Niye ki canim
Ben de 26 da falan degistirdim kadinla hic elektrigimiz tutmadi buz gibi biriydi. Tamam profesyonel de insan biraz guler yuz gosterir o hergun 10 bebek goruyo ama benim ilk bebegim. Resmen yaninda heyecanlanamiyodum bile. Simdi ki daha tatli bi adam ama pek normal dogum yanlisi degil. Ben zorluycam yine de sansmiYa bi türlü ısınamadım ki , hep belki ısınırım diye öteledim , ama bu kadar Zaman pozitif elektrik alamadıysam da doğum da pişman olmayayım dedim . Misal eşimin doğuma girmek istemesine çok gönüllü bakmadı , sonra daha normal doğum yanlısı ve anne - Bebek ten tene temasını önemseyen bi doktorla çalışmak istiyorum , bu hafta randevu alıp gideceğim inş bakalım ...
Bu Arada H Hadem-inNebi bebiş napıyo , alıştınız mı birbirinize ?...
Canım hakkında hayırlısı ve en iyisi olsunYa bi türlü ısınamadım ki , hep belki ısınırım diye öteledim , ama bu kadar Zaman pozitif elektrik alamadıysam da doğum da pişman olmayayım dedim . Misal eşimin doğuma girmek istemesine çok gönüllü bakmadı , sonra daha normal doğum yanlısı ve anne - Bebek ten tene temasını önemseyen bi doktorla çalışmak istiyorum , bu hafta randevu alıp gideceğim inş bakalım ...
Bu Arada H Hadem-inNebi bebiş napıyo , alıştınız mı birbirinize ?...
Çok guzeller canım uyguna da almışsın. Sağlıkla giy inşallah.Eki Görüntüle 1886236 Eki Görüntüle 1886237
Kızlar bugün aldım bu 2 lohusa takımını, beyaz olan 50 tl, mavi olan 25 tl
Allah razi olsun canımsınÇok guzeller canım uyguna da almışsın. Sağlıkla giy inşallah.
Anamm bide midem yanıyor de, sen eşittir ben diym bende sanırım hepimiz ayni durumdayızKızlar ben hiç iyi değilim. Sağa yatsam sola dönemiyorum sola yatsam sağa dönemiyorum. Şişlik felan yok ama bi değişik oldum ben ya ağırlaştım. Sanki hasta gibiyim. Kalksam yatasım yok yatsam kalkasım yok nasıl bişey bu. Üstelik 3 gün daha çalışmam gerekiyor izne ayrılmam için ne yapacağım bilmiyorum bu halde
Ben de 26 da falan degistirdim kadinla hic elektrigimiz tutmadi buz gibi biriydi. Tamam profesyonel de insan biraz guler yuz gosterir o hergun 10 bebek goruyo ama benim ilk bebegim. Resmen yaninda heyecanlanamiyodum bile. Simdi ki daha tatli bi adam ama pek normal dogum yanlisi degil. Ben zorluycam yine de sansmi
Güle güle kullan çok güzellerEki Görüntüle 1886236 Eki Görüntüle 1886237
Benim de senin gibi sayılı yarın calisamaz raporunu alıp okula birakaçağım 37 hafta bitmiş durumda artık bugunden sonra ne zaman olursa olsun sikinti yok doktorumuz burda sen de canim dayanabilirsen 3 gün daha dayan sonra bize izinler çok lazimKızlar ben hiç iyi değilim. Sağa yatsam sola dönemiyorum sola yatsam sağa dönemiyorum. Şişlik felan yok ama bi değişik oldum ben ya ağırlaştım. Sanki hasta gibiyim. Kalksam yatasım yok yatsam kalkasım yok nasıl bişey bu. Üstelik 3 gün daha çalışmam gerekiyor izne ayrılmam için ne yapacağım bilmiyorum bu halde
Eki Görüntüle 1886236 Eki Görüntüle 1886237
Cok guzeller ve cok uyguna almissin canim gule gule kullan insallah :) bende bi gecelik daha alicam cok batiyormus sezeryan olursaEki Görüntüle 1886236 Eki Görüntüle 1886237
Sorma canım mahvoldum o yanmalardan bebek aşağıya da indi ne kadar süre sonra normal doğum başlıyor acaba. Sezeryan olacağım erken gelmesini istemiyorum normal doğurmak istemiyorum bir daha aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum istemiyorum istemiyorummmmmmmmAnamm bide midem yanıyor de, sen eşittir ben diym bende sanırım hepimiz ayni durumdayız
Bence çalışma, ben şu 9 günlük bayram tatilinde kendimi sinedim 1 hafta daha çalışmam lazım benimde ama gitmicem,is yerin idare ediyorsa etsin yoksada git doktora çalışamaz raporunu 1 hafta önce başlat. Bugun bi saat avm de dolaşmak bile bugün beni mahvetti
Haklısın canım ama dayanabilirim inşallah çok ağırlaştımBenim de senin gibi sayılı yarın calisamaz raporunu alıp okula birakaçağım 37 hafta bitmiş durumda artık bugunden sonra ne zaman olursa olsun sikinti yok doktorumuz burda sen de canim dayanabilirsen 3 gün daha dayan sonra bize izinler çok lazim
Gaari cikiyor mu hoc analmiyorum ben yaaa 5 10 dk sirtini pispislayip yikari dpgru ovaliyorum ama cok inledikleri icin duyamiyorum galiba ama rahatca uyuyorlar.Ne guzel umut Allah mutlulugunuzu daim etsin kiloyu çok vereceksin sen sanırım resim paylas diyeceğim tabi istersen gaz içinde göğsünü bile kapatmadan gazarıni çıkarmaya çalış öptüm mis kokuları
Bende surkeli su iciyorum still tea almislar onu iciyorum. 3 gundur mamayi biraktik sadece anne sutu yetiyor ikisinede.Aynen canim bende yemek değil de sıvı tüketmeye çalışıyorum süt için
Bizde uykusuzuz canim carpi iki olarak duusnesimde bende surekli kucagimizda bebis gazla ugrasiyoruzama yinede harika bir duyguymus onalra bakinca hersey geciyor.Aynen kızlar kilo çabuk gidiyor bende 15 günde 73 den 61 e düştüm bol sıvı tüketimi gayet iyi götürüyor amator af ediyorum sütlü tatlı yemeden duramıyor um günde 1 tane de olsa yiyorum :)
Gaza gelince evet daha çok emme esnasında pırtlatıyor ama yine de onu rahatsız ediyor
Şuan gece gündüz karışmış durumda gündüz uyumaya seviyor gece de etrafa seyretmeyi
Ama Allah ima çok şükür o kadar güzel bir duyguymuski tarifi imkansız
Rabbim bizlere bagislasin Evlatlarimizi :)
Yorucu uyksuuz ama harika bir duygu yigit ve eylul koyduk isimleriniumuttttt nasılsın bebislerin nasıl isimlerini ne koydun
O birazcikga hastane ile alakali sanirim. Bzi 2 gece kaldik sadece. Gecelik kullandim. O kadar temiz baktilar ki hic bir yerim kirlenmedi benim. 1 gecelik 1 pijama fazla oldu. Yinede en az 1 yedek olmalim ama sezeryanda pijama giymek imkansiz. Dikia kontrolu kanama kontrolü var surekli.Cok guzeller ve cok uyguna almissin canim gule gule kullan insallah :) bende bi gecelik daha alicam cok batiyormus sezeryan olursa
Evet canım uygun olduğu için aldım valla,5 tanede sadece alt pijama aldım,penye.Cok guzeller ve cok uyguna almissin canim gule gule kullan insallah :) bende bi gecelik daha alicam cok batiyormus sezeryan olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?