2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

bizim dr tarihi öne aldı artık ağrılarım çoğaldığı için beklemeye gerek yok dedi yarın 12 de sezeryanla oğlumuza kavuşucaz inşallah dualarınız bekliyorum canlar

Can'ım güzel haberlerini bekliyoruz.

Biraz kararsız oluyorlarmış ama olsun :) yarın büyük gün. Geçmiyor zaman :) çok heyecanlıyım. Aynı zamanda çok ta korkuyorum.
Kararsız olmanın burç değil karakter yapısı ile ilgisi var.ama ins karakter nasılsa

Kizlarrrr beklemeyinnn doğurun,yeryüzünde boyle bi duygunun eşi benzeri olamazzz
Kızıma kavuştum bende. Sabah 09.50 de. 3 kilo ve 50 cm, Rabbime hamdolsun :)

Kizlarrrr beklemeyinnn doğurun,yeryüzünde boyle bi duygunun eşi benzeri olamazzz
Kızıma kavuştum bende. Sabah 09.50 de. 3 kilo ve 50 cm, Rabbime hamdolsun :)
Masallah darısı başıma benimde ağrılarım çok arttı ama doktor daha alamam 38 bitsin dedi çok ağrım var ne yapacağımı bilemiyorum duanizi eksik etmeyin..

Ay ne güzel darısı başıma artık agrilarimdan kurtulmak istiyorum bugün gittik doktor 10dan sonra alayım dedi bende okuluma göre ayarlayayim dedim 14 u olsun dedim tmm dedi
Valla canımsın hicc bekleme derim bennn, ayyy emzirmek varya dünyanın en gurur verici en mutluluk verici bi durumu.
Sanırım bi sen kaldın

Valla canımsın hicc bekleme derim bennn, ayyy emzirmek varya dünyanın en gurur verici en mutluluk verici bi durumu.
Sanırım bi sen kaldın
Canim ilk cocugumdan biliyorum çok mükemmel bir duygu ama okul durumuma göre ayarlamak zorundayım sonrasında devamsizlik yapabilmem için okul açıldı ama daha düzene girmedi bazı şeyler yoksa dediğin gibi iyi olurdu

Canim dogumum kesin olarak nasipse çarşamba bur ben mi kaldım kimse yok mu başka tek mi kaldım ben burada şimdi

Canım yazmadin bişey ya durumunuz nasıl merak ettim inan

kızlarrr doğumlar olmuşş bizde hiç vakit yok bebeklerden... rabbm hepimzin bebeklerine uzun ömürler sağlık sıhhat versin... süt artiırmak için rezene çayı için. bol sıvı tüketin. benm 4. gün geldi. sürekli sütünüzü sağın . ben ikisinede yetsin diye sürekli sağıyprum her emzirme snrasj. sizde öyle yapın. e bebekten malt içecek alın çok faydalı ben her gün içiyorum.

Canlarım bizde pazartesi 11:10 da kızımıza kavuştuk. Çok şükür bin şükür bize bu duyguyu yaşatan rabbime. Prenses 50 cm 3.100 gr olarak dünyaya geldi. Spinal oldu anestezi uzmanı genel olmasına gerek yok Dedi kızımı doğduğu anı gördüm ilk dokunuşunu hissettim. Dün çıktık hastaneden ama buğün ancak yazabildim. Malum sorumluluk. Çok farklıymış bu durum çok

Ay canım benimm hayirli uğurlu olsunn evladınla hayırlı ömürlerininiz olsun çok sevindim kocaman maşaAllah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…