Hayirli evlat olur ims uzun zamsndir giremiyordum okul yüzünden burayaMaşallah Can'ım benim. Sağlıkla huzur içinde büyüt bebeğini.
Ayy bende yarini dört gözle bekliyorum valla, kontrol için.Kizlar kontrole gidenler hic sesiniz cikmadi dogumami girdiniz haber verin cok merak ettim
Ay hadi insallah hayirlisiyla alalim bebislerimizi bende cok heycanliyhp ruyamda sipa yok bezini degistiriyorum yok emziriyorum uyituyorum ay bugunlere geldikya :) dun kontrolde beklerken ilk kalp sesini duydugum gun geldi aklima bi basladim aglamaya tabiki mutluluktan hayal bile exemiyoduk bu halimizi :))Ayy bende yarini dört gözle bekliyorum valla, kontrol için.
Kaç kilo oldu acaba :) doğum için hazırmi
37 inci hafta olduğu için artık çalışamaz raporumuda alıcam inşallah
Bakalım,heyecan son seviye :)
Sana 7 ekim demiş, belki benimkide o günlerde olur
kizlar benim kafam karışık doğumunu 7 ekimde mi yapsam 11 den sonra mi bilemiyorum doktorum bana bıraktı bende okul durumuma göre ayarliyayim dedim ama daha net bir karar veremedim ve gün yaklastikca çok heyecanlanmaya basladim nasipse ilk oğlumun acısını ins azaltacak bu yavrum Rabbim isteyen herkese versin insAyy bende yarini dört gözle bekliyorum valla, kontrol için.
Kaç kilo oldu acaba :) doğum için hazırmi
37 inci hafta olduğu için artık çalışamaz raporumuda alıcam inşallah
Bakalım,heyecan son seviye :)
Sana 7 ekim demiş, belki benimkide o günlerde olur
Hayırlısı ile al ins kızını kucağına darısı bana ins benimde ben de 7 ekim gibi ins...Evet canlar, bizimde inşallah mutlu günümüzzzz 3 ekim pazartesi, sabah 8 de kızımıza kavuşacağız, Rabbimin izniyle
Oh heyecan dorukta ekimin ilk bebegi mi geliyor:) benim de o gun muayenem var 38. Hafta bitmis oluyor. Normal dogum diye kastigimdan ben daha bekliycem:) darisi bizlere olsun canim habersiz birakma bizi..Evet canlar, bizimde inşallah mutlu günümüzzzz 3 ekim pazartesi, sabah 8 de kızımıza kavuşacağız, Rabbimin izniyle
Ay canım hadi az kaldı İnşaAllah sağlıkla al kucaginaEvet canlar, bizimde inşallah mutlu günümüzzzz 3 ekim pazartesi, sabah 8 de kızımıza kavuşacağız, Rabbimin izniyle
Amin canımsın, yok yok doğumdan çıkar çıkmaz yazarim insallah. Aksi bi durum olmaz ise son 6 gün :)Oh heyecan dorukta ekimin ilk bebegi mi geliyor:) benim de o gun muayenem var 38. Hafta bitmis oluyor. Normal dogum diye kastigimdan ben daha bekliycem:) darisi bizlere olsun canim habersiz birakma bizi..
Canlar birimde günümüz 3 ekim. Doktor daha fazla bekletmeyeceğim Dedi. Perşembe nst ye giriyoruz saati de doktorumuz o gün söyleyecek bakalım. Heyecan dorukta günler nasıl geçecek bilemiyorumEvet canlar, bizimde inşallah mutlu günümüzzzz 3 ekim pazartesi, sabah 8 de kızımıza kavuşacağız, Rabbimin izniyle
Evet canımsın, kız bebek olduğu için senden 3-5 gün önce olucam ben.Zehra er27 kuzum sendemi benden once giriyorsun doguma benimde o gun son muayenem var hala donmediyse sezeryanin ayrintilarini planlicaz simdiden hayirli olsun allahin izniyle sag salim gelsin pamuklarimiz :)
mollify canim bende cok istedim ama kismetimde normal dogum yokmus zaten bu kadar kiloluyken cok zor olur dedi allah nasil nasip ettiyse artik 39 da kavusucam insallah kuzuma seninde haftaya kendiliginden gelir insallah esini kaldirip kalk bebek geliyo diyebilmenin zevki eminim paha bicilmez olucak
Aynı günüzzzz :)Canlar birimde günümüz 3 ekim. Doktor daha fazla bekletmeyeceğim Dedi. Perşembe nst ye giriyoruz saati de doktorumuz o gün söyleyecek bakalım. Heyecan dorukta günler nasıl geçecek bilemiyorum
He ya nasil merakla heycanla bekliyoruz ay cok sukur ya saglikla gelsinlerde kokla kokla opelim doyalim onlaraEvet canımsın, kız bebek olduğu için senden 3-5 gün önce olucam ben.
Ay çatladık valla, gelsin bi an öncede, sevelimm
Ay kizlar cok tatlisiniz beni de heyecanlandirdiniz:) saatlerin sayli olmasi da ayri bir heyecan ama ben de ne zaman gelecek, suresinde mi olacak yok asagi inmedi bu daha diye gerginlikler var. Normal dogum gerginligi de paha bicilemez tabi:) ama yine de normal olsun istiyorum. İlk cocuk yas 36 doktor da pek normal dogumcu degil ama iste ne bileyim sezeryan icin bi sebep bulamadim tedirginlik disinda:) @babyinlove canim valla sen diyince heyecan basti insallah vakitlice gelir de gecenin bi vakti yorgun argin annecigini perisan etmez:)
Kasma kendiNi o kadar, sende oda sağlıklı olunda varsin sezeryan olsunAy kizlar cok tatlisiniz beni de heyecanlandirdiniz:) saatlerin sayli olmasi da ayri bir heyecan ama ben de ne zaman gelecek, suresinde mi olacak yok asagi inmedi bu daha diye gerginlikler var. Normal dogum gerginligi de paha bicilemez tabi:) ama yine de normal olsun istiyorum. İlk cocuk yas 36 doktor da pek normal dogumcu degil ama iste ne bileyim sezeryan icin bi sebep bulamadim tedirginlik disinda:) @babyinlove canim valla sen diyince heyecan basti insallah vakitlice gelir de gecenin bi vakti yorgun argin annecigini perisan etmez:)
Aynen öyle canım... gelirmi pazartesiAynı günüzzzz :)
Ya meraktan catliycam ben yaa, nerdeyse saat sayıcam :)
Bu heyecanı yaşatan rabbime çok şükür bin şükür. Benim temizlikte pazar günü yapıldı. Herşey hazır sadece Elif Su eksik :) hayırla kucağımıza alalım inşallahKasma kendiNi o kadar, sende oda sağlıklı olunda varsin sezeryan olsun
Bizim bende bayram telaşı var sanki :)
Son temizlikler, son hazırlıklar
Kayınvalidem, 2 görümcem, 2 eltim habire temizlik yapıyorlar benim evde
Halbuki heryer bal dök yala yani. Mahalleli bile heyecanlı :)
Oyyy adiyla yasasin adi gibi guzwl olsun insallah cok severim bu ismi ayy ben butun kiz isimlerini seviyorum galibaAynen öyle canım... gelirmi pazartesi
Bu heyecanı yaşatan rabbime çok şükür bin şükür. Benim temizlikte pazar günü yapıldı. Herşey hazır sadece Elif Su eksik :) hayırla kucağımıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?