Canım rabbim yaninda olsun insallah bebegin sana sıkı sıkı tutunur dualarımız seninleBenim bugün pembe lekeyle başladı kırmızıya döndü.. Parçalar düşürdüm.. İkiz bebeklerimden birisi bırakmış beni diğerininde kesesi çok bozulmuş ondanda ümidiniz olmasın dedi doktorhastanedeyim duanıza ihtiyacım var ..
canım benm de sadece 2 katından biraz fazla artmıştı rabbm hayırlısını nasip etsin inşallahİnşallah keseyi yada keseleri görürüz Can'ım Ya. Değeri yavaş ilerleyip ikiz bebişi olan varmı acaba. Gerçi şimdi 2 katından fazla artıyor ama değerim. Meraktayizzzzz ben ve eşim :)
Can'ım sakin ol ve bol bol oku dua et pembelik kahverengiye dönüştüyse hele hiç korkma. Benim ilk bebeğimde 10 haftalıkken kanamam oldu resmen bacaklarımdan aktı kanlar ama bebeğim beni bırakmadı. Stres yapma kanama durmuş ki kahverengiye dönüşmüş. İğne felan yaptılar mı?
Can'ım benim hayırlı olsun gözümüz aydın. Rabbim sağlıklı ve ömürlü bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
anladım canım hayırlısı olur inşallah cnım herşeye bakmalıyız dedi. şeker hormonlar vitaminler kısacası tüm rutinleri yapıyor sanırım.Yok canım benim dr infertilitede ve tup bebekte bulunuyor ayni hastanenin gebe izlem bolumu var ama cok yogunlar devlet hastanesi oldugu icin bende saglikciyim bu dr u bana anestezi uzmanimiz yonlendirmisti ve egitim arastirma oldugu icin tercih ettim yani ticari kaygısı olmayan bi yer oldugu icin bide ayni hastanede birlikte calistigim bi drum daha vardı onlada baglantı halinleydim ama simdi bi yer bulmam lazım hafta sonuda olan en azindan c.tesi öğle ye kadar calisan. Bana yardimci olacak biri var mi kızlar. Senden neden kan tahlili istedi canım
canım ağrı sızı oldu mu ? bir anda neler oluyor böyle ya? çok üzüldüm şu anda... inşallah hayırlısı ile tutunur bebeğin sanaBenim bugün pembe lekeyle başladı kırmızıya döndü.. Parçalar düşürdüm.. İkiz bebeklerimden birisi bırakmış beni diğerininde kesesi çok bozulmuş ondanda ümidiniz olmasın dedi doktorhastanedeyim duanıza ihtiyacım var ..
Rabbim kalan yavrumuzu sana bağışlasın Can'ım dualarımız seninle. Dikkat et ters bir hareket mi ettin ne yaptın?Benim bugün pembe lekeyle başladı kırmızıya döndü.. Parçalar düşürdüm.. İkiz bebeklerimden birisi bırakmış beni diğerininde kesesi çok bozulmuş ondanda ümidiniz olmasın dedi doktorhastanedeyim duanıza ihtiyacım var ..
Dualrim seninle, canim, insalah bebegin tutunur sana ve 9 ay kalir.Benim bugün pembe lekeyle başladı kırmızıya döndü.. Parçalar düşürdüm.. İkiz bebeklerimden birisi bırakmış beni diğerininde kesesi çok bozulmuş ondanda ümidiniz olmasın dedi doktorhastanedeyim duanıza ihtiyacım var ..
İnş. Sorunsuz bir şekilde çıkarsın cnm iyi düşün iyi olsunHiç ağrım sızım olmadı ters bir hareketde yapmadım.. Bir anda kahverngi ile başladı sonra aniden kırmızıya döndü.. Özel hastanedeyim dualarınıza çok ihtiyacım var doktor pek ümitli değil ancak Rabbim büyük..
Neden canim ya mutlu olman gerekmiyor muCanlarim yazdiklariniz icin hepinize cok tesekkur ederim hepinizi cok seviyorum alinti falan yapamiyorum bunu bile zor yazdim neden bilmem
Bu bahsettiğin ultragestan ovul ne arkadaşım ?..10 uncu gunde benim de kahfe rengi lekem geldi ama gecti ben cok fazla ultragestan ovul kullaniyorum oda cok onemli.iyim simdi sende pozitif düşün psiholoji cok onemli aninda sevinc uzuntu hormonlari degistiriyor. Allaha brak herseyyy.
Umutttt bende istiyorum gebelik takvim imzasi ama verlen linklerden yapamadim nasil yapcm.
Sen nasilsin canim?Dualrim seninle, canim, insalah bebegin tutunur sana ve 9 ay kalir.
Cnm, neden hastanedesin, ozeldemisin, devlete acile mi gittin?
Dualarimdasin canim insallah bebisinle bu zorlu sureci atlatirsiniz.Hiç ağrım sızım olmadı ters bir hareketde yapmadım.. Bir anda kahverngi ile başladı sonra aniden kırmızıya döndü.. Özel hastanedeyim dualarınıza çok ihtiyacım var doktor pek ümitli değil ancak Rabbim büyük..
Dayanamadim, doktora geldim, bu sefer nasilsa zaten kotuyum diye alttan baktirdim, bir bebegim sukur iyi, diger kese deforme olmus, kan icinde. Hcg verdim, az bile yukselmeye devam ediyorsa iyiSen nasilsin canim?
Memleketimde cok sevdigim dayim vefat etti, aksam onu da ogrenince, yikildim. Cok uzak, gidemiyorum, ağlayıp duruyorum. Kardesim istanbuldan kalkti yanima geliyor, o biraz avutuyor beni. Daha fazla uzmemeye çalışıyorum kendimi.
Baain sagolaum canim Canim kendi doktoruna mi gittin?cok uzuldum insallah duzelir. Kanama devam ediyor mu hala? Kan sonucunu haber et.Memleketimde cok sevdigim dayim vefat etti, aksam onu da ogrenince, yikildim. Cok uzak, gidemiyorum, ağlayıp duruyorum. Kardesim istanbuldan kalkti yanima geliyor, o biraz avutuyor beni. Daha fazla uzmemeye çalışıyorum kendimi.
Sagol cnm, dostlar sag olsun. Kahverengi ama durmadi. Progesteron igne.Basin Progesteron igne, kullaniyorum.n canim cok uzucu gercekten de. Malesef ust uste gelmis insallah bundan sonra goz yaslarin sevinc goz yaslarina doner bebegin moralin olur. Kanaman devam ediyomu peki yoksa kahverengi akinti seklinde mi igne falan kullaniyor musun?
Benimki tipta ya cnm, bugun calismiyor, ozele gittim.Baain sagolaum canim Canim kendi doktoruna mi gittin?cok uzuldum insallah duzelir. Kanama devam ediyor mu hala? Kan sonucunu haber et.
Anladim canim sonuc ne zaman cikacakmis. Deforme olan icin ne dedi? Hangi hhastameye gitmiştinBenimki tipta ya cnm, bugun calismiyor, ozele gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?