muhip aben doktorumu cok seviyorum ama hastaneyi hic istemiyorum hic guvenmiyorum ciddi ciddi degistirmeyo dusunuyorum bide normal doguma 4000 istediler iyice sogudum ordan yani
Herkese merhaba kızlar içinizde öğretmen olanlar var okuduğum kadarıyla doğum izni konusunda aklıma birkaç bisey takıldı malum doğum sonrasına 5 hafta aktarabiliyoruz ben 37 ye kadar çalışabilir raporu aldım fakat bu hesap 40 haftalık süreç uzerinden yapılıyor 38de doğum oldu diyelim ki benim öyle görünüyor kullanmadigim 2 hafta bosami gitmiş olacak fikri olan var mı? siz nasil yaptınız?
Benim drum da profesyoneldi ama tam isinamamistim doğuma az kalmasaydi degistirecektim ama o yaptı dogumu hayırlısı Böyleymis alıştık canım ya annelik bambaşka bi duyguYa bi türlü ısınamadım ki , hep belki ısınırım diye öteledim , ama bu kadar Zaman pozitif elektrik alamadıysam da doğum da pişman olmayayım dedim . Misal eşimin doğuma girmek istemesine çok gönüllü bakmadı , sonra daha normal doğum yanlısı ve anne - Bebek ten tene temasını önemseyen bi doktorla çalışmak istiyorum , bu hafta randevu alıp gideceğim inş bakalım ...
Bu Arada H Hadem-inNebi bebiş napıyo , alıştınız mı birbirinize ?...
Canim sen acibademdemi devam ettin hastane degistirdinmiHerkese merhaba kızlar içinizde öğretmen olanlar var okuduğum kadarıyla doğum izni konusunda aklıma birkaç bisey takıldı malum doğum sonrasına 5 hafta aktarabiliyoruz ben 37 ye kadar çalışabilir raporu aldım fakat bu hesap 40 haftalık süreç uzerinden yapılıyor 38de doğum oldu diyelim ki benim öyle görünüyor kullanmadigim 2 hafta bosami gitmiş olacak fikri olan var mı? siz nasil yaptınız?
Anladım cevabiniz icin tesekkur ederim okadar çok şey okudumki kafam karmakarışık oldu hayırlı doğumlar simdidenO Nasıl bi hastaneymiş , baya lüks o zmn ki normal doğuma bile 4000 istemişler
Arkadaşım bende devlette öğretmenim. Doktor Bnm 32. haftadaki çalışabilir raporumun ucunu kapatmadı, yani hangi tarihe kadar çalışabilir olduğum belli değil , izne çıkmaya karar verdiğin Zaman izin başlangıcını belirteceğimiz için o da belli olacak .. Ben döneme hiç başlamayacağım , Yrn çalışamaz raporumu almaya gideceğim inşallsh , Yrn da 36+3 olacağız... Onun için sonrasındaki haftalardaki uygulama Nasıl oluyor bilmiyorum... Ama sonraki ysni 38 den sonraki 2 hafta boşa gitmez bence sonuçta doğum yaptığın tarih belirtilecek zaten ... Bilmiyorum yardımcı olabildim mi .. Sen 37 de izne çıkınca izne ayrılmış oluyorsun artık , başlıyor İzin süren , 40 haftayla bi ilgisi yok ysni bence
Umutcum çok sevindim anne sütüne de basalmissin harika birsey bende kızımı ismini eylul koyuyorum kızlar adaş oldu maşallah sizeGaari cikiyor mu hoc analmiyorum ben yaaa 5 10 dk sirtini pispislayip yikari dpgru ovaliyorum ama cok inledikleri icin duyamiyorum galiba ama rahatca uyuyorlar.
Bende surkeli su iciyorum still tea almislar onu iciyorum. 3 gundur mamayi biraktik sadece anne sutu yetiyor ikisinede.
Bizde uykusuzuz canim carpi iki olarak duusnesimde bende surekli kucagimizda bebis gazla ugrasiyoruzama yinede harika bir duyguymus onalra bakinca hersey geciyor.
Yorucu uyksuuz ama harika bir duygu yigit ve eylul koyduk isimlerini
O birazcikga hastane ile alakali sanirim. Bzi 2 gece kaldik sadece. Gecelik kullandim. O kadar temiz baktilar ki hic bir yerim kirlenmedi benim. 1 gecelik 1 pijama fazla oldu. Yinede en az 1 yedek olmalim ama sezeryanda pijama giymek imkansiz. Dikia kontrolu kanama kontrolü var surekli.
Ne guzel darısı başımıza deneyimlerini paylaşın ki bizimle biz acemi olmayslimBenim drum da profesyoneldi ama tam isinamamistim doğuma az kalmasaydi degistirecektim ama o yaptı dogumu hayırlısı Böyleymis alıştık canım ya annelik bambaşka bi duygu
Rabbim sizede tattirsin az kaldı İnşaAllahNe guzel darısı başımıza deneyimlerini paylaşın ki bizimle biz acemi olmayslim
Bende soyle bir arastirdimda 5 haftadan fazla aktarılamaz diyor bu çok saçma geldi biz 1gunun hesabini yaparken prosedürlere takılmayiz inşallah bu hafta içi hastaneye gidip iyice sorucam ekstra bisey öğrenirsen paylaşmana çok sevinirim canimMinimalistt canım ben özel sektörde çalışıyorum, sanırım prosedür aynıdır.
Şimdi 37 de bitirmemizin sebebi, devlet 40 haftaya kadar çalışmamıza izin vermiyor. 37 den sonraki 3 haftayı ben doğum sonrası iznime ekleteceğim, haftaya pazartesi günü.
Yine farklı bisey öğrenirsem, hastanede çalışan raportor arkadaşım var, ondan öğrenir dönerim sana
Ama o 3 haftalık iznimiz ölmüyor, bildiğim kadarıyla
masallah kiloları çok iyi gerçi kilo kaybetmişlerdir biraz ama. hayırlı uğurlu olsun, süt için bol sıvı tüket boşluk bulduğunda uyu ve sıcak duş yap.emme sonrası kalanı sağ sağdıkça artar. bizde 40 gunu geçtik artık. bagırsak gazı problemleri daha 21 gunu geçtikten sonra başlayacak, şuan sadece mide gazıolur onuda geğirerek atarlar güle güle büyütKizlarrrr stresten agridan bebeklerden firsat bulup yazamadim. Cok sukur dun sabah 9 da spinal sezeryanla bebeklerimizi kucahimiza aldik. Kuvoze yarim saat bana dikis atilana kadar girmisler cok sukur. Oglum 2850 kizim 2650 doğdu. Sutumuz yok malesef mama veriyoruz uğraşıyoruz gelmesi icin. Simdi evimize geldik ancak firsat bulabildim. O kadar guzel bir duygu ki rabbim hepinize saglikla kucağınıza almayi nasip etsin. Benim prens ve prensesum iicnde dua edin.
İnşallah döner canım. Ben çok kötü bir normal doğum tecrübesi geçirdiğim için asla istemiyorum. Yine de Rabbim bilir. Hayır olan neyse o olsun. Doktorumun da benim de tercihimiz sezeryan dan yana.Naz_musti canim ben normal dogum istiyorum yalvariyorum ama oglum inat etti donmiyorda inmiyorda hep boyle oluyo sezeryan isteyenin doner iner istemeyeninki oldugu yerde kalir tek umudum belki son dakika doner ya
Orası neresi canimKizlar burdaki hastaneler normal doguma es sokmuyormus sadee sezeryana girebiliyormus sizdede oylemi durum
Ay benim eşim ameliyathane hemşiresi, normalde olsa sezeryanda olsa benimle girecek ?? O yüzden hic sormadık, haftaya kontrolüm var, sorayım istersenKizlar burdaki hastaneler normal doguma es sokmuyormus sadee sezeryana girebiliyormus sizdede oylemi durum
Ne güzel çok şanslısın. Bende doğum fotoğrafçısı sokacağım ama eşe izin vereceklerini hiç sanmıyorumAy benim eşim ameliyathane hemşiresi, normalde olsa sezeryanda olsa benimle girecek ?? O yüzden hic sormadık, haftaya kontrolüm var, sorayım istersen
Evet, benim anestezi hekimim hemşirem, temizlik personeli dahi belli. Hatta geçenlerde hangi ameliyathane odasında sezeryan olucam onu bile gosterdi eşim, sağolsun.Ne güzel çok şanslısın. Bende doğum fotoğrafçısı sokacağım ama eşe izin vereceklerini hiç sanmıyorum
Ayy ne güzel haberler, kaldı zorlu 1 haftalariMiz deseneKızlar bgn kontrolümüz vardı ... Boyumuz 49 kilomuz 3.100 gr olmuş , normalde 10 gün önden gidiyordu gelişimi , şimdi daha normale dönmüş çok şükür ... Aynı dikkate dvm Dedi doktorHaftaya çatı muayenesi var , onun için çok heyecanlıyım , Nasıl olacak falan diye... Bide bugün çalışamaz raporumu da aldım artık izne çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?