2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canım bugün kontrolum vardı 30 eylül sabah sezeryanla doğacak kızımız canım sen de bol bol sıvı şeyler tüket bide bol bol emzir kızceni yerime öp kokla güzel anne
Ay hadi az kalmış Rabbim sana da kucagina alıp sağlıkla huzurla büyütmek nasib etsin

Umutcum çok sevindim anne sütüne de basalmissin harika birsey bende kızımı ismini eylul koyuyorum kızlar adaş oldu maşallah size
Bizim eylul umuz minnacik citi piti teyzesi. Sende saglicakla al eylul u kucagina.
Ayyy deme nasil bas edicez bilmem suan cok rahatlar cok sukur ama sonrasi zor mu olur dersin.
Kizlar burdaki hastaneler normal doguma es sokmuyormus sadee sezeryana girebiliyormus sizdede oylemi durum
Benim esimide almadilar sezeryana.

Bizim eylul umuz minnacik citi piti teyzesi. Sende saglicakla al eylul u kucagina.

Ayyy deme nasil bas edicez bilmem suan cok rahatlar cok sukur ama sonrasi zor mu olur dersin.

Benim esimide almadilar sezeryana.
Umutcum sağlıkla huzurla büyüt bebislerini öp kokla yerimize

canlar kontrolden geldik masallahımız var doktorum 4 kilo bile olsa normal doğurtturcam dedi ama dönmezse 7 ekim sezeryan gunumuz kısmetse
Ayy ne güzel bizim doktor direk sezeryan dedi, e kilosu boyu falan nasılmış bu hafta. Ben çok merak ediyorum en son 2600 dük. Sende sanırım 3000 dü. 37 inci haftada kaç oluyor acep

Kızlar herkes iyi mi
Ay ben mahvoldum valla bugün, ikramlıklari güya hazır alacaktım ama bugün hadi tuzluyu evde yapayım diye başlayıp tüm çeşitleri evde yaptım, tuzlu şekerli, kurabiye derken 8 kilo pasta yapmışız görümcelerimle.
Anam ağladı valla cok yiprattim kendimi bugün, sen nasılsın

Ben iyiyim o islere hiç girismedim hazır alacağım 1 hafta kaldı 30 eylulde Sezeryanla alinacak kızçem çok heyecanlıyım son hazırlıkları yapıyoruz annemle

Selam canim ben de nihayet tasindim bugun bebisimin esyalarini hazirliycam soninda o asamaya geldim. Hafif de bi tirsma almadi degil:) zaman cok hizli akiyo gercekten de:))
Hayırlı ugurlu olsun bebislerinin sesleriyle dolsun yeni evin hazırlıklarını yetisecek her şey çok güzel olacak meraklanma canım

Son günler de oluyo o ağırlık canım yaa az kaldı İnşaAllah

Canimmmmm bende ya bugun aglicaktim hic uyumuyorum kasilmalarim cok oluyo bacaklarimi indirip kaldiramiyorum tuhaf tuhaf agrilarim var adet gibi oglum donmedi zaten cok uzuluyorum ya

Sıfır oksijenle yaşıyorum bende sanki :) kaburgalarım, bağırsaklarım isyan ediyor valla, bende salıyı dört gözle bekliyorum,kontrol için. Sanırım en geç 3 ekimde olur benimde sezeryan, Rabbim kurtarsın hepimizi

Amin canim aminnn bu sabah negesim kesilmis uyandim oglum cigerlerimi desiyordu ama ona bisey olur diye donemedim bilbe bu halimizede cok sukur ay minnaklari kucaga almaya son iki hafta :)

Son günler de oluyo o ağırlık canım yaa az kaldı İnşaAllah

Canimmmmm bende ya bugun aglicaktim hic uyumuyorum kasilmalarim cok oluyo bacaklarimi indirip kaldiramiyorum tuhaf tuhaf agrilarim var adet gibi oglum donmedi zaten cok uzuluyorum ya

Yine hiç uyumadım doktora en kısa zamanda doğurmak istediğimi söyleyeceğim. 2 hamilelik ust üste tükendim resmen. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canlar

Kızlar benim kız erken davrandı nisan kanamasi ve sancinin ardindan dün sezeryanla kucagimza aldık bebişimizi Allah isteyen herkese yaşatsın bu duygulari
Allah analı babalı büyütsün canım benim. Maşallah. Kaç kilo doğdu? Küveze almamislardir demi

Kızlar benim kız erken davrandı nisan kanamasi ve sancinin ardindan dün sezeryanla kucagimza aldık bebişimizi Allah isteyen herkese yaşatsın bu duygulari
Ay hadi gözün aydın cnm Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü etsin Nasılsıniz peki kaç kg doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…