2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Ya caNim ben asla genel anestezi almam,çünkü kısa bi surede olsa o anestezi bebeğe gidecek.
Benim eşim ameliyathane hemşiresi, benim sezeryana girecek olab anestezi hekiMide 10 numara bi adam, eşim ona çok güveniyor. Yani Rabbimin dediği olur ama,biz çok tedbir aldık
Mesela bugünden kapatıldı, benim ameliyat olucam oda. Heryer tezenfekte edildi,pazartesiye kadar orda ameliyat yapılmayacak. Kalacağım odada süslendi çok şükür, ben her an gidebilirim çünkü.
Demem o ki, yinede doktorunuzla konuşup detaylı bilgi alın derim ben.
Anestezi çok önemli,bas ağrısı yapması na raziyim,Ki anestezi vücuttan idrarla atılır, oNun içinde bol su

Selam kizlar nisanim geldi biraz once. Kasilmalarim da basladi ama dayanilmayacak turden degil. Hastaneye ne zaman gitmeli karar veremedim. Dr u aradim istersen beklen istersen gel nts ye gir ama ben yarin ogleden sonra olmayacagim dogumun yetisir mi bilmiyorum dedi moralim bozuldu bi daha hamile kalirsam kendime hastane degil dr secmem gerektigini ogrenmis oldum. Duanizi eksik etmeyin ilk ekim bebegi geliyor sanirim:)

Ayy hadi bakalım, evet ilk ekim bebeğide gelsin artık, hayırlı haberlerle inşallah

Dün bende kan geldi biraz ama daha öncede gelmişti acile gittik daha once birsey çıkmadı bin yuzden bu sefer gitmek istemedim Esim de yanımda yok zaten evde tek kalıyorum ama bu seferki leke farklı mi bilmem çünkü adet sancısı gibi bir sancı oldu sizce ne yapmalıyım pazartesi günü esim gelecek ve o zaman doktora gideceğiz ama önce mi gitsem?

Kizlar bebisleri doganlar hepsi terketti bizi merak etmiyolarmi acaba naptik diye amaaaa

Henuz girmedim canim nst de sanci az cikti acilma da yoktu geri geldim eve sanci olursa gidicem tekrar
Açılma ne kadar olacak ki bir arkadaş 4cm dedi o gün sancilandim hemşire 1 cm açılma var dedi neden açılma oldu ki böyle kötü mu acaba ?sende negüzel açılma yokmuş

Canım ben panik yaparım gördüğüm zaman bu yuzden epidural istemiyorum.cesaret istiyor diye düşünüyorum bende o cesaret yok kesin bayılırım kendimi tanıyorum sonra bu şekilde bebegime daha cok zararı olur ben streslenirsem o da streslenir en iyisi ilk dogumumdaki gibi genel diyorum artık kendime güvenim olmayınca bu konuda

Oyyy maşallah sana , hadi bakalım su gibi akan bi Doğum sürecin olsun inşallah mollify ... zaten nişan geldikten sonra hemen Doğum oluyor diye birşey YÖK ki , belki doktorun geldiğinde Doğum sürecinin sonunda olacaksın ... normalde nişandan sonra 72 saat içinde Doğumun başlanası beklenirmiş , eğer başlamazsa annede ki stress, kaygının bu durumu duraklattığı düşünülürmüş .. sen şimdi doktorunu düşünerek kendini strese sokma , bebişin doğası gelirse başka doktorla da doğar zate ... iş ki inşallah güzelce sürecinde gelsin CNm , rahatla şimdi sennnnnn....

Bu arada Doktorun normalde gece bile olsa Doğumun , gelirim diyen bi doktor muydu mollify ?.. sonradan mı mızıkçılık yaptı yani ?..

Belki o kan nişandır , acil deki ler ne dedi ki ?..

Canim sehir disina cikiyomus haftasonu seminer varmis yarin aksam gelecekmis. Yani yarin aksama kadar gelirse hastanedeki baska dr girecek ama gelmezse gece bile olsa o gelecek. Evet haklisin biraz stres yaptim sancim da ara ara geliyo bu aksam 7 de tekrar nts ye cagirdi diger dr bakalim durum nasi olacak. Ben bekler sanmistim biraz daha ama olmadi cikolatamiz magnetimiz bile hazir degil. Magneti carsamba teslim edecekti kadin. Hayirlisi boyleymis

Açılma ne kadar olacak ki bir arkadaş 4cm dedi o gün sancilandim hemşire 1 cm açılma var dedi neden açılma oldu ki böyle kötü mu acaba ?sende negüzel açılma yokmuş
Acilma ne kadar olmali bilmiyorum bebis kafasini yaslamis ama henuz acilma yok dedi dr. Birden de baslayabilir bekleyebilir de dedi

Eee bebeklerin keyfi değil mi istedikleri zmn gelirler , en güzeli de böyle sürpriz yapmaları ne zmn geleceklerini bilmemek bence Sende eve geldiğinde gelen misafirlerine dağıtırsın onları artık , yeterki minnoş sağlıkla gelsin bence doktorunu bekleyecek minik misafir , o da farklı bi doktor ablada yada amcada merhaba demek istemez heralde dünyaya

babyinlove , canim benimmm, senin, nazmusti ve shably nin ve diğer arkadaslarimizin dogumunuzu görmeden gitmeyiz bizzzz, sadece yazmaya zaman yok, ama takiptesiniz, hayirli haberleri bekliyorummm)

Kızlar bende nişan Gelmesi yok ama çok fazla akıntı var. Belimde ve kasıklarım da inanılmaz ağrı var normal mi doğuracağım ne durmayacak kızım beklemeyecek gibi Pazartesi'yi

Kızlar bende nişan Gelmesi yok ama çok fazla akıntı var. Belimde ve kasıklarım da inanılmaz ağrı var normal mi doğuracağım ne durmayacak kızım beklemeyecek gibi Pazartesi'yi
Canim bi doktora git herkesten nisan yada su gelmez benim ablam senin gibi oldu gittiginde 5 cm acilmisti en azindan.bi nstye gir canim

babyinlove , canim benimmm, senin, nazmusti ve shably nin ve diğer arkadaslarimizin dogumunuzu görmeden gitmeyiz bizzzz, sadece yazmaya zaman yok, ama takiptesiniz, hayirli haberleri bekliyorummm)
Canim valla unuttunuz sandim artik kimseden ses yok yeni bi grup acma vakti geldi anneler olarak bebek bakimi hakkindada bilgi paylasimina ihtiyac olacak hep kader ortaklari kopmamis oluruz :)

Canim bi doktora git herkesten nisan yada su gelmez benim ablam senin gibi oldu gittiginde 5 cm acilmisti en azindan.bi nstye gir canim
Hafifledi biraz doktoru aradım oda istersen git ama 5dk Aralık'larla olursa gitmen daha iyi olur dedi. Yatıyorum şimdilik

Ben de simdi nst deyim sanci cikmiyo ama ben baya sanci hissediyorum arakiklarla kasiklarima giren ve kipirdayamiyorum. Sanci degilse bu ne anlamadim gitti agri esigim cok mu dusukmus ki ben de direncli saniyodum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…