2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Çok sansliymissin bizde yok oyle gorumce ve elti masallah canım

Cnm bende yaptırmadım şeker yüklemesi , bi eksikliğini de hiç hissetmedim ...

Kızlar benim kız erken davrandı nisan kanamasi ve sancinin ardindan dün sezeryanla kucagimza aldık bebişimizi Allah isteyen herkese yaşatsın bu duygulari

Aaa hayırlı olsun cnm , peki hem nişan hem kasılmalar olmasına rağmen niye sezeryana aldı ki doktor , anlamadım zaran ?...

Ozaman Zehra er27 yine variz bikac kisi
babyinlove Zehra er27
Naz_musti @shebly zerafetli @minikamONUR
Sanirim bu kadar ama atladigimda olmus olabilir

Cnm ben de daha doğurmadım Hatta bgn çatı muayenemiz var çok heyecanlıyım , nasıl olacak diye , kontrolümüz 11 de , inşallah herşey çok güzel gider ... aranızda çatı muayenesi olan var mı ?...

muhip maalesef benim oglann icin cati muayenesine gerek kalmadi cunku donmuyor tek hayalim noral dogumdu nasip olmadi ay cok dertliyim yaaahu

Kızlar bizim doğum cuma yada cumartesi kesin belli olacak bakalım doktorum ne diyecek geçen hafta çok hastaydim çok afedersiniz idrar yolları enfeksiyonu olmuşum ve çok sancim oldu doktorum ne diyecek heyecanla bekliyorum artık son haftalar okulu da ona göre ayarlayacagim ins bir sorun çıkmaz

Ama en son gittiğimizde büyük ihtimal ya önümüzdeki cuma yada ondan sonra ki olacak diye konuştuk doktorumla şimdi ise çocuğun durumuna göre bakacak ya dedigim gibi ayın 7 si yada 14 u olacak kesin çünkü okuldan cikacam cuma gunu doğuma gideceğim nasipse zaten oğlumda okullu oldu şimdiden hocalarda diyor.

CNm hala okula devam ediyor musun, maşallah ...

CNm hala okula devam ediyor musun, maşallah ...
Mecburen canim ama çok kötü oluyorum orası ayrı idrar yolları enfeksiyonu olunca geçen haftalarda çok çok kötüydük de şimdiki de şükür diyoruz okulda devam sıkıntısı olmasın doğumdan sonra diye mecburum rapor hakkımız yok malesef yoksa in anki hiç gidecek halim yok zaten otobüsler ayrı bir sorun fren yapıyorlar bazen kaza yapma ihtimalleri oluyor çok korkuyorum kendim için değil karnimdaki için neyse ki az kaldı ins diyorum bir yada iki hafta daha sabredelim ins zaten kuzuda dışarı çıkmak için sabirsizlaniyor dua et ins canım bir aksilik çıkmasın sen ne yaptın peki ne zamsn doğum ?

Zaman yaklastikca heyecanlanmaya basladim Rabbim diğer yavrumun acısını bununla azalmasını nasip eder ins çok zorluklarla bu aşamaya geldik hala da zorlanıyoruz son bir yada iki hafta sonra kuzu ins sağlıkla gelir herkesin yavrusu sağlıkla dogsun ins oglumun adi ins ASAF ERDEM olacak kismetse tabi

BeNinki sezeryan olacağı için gerek yok dedi doktorum
Ya sanırım aramızda normal doğum yapan da tok. İnşallah senin olur

Kizlaaar yine file donmus sis bacaklarimin acisindan uyuyamadim cooook yorgun hissediyorum bi haftamiz kaldi oglumla ama galiba icime sigisamiyor heyecanli sipa

İnşallah CNm sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz sen ücretsiz izin kullanmayacaksın o zmn dimi ?.. CNm ben Doğum ne zmn olur bilmiyorum da , haftaya ds kontrol var muhtemelen sonraki görüşmemiz de Doğumda olur dedi doktor , bakalım Zeynep'cik ne zmn gelmek isteyecek

Ay yok inkar edemem, 9 aydır Bütün temizliğimi yaptılar valla. Eşimin ütüsüde dahil. Allah razi olsun yardımcı olandan
Tabiki inkar edilmez.benim bir el tim zaten bu şehirde değil gorumcemle kankalar gorumcem onun çocuklarına bakıyor aynı yerde yaşıyorlar ben k aynanama ve diğer eltime yakınım kaynanam zaten yaşlı birsey isteyemem eltimde anca kendi ailesine yetiyor birde gerek yok diye düşünüyorum ilk cocugumda da eşimle ben yapmıştık büyük ihtimal şimdide öyle olacak bizde haftaya yaparız zaten oyle büyük bir temizliğe gerek yok sanırım.senin adına sevindim ama desteklemeleri çok iyi.

Zeynep çok güzel bir isim kızım olsaydı koyacaktik.anneminde adi zaten.Canim ben yazmistim ama gormemissin sanirim ben evlendikten sonra uni kazandım okuyorum diğer çocuğumun hastalık ve vefatimda ara vermek zorunda kaldım ingilizce öğretmeni olacağım nasipse son senem okulda rapor vermiyor bakalım ne olacak hayorlisi ile haftaya değil ondan sonraki cuma kesin gibi ama bu önümüzdeki cuma da olabilir çünkü ben baya rahatsiz olmaya başladım sende ins hayırlısı ile kucağına alırsın.

Kizlaaar yine file donmus sis bacaklarimin acisindan uyuyamadim cooook yorgun hissediyorum bi haftamiz kaldi oglumla ama galiba icime sigisamiyor heyecanli sipa
Benimde ayak ve bacaklarim çok kötü durumda dinlenme imkanimda yok okula gidip gelmekten son haftalar bir bitseydi sende ins sağlıkla al kucağına bizimkide çok acele etmeye başladı dışarı çıkmak için habire tekme atıyor farklı şeyler yapıyor bazen diyorum ki bu dünyanın iyi olmadığını bilse çıkmak istemez çocuk diyorum ama ins biz tabiki önce mevla izin.verirse onun dünyasının güzel olması için elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz yapacağız da sana da geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…