- 17 Şubat 2013
- 218
- 235
- 103
Tebrikler Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin saglikli sihhatli buyusun insallahKızlar benim kız erken davrandı nisan kanamasi ve sancinin ardindan dün sezeryanla kucagimza aldık bebişimizi Allah isteyen herkese yaşatsın bu duygulari
Ay sok oldum bi an ya cok sevindim ama simdi daha cok korktum rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah eyvah her an anlamaddan gelebilirler yaniKızlar benim kız erken davrandı nisan kanamasi ve sancinin ardindan dün sezeryanla kucagimza aldık bebişimizi Allah isteyen herkese yaşatsın bu duygulari
Oy masallah bu bebisler eylul bebisi oldu iyice ekime kac kisi kaldik:) Allah mutlu huzurlu bir omur nasip etsin ailenize canim tez zamanda ayaga kalkarsin insallah. Agrilarin var mi?Kızlar benim kız erken davrandı nisan kanamasi ve sancinin ardindan dün sezeryanla kucagimza aldık bebişimizi Allah isteyen herkese yaşatsın bu duygulari
Benim pek agrim yok canim cok arada geliyo, bebis de yukarida hala ama basi asagida o yuzden ben pek beklemiyorum:) akintim cogaldi ve acik sari renkte enfeksiyon mu bilemedim ben de onu dusunuyorum. Bebisin cantasina bi tek kiyafet koydum. Kendi cantami daha hazirlamadim gecelik ve pijama disinda biberon ya da sut sagma aleti falan almali miyim bilemedim bi gece kalabiliyoruz hastanede baska ne koymak gerekir ki?Kizlar ne durumdasiniz ay benim cok agrilarim oluyor adet sancisi gibi galiba yine enfeksiyon varbebegim ters olmasa gule oynaya gidicwm doguruyorm ben diye ama hem ters hem daha vakit var ya
BeNim ağrım yok canım ya, ama olsada artik son haftalardayız normal benceKizlar ne durumdasiniz ay benim cok agrilarim oluyor adet sancisi gibi galiba yine enfeksiyon varbebegim ters olmasa gule oynaya gidicwm doguruyorm ben diye ama hem ters hem daha vakit var ya
Valla emzirmeyi düşüNüyorsan ilk andan itibaren emzir, o zaman süt sağma aletine gerek kalmazBenim pek agrim yok canim cok arada geliyo, bebis de yukarida hala ama basi asagida o yuzden ben pek beklemiyorum:) akintim cogaldi ve acik sari renkte enfeksiyon mu bilemedim ben de onu dusunuyorum. Bebisin cantasina bi tek kiyafet koydum. Kendi cantami daha hazirlamadim gecelik ve pijama disinda biberon ya da sut sagma aleti falan almali miyim bilemedim bi gece kalabiliyoruz hastanede baska ne koymak gerekir ki?
Rabbim Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuştursun canimKizlar, dua lutfen, sezeryana giriyoruz.
Tesekkur ederim canimValla emzirmeyi düşüNüyorsan ilk andan itibaren emzir, o zaman süt sağma aletine gerek kalmaz
Kendine de, iç çamaşırı ped çorap varsa lohusa setini ekle, yani taç terlik falan
Ben bide zemzem suyu ile hurma koydum, bebegin ağzına ilk ondan vericem inşallah
Hayirlisiyla kucagina alirsin insallah canim benim sen de eylul annesi oldun:) belli miydi sezeryan gunun birden mi karar verdiniz?Kizlar, dua lutfen, sezeryana giriyoruz.
Daha yeni yeni geliyodur sütun canım bol sıvı tüket maşaAllah bebisineS sanslianne canım hayirlisiyla kucağına almisindir
kızlar benim Eylül 3090 gr 49 cm olarak doğdu memem yetmiyor gibiydi ama sanki bugün daha iyi .çok güzel bir duygu Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin
Oy oy ne güzel yaa, kaç az kişi kaldık diğin yapmayan. Rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallahCanlarim, teşekkür ederim dualariniz için, Yaradana bin şükür, isteyen herkese nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?