Maşallah Can'ım benim. Sağlıkla huzur içinde büyüt bebeğini.Canlarim, teşekkür ederim dualariniz için, Yaradana bin şükür, isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Güle güle sağlıkla büyüt bebeğini masallah sizeMaşallah Can'ım benim. Sağlıkla huzur içinde büyüt bebeğini.
Valla canım sanırım bi sen bide ben:)
Birde ben varım kizlar doktor gün verdi bebegimi kucağıma alacağım gün için heyecanlıyım ilk yavrumda y asayamadigim ve kisa suren mutluluğu bu yavrumda ins yaşarım ama çok sancim oluyordu dün hastaneye gittik idrar yolları enfeksiyonu dediler.hayırlısı ile dogsaydi kuzum zaten okul ev çok zor olacak...Valla canım sanırım bi sen bide ben:)
Pardon canim ya tekrar aynı şeyi yazmışım evet galiba ikimiz kaldık senin ne zamsn canim pekiKizlar günüm belli oldu fakat idrar yolları enfeksiyonum var ne yapsam ki bilemiyorum günümü 11 ekimden sonra alacak doktor bakalım merak ediyorum bende nasıl olacak bu çocuk ilki gibi mi olacak yoksa farklı mi bilemiyorum hayorlisi ile
Birde ben varım kizlar doktor gün verdi bebegimi kucağıma alacağım gün için heyecanlıyım ilk yavrumda y asayamadigim ve kisa suren mutluluğu bu yavrumda ins yaşarım ama çok sancim oluyordu dün hastaneye gittik idrar yolları enfeksiyonu dediler.hayırlısı ile dogsaydi kuzum zaten okul ev çok zor olacak...
Masallah sağlıkla büyüsün insMaşallah Can'ım benim. Sağlıkla huzur içinde büyüt bebeğini.
Insallah canim benimde 20 ekimdi ama heran dogum olabilir zaten oglum cok iri oldugu ivin dr 7 ekim sezeryan daha fazla bekleyemeyiz dedi cunku malesef vucudum kaldirmiyorbende varım kızlar ama en son ben doğurcam heralde. 11kasım gibi falan
Günaydın canım, evet ekime pek kalan olmadı. Ben seviniyorum ya, en azından 38 inci haftaya kadar idare edebildik. Yarın kontrolüm var, bakalım sezeryan gününe ne diycek doktorum. Sanırım ya cuma yada pazartesi alalım diycekOzamanZehra er27 yine variz bikac kisi
babyinlove Zehra er27
Naz_musti @shebly zerafetli minikamONUR
Sanirim bu kadar ama atladigimda olmus olabilir
Yok ben girmiyordum uzun zamandır buraya engel Cok oldu kalkali okula gidip geldiğim için zaman bulamadım buraya girmek icin.zerafetli canim sen engellenmistin galiba hayirdir ne oldu
7 ekim cuma bizde mi girsek doğuma acaba okulu ayarlasam daKizlar kontrolden geldik cok sukur hersey cok iyi acilma kisalma yok ama bi bacagimda yatak istirahatinden kaynakli damar tikanikligindan suphelendi doktorum cok fena sisti oglumun keyfi yerinde donmuyor mecburi sezeryana giricez son tarihimiz 7 ekim cuma allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?