2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canım rabbim yaninda olsun insallah bebegin sana sıkı sıkı tutunur dualarımız seninle

canım benm de sadece 2 katından biraz fazla artmıştı rabbm hayırlısını nasip etsin inşallah
anladım canım hayırlısı olur inşallah cnım herşeye bakmalıyız dedi. şeker hormonlar vitaminler kısacası tüm rutinleri yapıyor sanırım.
canım ağrı sızı oldu mu ? bir anda neler oluyor böyle ya? çok üzüldüm şu anda... inşallah hayırlısı ile tutunur bebeğin sana

Rabbim kalan yavrumuzu sana bağışlasın Can'ım dualarımız seninle. Dikkat et ters bir hareket mi ettin ne yaptın?

Dualrim seninle, canim, insalah bebegin tutunur sana ve 9 ay kalir.
Cnm, neden hastanedesin, ozeldemisin, devlete acile mi gittin?

Hiç ağrım sızım olmadı ters bir hareketde yapmadım.. Bir anda kahverngi ile başladı sonra aniden kırmızıya döndü.. Özel hastanedeyim dualarınıza çok ihtiyacım var doktor pek ümitli değil ancak Rabbim büyük..

Canlarim yazdiklariniz icin hepinize cok tesekkur ederim hepinizi cok seviyorum alinti falan yapamiyorum bunu bile zor yazdim neden bilmem

Bu bahsettiğin ultragestan ovul ne arkadaşım ?..

Dualarimdasin canim insallah bebisinle bu zorlu sureci atlatirsiniz.

Sen nasilsin canim?
Dayanamadim, doktora geldim, bu sefer nasilsa zaten kotuyum diye alttan baktirdim, bir bebegim sukur iyi, diger kese deforme olmus, kan icinde. Hcg verdim, az bile yukselmeye devam ediyorsa iyi
olacak dedi doktor. Birazdan belli olur, insallah bebegim benimle kalir.

Memleketimde cok sevdigim dayim vefat etti, aksam onu da ogrenince, yikildim. Cok uzak, gidemiyorum, ağlayıp duruyorum. Kardesim istanbuldan kalkti yanima geliyor, o biraz avutuyor beni. Daha fazla uzmemeye çalışıyorum kendimi.

Basin sagolsun canim cok uzucu gercekten de. Malesef ust uste gelmis insallah bundan sonra goz yaslarin sevinc goz yaslarina doner bebegin moralin olur. Kanaman devam ediyomu peki yoksa kahverengi akinti seklinde mi igne falan kullaniyor musun?
Memleketimde cok sevdigim dayim vefat etti, aksam onu da ogrenince, yikildim. Cok uzak, gidemiyorum, ağlayıp duruyorum. Kardesim istanbuldan kalkti yanima geliyor, o biraz avutuyor beni. Daha fazla uzmemeye çalışıyorum kendimi.

Baain sagolaum canim Canim kendi doktoruna mi gittin?cok uzuldum insallah duzelir. Kanama devam ediyor mu hala? Kan sonucunu haber et.

Sagol cnm, dostlar sag olsun. Kahverengi ama durmadi. Progesteron igne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…