Oh masallah:) benim de randevum vardi. Bebis 2900 boyu da 49 cm cikti ama +_ yanilma payiyla 2600 u garanti dedi sevindim cok. Ben 300 gr vermisim bi ayda. Kilo vermeye simdiden basladim sanirimKızlar bgn kontrolümüz vardı ... Boyumuz 49 kilomuz 3.100 gr olmuş , normalde 10 gün önden gidiyordu gelişimi , şimdi daha normale dönmüş çok şükür ... Aynı dikkate dvm Dedi doktorHaftaya çatı muayenesi var , onun için çok heyecanlıyım , Nasıl olacak falan diye... Bide bugün çalışamaz raporumu da aldım artık izne çıktım
Maşallah size canım bugün bender rapor alıp okula bıraktım yarin kontrolüm var balalım bizim kızçe nasılKızlar bgn kontrolümüz vardı ... Boyumuz 49 kilomuz 3.100 gr olmuş , normalde 10 gün önden gidiyordu gelişimi , şimdi daha normale dönmüş çok şükür ... Aynı dikkate dvm Dedi doktorHaftaya çatı muayenesi var , onun için çok heyecanlıyım , Nasıl olacak falan diye... Bide bugün çalışamaz raporumu da aldım artık izne çıktım
Size de maşallah canım benim az kaldı bizimde dogumlara bu Günlerimize çok şükürOh masallah:) benim de randevum vardi. Bebis 2900 boyu da 49 cm cikti ama +_ yanilma payiyla 2600 u garanti dedi sevindim cok. Ben 300 gr vermisim bi ayda. Kilo vermeye simdiden basladim sanirimneyse ki bebegin kilosu yerinde. Niye boyle oluyo anlamadim ya surekli protein kalsiyum aliyorum ama tik yok kiloda nts ye girdik sanci cikmadi. 2 hafta sonraya randevu verdi dr o da biraz tuhaf geldi. Catin muayenesini de 39 da yaparim dedi..
Ayy ne güzel haberler, kaldı zorlu 1 haftalariMiz desene
Oh masallah:) benim de randevum vardi. Bebis 2900 boyu da 49 cm cikti ama +_ yanilma payiyla 2600 u garanti dedi sevindim cok. Ben 300 gr vermisim bi ayda. Kilo vermeye simdiden basladim sanirimneyse ki bebegin kilosu yerinde. Niye boyle oluyo anlamadim ya surekli protein kalsiyum aliyorum ama tik yok kiloda nts ye girdik sanci cikmadi. 2 hafta sonraya randevu verdi dr o da biraz tuhaf geldi. Catin muayenesini de 39 da yaparim dedi..
Maşallah size canım bugün bender rapor alıp okula bıraktım yarin kontrolüm var balalım bizim kızçe nasıl
Eki Görüntüle 1886744
Kızlar bu kadarını dizebildim, bi bu kadar daha poşetlerde kaldı. Hele bakın beğenecek misiniz. Örgü islerimde terzide düğmeleri dikiLiyo, işi bitsin onlarida atayım
Hepsi birbirinden guzel saglikla giydirmeyi nasip etsin mevlam:) biz de hayirlisiyla yarin tasiniyoruz odasi da kurulacak ben de yavatan dizerim esyalarini:)Eki Görüntüle 1886744
Kızlar bu kadarını dizebildim, bi bu kadar daha poşetlerde kaldı. Hele bakın beğenecek misiniz. Örgü islerimde terzide düğmeleri dikiLiyo, işi bitsin onlarida atayım
Allah yardımcın olsun canımsınHepsi birbirinden guzel saglikla giydirmeyi nasip etsin mevlam:) biz de hayirlisiyla yarin tasiniyoruz odasi da kurulacak ben de yavatan dizerim esyalarini:)
Canım ben bugün 5 litre su içtim halada icmeye devam ediyorum, iltihaptan idrarla atamadığın sürece kurtulamazdım.33. haftamdayım iltihap sorunum hiç bitmiyor kızlar bebeğime bi zararı olacak diye çok korkuyorum. yarında randevum var bakalım ne diyecek doktorum. 1buçuk aydan beridirde gitmedim doktora inşlh bi sorun olmaz. bide şeker yuklemesi yaptırmadım ben. siz yaptırdınızmı
Ben yaptırmadim canım hiç de gerek yok bence Allaha Şükür gayet de iyiyim33. haftamdayım iltihap sorunum hiç bitmiyor kızlar bebeğime bi zararı olacak diye çok korkuyorum. yarında randevum var bakalım ne diyecek doktorum. 1buçuk aydan beridirde gitmedim doktora inşlh bi sorun olmaz. bide şeker yuklemesi yaptırmadım ben. siz yaptırdınızmı
Yok canım üniversite hastanesi. Kendim özel ayarladım. Profesör izni ile girebilecek ancak oda. Kolay kolay sokmuyorlar içeri kimseyi. Eşimde giremeyecek ne yazık ki. Gerçi kendi de istemiyor girmeyi dayanamam diyor.Evet, benim anestezi hekimim hemşirem, temizlik personeli dahi belli. Hatta geçenlerde hangi ameliyathane odasında sezeryan olucam onu bile gosterdi eşim, sağolsun.
hastanenin doğum fotocusu yokmu? Bizimkine hastane fotocusu girecek
Bol bol su iç benim aclik şekeri dusuk çıkınca şeker yüklemesi yaptirmadim33. haftamdayım iltihap sorunum hiç bitmiyor kızlar bebeğime bi zararı olacak diye çok korkuyorum. yarında randevum var bakalım ne diyecek doktorum. 1buçuk aydan beridirde gitmedim doktora inşlh bi sorun olmaz. bide şeker yuklemesi yaptırmadım ben. siz yaptırdınızmı
Canım nasılsın kizçen nasıl sütun var mı yetiyor muBen yaptırmadim canım hiç de gerek yok bence Allaha Şükür gayet de iyiyim
Cok sukur canım iyiyiz süt varda yetmiyor arada mama veriyorum senin doğum ne zamanCanım nasılsın kizçen nasıl sütun var mı yetiyor mu
Canım bugün kontrolum vardı 30 eylül sabah sezeryanla doğacak kızımız canım sen de bol bol sıvı şeyler tüket bide bol bol emzir kızceni yerime öp kokla güzel anneCok sukur canım iyiyiz süt varda yetmiyor arada mama veriyorum senin doğum ne zaman
Bursa canımOrası neresi canim
çok ii olur canım yaAy benim eşim ameliyathane hemşiresi, normalde olsa sezeryanda olsa benimle girecek ?? O yüzden hic sormadık, haftaya kontrolüm var, sorayım istersen
ayyy maasallh çok guzel çok cicileeeerrrEki Görüntüle 1886744
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?