- 11 Ocak 2016
- 559
- 461
- 53
- 35
Ay hadi az kalmış Rabbim sana da kucagina alıp sağlıkla huzurla büyütmek nasib etsinCanım bugün kontrolum vardı 30 eylül sabah sezeryanla doğacak kızımız canım sen de bol bol sıvı şeyler tüket bide bol bol emzir kızceni yerime öp kokla güzel anne
Bizim eylul umuz minnacik citi piti teyzesi. Sende saglicakla al eylul u kucagina.Umutcum çok sevindim anne sütüne de basalmissin harika birsey bende kızımı ismini eylul koyuyorum kızlar adaş oldu maşallah size
Ayyy deme nasil bas edicez bilmem suan cok rahatlar cok sukur ama sonrasi zor mu olur dersin.masallah kiloları çok iyi gerçi kilo kaybetmişlerdir biraz ama. hayırlı uğurlu olsun, süt için bol sıvı tüket boşluk bulduğunda uyu ve sıcak duş yap.emme sonrası kalanı sağ sağdıkça artar. bizde 40 gunu geçtik artık. bagırsak gazı problemleri daha 21 gunu geçtikten sonra başlayacak, şuan sadece mide gazıolur onuda geğirerek atarlar güle güle büyüt
Benim esimide almadilar sezeryana.Kizlar burdaki hastaneler normal doguma es sokmuyormus sadee sezeryana girebiliyormus sizdede oylemi durum
Umutcum sağlıkla huzurla büyüt bebislerini öp kokla yerimizeBizim eylul umuz minnacik citi piti teyzesi. Sende saglicakla al eylul u kucagina.
Ayyy deme nasil bas edicez bilmem suan cok rahatlar cok sukur ama sonrasi zor mu olur dersin.
Benim esimide almadilar sezeryana.
Canım hayırlı olsun tarihin sağlıkla gelsin bebisincanlar kontrolden geldik masallahımız var doktorum 4 kilo bile olsa normal doğurtturcam dedi ama dönmezse 7 ekim sezeryan gunumuz kısmetse
Ayy ne güzel bizim doktor direk sezeryan dedi, e kilosu boyu falan nasılmış bu hafta. Ben çok merak ediyorum en son 2600 dük. Sende sanırım 3000 dü. 37 inci haftada kaç oluyor acepcanlar kontrolden geldik masallahımız var doktorum 4 kilo bile olsa normal doğurtturcam dedi ama dönmezse 7 ekim sezeryan gunumuz kısmetse
Ay ben mahvoldum valla bugün, ikramlıklari güya hazır alacaktım ama bugün hadi tuzluyu evde yapayım diye başlayıp tüm çeşitleri evde yaptım, tuzlu şekerli, kurabiye derken 8 kilo pasta yapmışız görümcelerimle.Kızlar herkes iyi mi
Ben iyiyim o islere hiç girismedim hazır alacağım 1 hafta kaldı 30 eylulde Sezeryanla alinacak kızçem çok heyecanlıyım son hazırlıkları yapıyoruz annemleAy ben mahvoldum valla bugün, ikramlıklari güya hazır alacaktım ama bugün hadi tuzluyu evde yapayım diye başlayıp tüm çeşitleri evde yaptım, tuzlu şekerli, kurabiye derken 8 kilo pasta yapmışız görümcelerimle.
Anam ağladı valla cok yiprattim kendimi bugün, sen nasılsın
Selam canim ben de nihayet tasindim bugun bebisimin esyalarini hazirliycam soninda o asamaya geldim. Hafif de bi tirsma almadi degil:) zaman cok hizli akiyo gercekten de:))Kızlar herkes iyi mi
Hayırlı ugurlu olsun bebislerinin sesleriyle dolsun yeni evin hazırlıklarını yetisecek her şey çok güzel olacak meraklanma canımSelam canim ben de nihayet tasindim bugun bebisimin esyalarini hazirliycam soninda o asamaya geldim. Hafif de bi tirsma almadi degil:) zaman cok hizli akiyo gercekten de:))
Felaketlerdeyim kızlar... çok ağrım var. Sıfır uykuKızlar herkes iyi mi
Son günler de oluyo o ağırlık canım yaa az kaldı İnşaAllahFelaketlerdeyim kızlar... çok ağrım var. Sıfır uykuçok şükür bugün son iş günümdü izne ayrıldım. Yarın son kontrol var inşallah sezeryan için gün ve doktor belirleyeceğiz. Bakalım kızım kaç kilo oldu :)
Canimmmmm bende ya bugun aglicaktim hic uyumuyorum kasilmalarim cok oluyo bacaklarimi indirip kaldiramiyorum tuhaf tuhaf agrilarim var adet gibi oglum donmedi zaten cok uzuluyorum yaFelaketlerdeyim kızlar... çok ağrım var. Sıfır uykuçok şükür bugün son iş günümdü izne ayrıldım. Yarın son kontrol var inşallah sezeryan için gün ve doktor belirleyeceğiz. Bakalım kızım kaç kilo oldu :)
Sıfır oksijenle yaşıyorum bende sanki :) kaburgalarım, bağırsaklarım isyan ediyor valla, bende salıyı dört gözle bekliyorum,kontrol için. Sanırım en geç 3 ekimde olur benimde sezeryan, Rabbim kurtarsın hepimiziFelaketlerdeyim kızlar... çok ağrım var. Sıfır uykuçok şükür bugün son iş günümdü izne ayrıldım. Yarın son kontrol var inşallah sezeryan için gün ve doktor belirleyeceğiz. Bakalım kızım kaç kilo oldu :)
Son günler de oluyo o ağırlık canım yaa az kaldı İnşaAllah
Canimmmmm bende ya bugun aglicaktim hic uyumuyorum kasilmalarim cok oluyo bacaklarimi indirip kaldiramiyorum tuhaf tuhaf agrilarim var adet gibi oglum donmedi zaten cok uzuluyorum ya
Yine hiç uyumadımSıfır oksijenle yaşıyorum bende sanki :) kaburgalarım, bağırsaklarım isyan ediyor valla, bende salıyı dört gözle bekliyorum,kontrol için. Sanırım en geç 3 ekimde olur benimde sezeryan, Rabbim kurtarsın hepimizi
Allah analı babalı büyütsün canım benim. Maşallah. Kaç kilo doğdu? Küveze almamislardir demiKızlar benim kız erken davrandı nisan kanamasi ve sancinin ardindan dün sezeryanla kucagimza aldık bebişimizi Allah isteyen herkese yaşatsın bu duygulari
Ay hadi gözün aydın cnm Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü etsin Nasılsıniz peki kaç kg doğduKızlar benim kız erken davrandı nisan kanamasi ve sancinin ardindan dün sezeryanla kucagimza aldık bebişimizi Allah isteyen herkese yaşatsın bu duygulari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?