Bebek aşağı iyice dayandığı için o ağrı Can'ım. Benim prenseste sağ kasığı ma dayandı ki sağ bacağımı kaldıramıyorum adım atarken zorluk yaşıyorumBen de simdi nst deyim sanci cikmiyo ama ben baya sanci hissediyorum arakiklarla kasiklarima giren ve kipirdayamiyorum. Sanci degilse bu ne anlamadim gitti agri esigim cok mu dusukmus ki ben de direncli saniyodum kendimi
Doğum yaptın miBebek aşağı iyice dayandığı için o ağrı Can'ım. Benim prenseste sağ kasığı ma dayandı ki sağ bacağımı kaldıramıyorum adım atarken zorluk yaşıyorum
Hayırlısı olsun ins canımAcilma ne kadar olmali bilmiyorum bebis kafasini yaslamis ama henuz acilma yok dedi dr. Birden de baslayabilir bekleyebilir de dedi
Doktora gitmek istemedim canim çünkü arada bir geliyor sanki ve geçenlerde gittik acile doktor birsey demedi baskı yaptığı için olabilirmiş alttan baktirmak istemiyorum açıkçası biraz da bu yuzden gitmedim ama sancilarim çok arttı daha hazirligim da bitmedi okulu da daha ayarlamadim ne olacak sonuç bilmiyorum hayırlısı olur ins hepimiz için.Oyyy maşallah sana , hadi bakalım su gibi akan bi Doğum sürecin olsun inşallahmollify ... zaten nişan geldikten sonra hemen Doğum oluyor diye birşey YÖK ki , belki doktorun geldiğinde Doğum sürecinin sonunda olacaksın ... normalde nişandan sonra 72 saat içinde Doğumun başlanası beklenirmiş , eğer başlamazsa annede ki stress, kaygının bu durumu duraklattığı düşünülürmüş .. sen şimdi doktorunu düşünerek kendini strese sokma , bebişin doğası gelirse başka doktorla da doğar zate ... iş ki inşallah güzelce sürecinde gelsin CNm , rahatla şimdi sennnnnn....
Bu arada Doktorun normalde gece bile olsa Doğumun , gelirim diyen bi doktor muydumollify ?.. sonradan mı mızıkçılık yaptı yani ?..
Belki o kan nişandır , acil deki ler ne dedi ki ?..
Doğumum pazartesi Can'ım nasipse. Tabi tatlı cadım erken davranmaz iseDoğum yaptın miNaz_musti Senin ne zaman di olmadıysa benimde sancilarim çok arttı bu hafta hocalarla konuşacağım artık çünkü yürürken vs sancidan zorlanır oldum hele ki sandalyede saatlerce oturup ders dinlemekten bir halim kalmıyor biran önce bitseydi hayirlisiyla
Ayni gün olucaz desene :)Doğumum pazartesi Can'ım nasipse. Tabi tatlı cadım erken davranmaz ise
Hadi bakalim bebis geliyor ozaman :) ilk normal dogum gozun aydin canimmmSancilarim artti kizlar tekrar geldik zaten giderken 2 cm aciklik vardi ve nisan devam ediyordu simdi daha acilmistir umarim. Sabaha kalmaz diye dusunuyorum dr unu beklemedi sabirsiz cocugum:) dualarinizi eksik etmeyin..
Doktora gitmek istemedim canim çünkü arada bir geliyor sanki ve geçenlerde gittik acile doktor birsey demedi baskı yaptığı için olabilirmiş alttan baktirmak istemiyorum açıkçası biraz da bu yuzden gitmedim ama sancilarim çok arttı daha hazirligim da bitmedi okulu da daha ayarlamadim ne olacak sonuç bilmiyorum hayırlısı olur ins hepimiz için.
Canim benim normal olmayacak ilki sezeryan olduğu için malesef bunda sezeryan olacak ama doktorum ayın 9dan sonra hangi gün dersen alırız dedi bende okuluma göre ayarlayacagim yarin gideceğiz ya bu cuma yada ondan sonraki cuma kesin nasipse bizde heyecanlanmaya başladık gün yaklastikca sanki ilk kez doğum yapacağım gibiHeee düzensizse ağrılar henüz yaklaşmamış o zmn , bence de gitme doktora ... doktorlar suni sancıya pek meraklı oluyorlar .... dinlenmene rağmen geçmeyen ve düzenli gelirse ve aralıkları 10 dk da bi olunca doktora gidin diye okumuştum , tabi aksi bi durum yoksa
Hakkında hayirlisi olsun insSancilarim artti kizlar tekrar geldik zaten giderken 2 cm aciklik vardi ve nisan devam ediyordu simdi daha acilmistir umarim. Sabaha kalmaz diye dusunuyorum dr unu beklemedi sabirsiz cocugum:) dualarinizi eksik etmeyin..
Hayirlisi olsun ins teraziler geliyor ne güzel terazi burcu iyi olur diyorum ama hayırlısı tabiDoğumum pazartesi Can'ım nasipse. Tabi tatlı cadım erken davranmaz ise
Can'ım güzel haberlerini bekliyoruz.Sancilarim artti kizlar tekrar geldik zaten giderken 2 cm aciklik vardi ve nisan devam ediyordu simdi daha acilmistir umarim. Sabaha kalmaz diye dusunuyorum dr unu beklemedi sabirsiz cocugum:) dualarinizi eksik etmeyin..
Biraz kararsız oluyorlarmış ama olsun :) yarın büyük gün. Geçmiyor zaman :) çok heyecanlıyım. Aynı zamanda çok ta korkuyorum.Hayirlisi olsun ins teraziler geliyor ne güzel terazi burcu iyi olur diyorum ama hayırlısı tabi
Hiç korkma canım korkacak bişey yok ki saniyorum senin de sezaryen olacak uyuyo sun uyaniyosun hop bebeğin yanında ay az kaldı İnşaAllah ne güzel bi duygu Rabbim sağlıkla kucağına kavuştursunCan'ım güzel haberlerini bekliyoruz.
Biraz kararsız oluyorlarmış ama olsun :) yarın büyük gün. Geçmiyor zaman :) çok heyecanlıyım. Aynı zamanda çok ta korkuyorum.
Sonunda mutlu son çok şükür canım ya Allah sağ salim kavuşturdu inan çok sevindim bugün nazmusti de doğum yapacaktı o noldu acabaKizlar 3 gunlukishal dohumu tetikledi sezeryan olduk oglumla kavustuk cok sukur rabbimeikimizde cok iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?