2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

muhip aben doktorumu cok seviyorum ama hastaneyi hic istemiyorum hic guvenmiyorum ciddi ciddi degistirmeyo dusunuyorum bide normal doguma 4000 istediler iyice sogudum ordan yani

O Nasıl bi hastaneymiş , baya lüks o zmn ki normal doğuma bile 4000 istemişler

Arkadaşım bende devlette öğretmenim. Doktor Bnm 32. haftadaki çalışabilir raporumun ucunu kapatmadı, yani hangi tarihe kadar çalışabilir olduğum belli değil , izne çıkmaya karar verdiğin Zaman izin başlangıcını belirteceğimiz için o da belli olacak .. Ben döneme hiç başlamayacağım , Yrn çalışamaz raporumu almaya gideceğim inşallsh , Yrn da 36+3 olacağız... Onun için sonrasındaki haftalardaki uygulama Nasıl oluyor bilmiyorum... Ama sonraki ysni 38 den sonraki 2 hafta boşa gitmez bence sonuçta doğum yaptığın tarih belirtilecek zaten ... Bilmiyorum yardımcı olabildim mi .. Sen 37 de izne çıkınca izne ayrılmış oluyorsun artık , başlıyor İzin süren , 40 haftayla bi ilgisi yok ysni bence

Benim drum da profesyoneldi ama tam isinamamistim doğuma az kalmasaydi degistirecektim ama o yaptı dogumu hayırlısı Böyleymis alıştık canım ya annelik bambaşka bi duygu

Canim sen acibademdemi devam ettin hastane degistirdinmi

Anladım cevabiniz icin tesekkur ederim okadar çok şey okudumki kafam karmakarışık oldu hayırlı doğumlar simdiden

Minimalistt canım ben özel sektörde çalışıyorum, sanırım prosedür aynıdır.
Şimdi 37 de bitirmemizin sebebi, devlet 40 haftaya kadar çalışmamıza izin vermiyor. 37 den sonraki 3 haftayı ben doğum sonrası iznime ekleteceğim, haftaya pazartesi günü.
Yine farklı bisey öğrenirsem, hastanede çalışan raportor arkadaşım var, ondan öğrenir dönerim sana
Ama o 3 haftalık iznimiz ölmüyor, bildiğim kadarıyla

Umutcum çok sevindim anne sütüne de basalmissin harika birsey bende kızımı ismini eylul koyuyorum kızlar adaş oldu maşallah size

Benim drum da profesyoneldi ama tam isinamamistim doğuma az kalmasaydi degistirecektim ama o yaptı dogumu hayırlısı Böyleymis alıştık canım ya annelik bambaşka bi duygu
Ne guzel darısı başımıza deneyimlerini paylaşın ki bizimle biz acemi olmayslim

Bende soyle bir arastirdimda 5 haftadan fazla aktarılamaz diyor bu çok saçma geldi biz 1gunun hesabini yaparken prosedürlere takılmayiz inşallah bu hafta içi hastaneye gidip iyice sorucam ekstra bisey öğrenirsen paylaşmana çok sevinirim canim

masallah kiloları çok iyi gerçi kilo kaybetmişlerdir biraz ama. hayırlı uğurlu olsun, süt için bol sıvı tüket boşluk bulduğunda uyu ve sıcak duş yap.emme sonrası kalanı sağ sağdıkça artar. bizde 40 gunu geçtik artık. bagırsak gazı problemleri daha 21 gunu geçtikten sonra başlayacak, şuan sadece mide gazıolur onuda geğirerek atarlar güle güle büyüt

Kizlar burdaki hastaneler normal doguma es sokmuyormus sadee sezeryana girebiliyormus sizdede oylemi durum

Naz_musti canim ben normal dogum istiyorum yalvariyorum ama oglum inat etti donmiyorda inmiyorda hep boyle oluyo sezeryan isteyenin doner iner istemeyeninki oldugu yerde kalir tek umudum belki son dakika doner ya
İnşallah döner canım. Ben çok kötü bir normal doğum tecrübesi geçirdiğim için asla istemiyorum. Yine de Rabbim bilir. Hayır olan neyse o olsun. Doktorumun da benim de tercihimiz sezeryan dan yana.

Ay benim eşim ameliyathane hemşiresi, normalde olsa sezeryanda olsa benimle girecek ?? O yüzden hic sormadık, haftaya kontrolüm var, sorayım istersen
Ne güzel çok şanslısın. Bende doğum fotoğrafçısı sokacağım ama eşe izin vereceklerini hiç sanmıyorum

Ne güzel çok şanslısın. Bende doğum fotoğrafçısı sokacağım ama eşe izin vereceklerini hiç sanmıyorum
Evet, benim anestezi hekimim hemşirem, temizlik personeli dahi belli. Hatta geçenlerde hangi ameliyathane odasında sezeryan olucam onu bile gosterdi eşim, sağolsun.
hastanenin doğum fotocusu yokmu? Bizimkine hastane fotocusu girecek

Merhaba guzel anneler bebislerini kucağına alanları tebrik ederim darısı sağ salım bizlere insallah masallah Allah hepinizi nazardan korusun cok guzel Doğum yaptım anne oldum yazılarını okumak
Benim size Bi sorum olacak hastane süslemesini kendi yapanlar bende 34 haftamdayim kendim yapmam istiyorum bişeyler geç mi acaba birde malzemeleri nerden aldınız cok bişey istemiyorum kapı susumuz var ama nasıl takılacak kapıya bilmiyorum birde yatak başları icin tülleri nerden aldınız nasıl yaptınız bilgi verir misiniz müsaitseniz

Kızlar bgn kontrolümüz vardı ... Boyumuz 49 kilomuz 3.100 gr olmuş , normalde 10 gün önden gidiyordu gelişimi , şimdi daha normale dönmüş çok şükür ... Aynı dikkate dvm Dedi doktor Haftaya çatı muayenesi var , onun için çok heyecanlıyım , Nasıl olacak falan diye... Bide bugün çalışamaz raporumu da aldım artık izne çıktım

Ayy ne güzel haberler, kaldı zorlu 1 haftalariMiz desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…