huzur bulucam. Korkmuyo da degilim bi supriz olursa diyearkadasim dogum yapti 38. Haftada ama 2200 dogdu en son olcumde 2700 gozukuyodu +- 500 gr diyolar ya insallah bizimkiler + 500 olur:)
Güzel günlerde kullanalım inşallahZehra, bayaaaa hazırlıkları yapmissin, maşallah! Cikolatalari ben de aldim, ama uzerinde isim yazdirmadim, hoşgeldin bebek yaziyor, oyle dsha hesapli) 180 adet bebek kurabyesi yaptim kendim, bebek sekeri 200 yakın, 100 adet te magnet yaptım. Kapı süsü daha yok, karar veremedim.
Ay su iki hafta sabretse bebisler cok tedirginim bugun bi yarim saat yurudum ayakta kaldim hemen bel agrim basladi 37 dolsun cok istiyorum insallah nasip olutGüzel günlerde kullanalım inşallah
Ben normalde asla evde oturabilen biri değilim ama şu 2 haftalık vergin ve heyecanlı bekleyiş beni acayip heyecanlandırıyor
Bi an once geçsin istiyorum
Bebislerine kavuşan arkadaşların sesi çıkmıyo baksanıza
Canlar cikolata siparislerinizi nerden verdiniz
Çok şükür bende bi sikinti yok canım, tabi gece uykusuzluklarini saymazsak :)Kızlar Nasılsıniz herkes iyi mi
Canım benim 1 aydır öyle ara ara cikarıyorum mide yanması için şurup kullaniyorumÇok şükür bende bi sikinti yok canım, tabi gece uykusuzluklarini saymazsak :)
Ha bide midem yanıyor benim 1 haftadır ya
İşkence gibi resmen, ne yesem dokunuyor
Kızlar Nasılsıniz herkes iyi mi
Cok sukur canim benimxe uykusuzluk cok fena sinirlerim cok bozuluyo ama olsun deger bide oglum kaburgami parcalicakgibinefesim kesiliyor donmeye hic niyeti yok sipanin :)Kızlar Nasılsıniz herkes iyi mi
Hak ediyor şişe çok hoş gözüküyor Güle güle kullanınAy bu niye on kere yukledi yahu
Kızlar Nasılsıniz herkes iyi mi
Çok şükür bende bi sikinti yok canım, tabi gece uykusuzluklarini saymazsak :)
Ha bide midem yanıyor benim 1 haftadır ya
İşkence gibi resmen, ne yesem dokunuyor
Niye ki canimBu Arada kızlar ben doktorumu değiştireceğim galiba , doğuma bu kadar yaklaşmışken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?