Zeynep çok güzel bir isim kızım olsaydı koyacaktik.anneminde adi zaten.Canim ben yazmistim ama gormemissin sanirim ben evlendikten sonra uni kazandım okuyorum diğer çocuğumun hastalık ve vefatimda ara vermek zorunda kaldım ingilizce öğretmeni olacağım nasipse son senem okulda rapor vermiyor bakalım ne olacak hayorlisi ile haftaya değil ondan sonraki cuma kesin gibi ama bu önümüzdeki cuma da olabilir çünkü ben baya rahatsiz olmaya başladım sende ins hayırlısı ile kucağına alırsın.
Can'ım daha Doğum yapmadım. Nasipse pazartesiNe zaman doğum yaptın ? Ben okul yogunlugundan buraya bayadir giremedim haberim yok yani
Yok canim malesef ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak keşke normal olsaydı ama nasip iyi dilek ve duaların içinde Allah razı olsun ins hepimizin hersey gönlünce ve hakkinda hayırlısıyla olur.ve hepimizin yavrusu bereket ve hayirli,sağlıkla gelir.senin normal olacak galibaEvet CNm ya kaçırmışım gözümden senin dediğin kısımları ... inşallah gönlüne göre versin CNm , oğlun sana bereket getirsin isteklerin olsun inşsenin de normal Doğum olacak o zmn inş ?...
Birsey kalmamis bende yarin yada cumartesi doktorla konuşacağım önümüzdeki hafta alırsa benim okul durumum için daha iyi olacak ama yok bir hafta daha bekleyelim derse ondan sonraki cuma alır okuldan çıkıp doğuma gideceğim kismetse bakalım.Can'ım daha Doğum yapmadım. Nasipse pazartesi
Hayırlısı ile doğum yaparsın ins sende canım iyi haberlerini alırız.Birsey kalmamis bende yarin yada cumartesi doktorla konuşacağım önümüzdeki hafta alırsa benim okul durumum için daha iyi olacak ama yok bir hafta daha bekleyelim derse ondan sonraki cuma alır okuldan çıkıp doğuma gideceğim kismetse bakalım.
Sen niye bu kadar geç ayrıldın işten. 37. Haftada ayrıldım ben ve o bile çok zor oldu. Nasıl çalışıyorsun Can'ım dikkat et kendine. Bı arada sezeryan genel anestezi ile olacakBirsey kalmamis bende yarin yada cumartesi doktorla konuşacağım önümüzdeki hafta alırsa benim okul durumum için daha iyi olacak ama yok bir hafta daha bekleyelim derse ondan sonraki cuma alır okuldan çıkıp doğuma gideceğim kismetse bakalım.
O arkadaş, çalışmıyor okuyor öğrenci yani.Sen niye bu kadar geç ayrıldın işten. 37. Haftada ayrıldım ben ve o bile çok zor oldu. Nasıl çalışıyorsun Can'ım dikkat et kendine. Bı arada sezeryan genel anestezi ile olacakçok üzülüyorum bebeğimin doğduğu anı göremeyeceğim
Canim yazmıştım ama hatirlamiyorsun sanırım ben daha çalışmaya baslamadim ins önümüzdeki sene başlarım bu sene okul bitince ilk atamada atamam çıkarsa çok iyi olacak ben evlendikten bir süre sonra uni sınavına girdim kazandim suan son sinifim bransim ingilizce öğretmenliği bu arada ilk çocuğumun hastalığı ve malesef vefatinda okula ara vermek zorunda kaldım.nasipse okul bitince ins çalışmaya başlarım nasipse su doğumu sağlıkla yapsaydık okul mecburi raporda kabul etmiyorlar malesefSen niye bu kadar geç ayrıldın işten. 37. Haftada ayrıldım ben ve o bile çok zor oldu. Nasıl çalışıyorsun Can'ım dikkat et kendine. Bı arada sezeryan genel anestezi ile olacakçok üzülüyorum bebeğimin doğduğu anı göremeyeceğim
Canim ben tv de izlemistim. Spinal de daha derine batiyo igne hemen omurilik sivisina veriliyo agriyi kesen madde oyle olunca hemen uyusuma oluyo tek des avantaji bas agirsingibi bir yan etki oluyo. Digerinde bir ust katmana veriyolar 15 dakka sonra etki etmeye basliyomus. Agirninin durumina ve ameliyatin hizli baslamasinin gerekip gerekmedigine gore tercih yapiyolarmis. Epidural de yan etki daha azmis.Kizkar vu spinalle epidural arasinda ne fark var ben bi anlamadim ya
Masallah size Allah mutlu saglikli bir omur nasip etsin :)16.09.2016 saat 09.30 bebeğim canım kızım dünyaya geldi....Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin.
Canım spinal daha ağır, ama epidural de iğne yapilan yerden sezeryan sonrası bi hortum uzatıp ağrı kesici veriliyor sürekliKizkar vu spinalle epidural arasinda ne fark var ben bi anlamadim ya
Kesinlikle epidural daha mantıklıZehra er27 bende epidural istiyorum bi arkadasim aaa niye spinal yapmiyosun dedi havalana havalana bende dahami iyi diye dusundum.
Ay butun hazliklarim bitti co sukurson olarak kolonyalarimida yaptim artik oglumuzu bekliyoruz insallah
Ayy senin minnak acele edicek ozaman doktorun degil benim dedigim olur diyoKesinlikle epidural daha mantıklı
Çok şükür biz hazırız herseyimizlede, bi bebisler kaldı :) Geceden beri o kadar sancım varki, sanırım pazartesiyi bekleyemiycez biz :)
Her an gidebilirim hastaneye, duşumu falanda aldım, valizimde kapının hemen ağzında
Epidural de ilerde bel ağrısı sıkıntısı oluyor diye duydum.bu yuzden korkuyorum en yakın arkadaşım doğum yaptı epiduralle o çok iyi diyor ama genellikle bel ağrısı yapıyor diyen çok bu yuzden genel yaptırmayı düşünüyorum.Kesinlikle epidural daha mantıklı
Çok şükür biz hazırız herseyimizlede, bi bebisler kaldı :) Geceden beri o kadar sancım varki, sanırım pazartesiyi bekleyemiycez biz :)
Her an gidebilirim hastaneye, duşumu falanda aldım, valizimde kapının hemen ağzında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?