2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Oh masallah:) benim de randevum vardi. Bebis 2900 boyu da 49 cm cikti ama +_ yanilma payiyla 2600 u garanti dedi sevindim cok. Ben 300 gr vermisim bi ayda. Kilo vermeye simdiden basladim sanirim neyse ki bebegin kilosu yerinde. Niye boyle oluyo anlamadim ya surekli protein kalsiyum aliyorum ama tik yok kiloda nts ye girdik sanci cikmadi. 2 hafta sonraya randevu verdi dr o da biraz tuhaf geldi. Catin muayenesini de 39 da yaparim dedi..

Maşallah size canım bugün bender rapor alıp okula bıraktım yarin kontrolüm var balalım bizim kızçe nasıl

Size de maşallah canım benim az kaldı bizimde dogumlara bu Günlerimize çok şükür

Ayy ne güzel haberler, kaldı zorlu 1 haftalariMiz desene

Ayy hakkaten , senin de mi haftaya çatı muayenesi Zehra er27 ?.. Ya ben çok çekiniyorum, gerçi tedavi aşamasında kaç kere vajinal muayene olduk , buda onun gibi birşeymiş ama elle ya ne bilim bi tırsıyorum

Oyy oyy maşallah minnoşa... Bzm de sancı falan çıkmadı, Bzm çatı muayenesi 37+5 de olmuş olacak cnm , her doktor farklı haftalarda yapabiliyır galiba ... Onlar en iyisini bilir , bu işin ehli olan onlar .. Bnm bi arkadaşımın da 38 de yapacaktı doktoru , çatı muayenesi olamadan 38 İ doldurduğu gün suyu geldi , normal doğum yaptı gayette

Maşallah size canım bugün bender rapor alıp okula bıraktım yarin kontrolüm var balalım bizim kızçe nasıl

Hadi hayırlı uğurlu olsun senin de iznin Can'ım inşallah kızçenle iyi tatlı buluşmalar bol muhabbetler diliyorum bugünden

Eki Görüntüle 1886744
Kızlar bu kadarını dizebildim, bi bu kadar daha poşetlerde kaldı. Hele bakın beğenecek misiniz. Örgü islerimde terzide düğmeleri dikiLiyo, işi bitsin onlarida atayım
maşallah simiden kızçe elbiseleri esyaları her yerleri doldurmuş annesi sağlıkla güzel günlerde Güle güle kullanın hepsi çok tatlı

Eki Görüntüle 1886744
Kızlar bu kadarını dizebildim, bi bu kadar daha poşetlerde kaldı. Hele bakın beğenecek misiniz. Örgü islerimde terzide düğmeleri dikiLiyo, işi bitsin onlarida atayım
Hepsi birbirinden guzel saglikla giydirmeyi nasip etsin mevlam:) biz de hayirlisiyla yarin tasiniyoruz odasi da kurulacak ben de yavatan dizerim esyalarini:)

33. haftamdayım iltihap sorunum hiç bitmiyor kızlar bebeğime bi zararı olacak diye çok korkuyorum. yarında randevum var bakalım ne diyecek doktorum. 1buçuk aydan beridirde gitmedim doktora inşlh bi sorun olmaz. bide şeker yuklemesi yaptırmadım ben. siz yaptırdınızmı

Canım ben bugün 5 litre su içtim halada icmeye devam ediyorum, iltihaptan idrarla atamadığın sürece kurtulamazdım.
Seker yüklemesini yaptırdım ben

Ben yaptırmadim canım hiç de gerek yok bence Allaha Şükür gayet de iyiyim

Evet, benim anestezi hekimim hemşirem, temizlik personeli dahi belli. Hatta geçenlerde hangi ameliyathane odasında sezeryan olucam onu bile gosterdi eşim, sağolsun.
hastanenin doğum fotocusu yokmu? Bizimkine hastane fotocusu girecek
Yok canım üniversite hastanesi. Kendim özel ayarladım. Profesör izni ile girebilecek ancak oda. Kolay kolay sokmuyorlar içeri kimseyi. Eşimde giremeyecek ne yazık ki. Gerçi kendi de istemiyor girmeyi dayanamam diyor.

Bol bol su iç benim aclik şekeri dusuk çıkınca şeker yüklemesi yaptirmadim

Cok sukur canım iyiyiz süt varda yetmiyor arada mama veriyorum senin doğum ne zaman
Canım bugün kontrolum vardı 30 eylül sabah sezeryanla doğacak kızımız canım sen de bol bol sıvı şeyler tüket bide bol bol emzir kızceni yerime öp kokla güzel anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…