2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Evet CNm ya kaçırmışım gözümden senin dediğin kısımları ... inşallah gönlüne göre versin CNm , oğlun sana bereket getirsin isteklerin olsun inş senin de normal Doğum olacak o zmn inş ?...

Evet CNm ya kaçırmışım gözümden senin dediğin kısımları ... inşallah gönlüne göre versin CNm , oğlun sana bereket getirsin isteklerin olsun inş senin de normal Doğum olacak o zmn inş ?...
Yok canim malesef ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacak keşke normal olsaydı ama nasip iyi dilek ve duaların içinde Allah razı olsun ins hepimizin hersey gönlünce ve hakkinda hayırlısıyla olur.ve hepimizin yavrusu bereket ve hayirli,sağlıkla gelir.senin normal olacak galiba

Can'ım daha Doğum yapmadım. Nasipse pazartesi
Birsey kalmamis bende yarin yada cumartesi doktorla konuşacağım önümüzdeki hafta alırsa benim okul durumum için daha iyi olacak ama yok bir hafta daha bekleyelim derse ondan sonraki cuma alır okuldan çıkıp doğuma gideceğim kismetse bakalım.

H
Hayırlısı ile doğum yaparsın ins sende canım iyi haberlerini alırız.

Sen niye bu kadar geç ayrıldın işten. 37. Haftada ayrıldım ben ve o bile çok zor oldu. Nasıl çalışıyorsun Can'ım dikkat et kendine. Bı arada sezeryan genel anestezi ile olacak çok üzülüyorum bebeğimin doğduğu anı göremeyeceğim

O arkadaş, çalışmıyor okuyor öğrenci yani.
Ya neden genel anestezi yaa, spinal neden olmuyonki

Canim yazmıştım ama hatirlamiyorsun sanırım ben daha çalışmaya baslamadim ins önümüzdeki sene başlarım bu sene okul bitince ilk atamada atamam çıkarsa çok iyi olacak ben evlendikten bir süre sonra uni sınavına girdim kazandim suan son sinifim bransim ingilizce öğretmenliği bu arada ilk çocuğumun hastalığı ve malesef vefatinda okula ara vermek zorunda kaldım.nasipse okul bitince ins çalışmaya başlarım nasipse su doğumu sağlıkla yapsaydık okul mecburi raporda kabul etmiyorlar malesef

Canim birde ben de çok düşündüm epidurali fakat ilerde bel ağrısı sorunu olan çok bu yuzden korktum genel olacak kismetse benimki ilki de oyle olmuştu üzülme hayırlısı ne ise o olsun

Gerçi zehra yazmış sonradan gördüm ama neyse bende açıklık getirmiş oldum ....

Kizkar vu spinalle epidural arasinda ne fark var ben bi anlamadim ya

Kizkar vu spinalle epidural arasinda ne fark var ben bi anlamadim ya
Canim ben tv de izlemistim. Spinal de daha derine batiyo igne hemen omurilik sivisina veriliyo agriyi kesen madde oyle olunca hemen uyusuma oluyo tek des avantaji bas agirsingibi bir yan etki oluyo. Digerinde bir ust katmana veriyolar 15 dakka sonra etki etmeye basliyomus. Agirninin durumina ve ameliyatin hizli baslamasinin gerekip gerekmedigine gore tercih yapiyolarmis. Epidural de yan etki daha azmis.

Zehra er27 bende epidural istiyorum bi arkadasim aaa niye spinal yapmiyosun dedi havalana havalana bende dahami iyi diye dusundum.
Ay butun hazliklarim bitti co sukurson olarak kolonyalarimida yaptim artik oglumuzu bekliyoruz insallah

Zehra er27 bende epidural istiyorum bi arkadasim aaa niye spinal yapmiyosun dedi havalana havalana bende dahami iyi diye dusundum.
Ay butun hazliklarim bitti co sukurson olarak kolonyalarimida yaptim artik oglumuzu bekliyoruz insallah
Kesinlikle epidural daha mantıklı
Çok şükür biz hazırız herseyimizlede, bi bebisler kaldı :) Geceden beri o kadar sancım varki, sanırım pazartesiyi bekleyemiycez biz :)
Her an gidebilirim hastaneye, duşumu falanda aldım, valizimde kapının hemen ağzında

Ayy senin minnak acele edicek ozaman doktorun degil benim dedigim olur diyo benim oglanda bugun asiri asiri hareketli resmen iki dakika bile durmadi bende saskinim noluyo diyorum ama sancim nadiren geliyo sanirim icerde cok sıkıldı erken dogucak derken 40 a yolculuk yapiyoruz allahima bin sukurler olsun

Epidural de ilerde bel ağrısı sıkıntısı oluyor diye duydum.bu yuzden korkuyorum en yakın arkadaşım doğum yaptı epiduralle o çok iyi diyor ama genellikle bel ağrısı yapıyor diyen çok bu yuzden genel yaptırmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…