- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 40
Tebrik ederim canımsınCanlarım bizde pazartesi 11:10 da kızımıza kavuştuk. Çok şükür bin şükür bize bu duyguyu yaşatan rabbime. Prenses 50 cm 3.100 gr olarak dünyaya geldi. Spinal oldu anestezi uzmanı genel olmasına gerek yok Dedi kızımı doğduğu anı gördüm ilk dokunuşunu hissettim. Dün çıktık hastaneden ama buğün ancak yazabildim. Malum sorumluluk. Çok farklıymış bu durum çok
Hayırlı evlat olur ins canım ya benim doktor da senin kuzuyla aynı ölçüde olduğunu söyledi bu hafta ve doğmasına birey kalmadı çarşamba gününü sabırsızlıkla bekliyoruz kilosu iyi galiba seninkiyle aynı boyu da aynı ama az gibi geldi bana doktor birsry dedi miAy canım benimm hayirli uğurlu olsunn evladınla hayırlı ömürlerininiz olsun çok sevindim kocaman maşaAllah size
Sen doğum yapmadin değil mi senle ben mi kaldık canım çarşambaya birsey kalmadıAYYYY maşallah ,yeni yeni Doğum yapanlar olmuş ne güzel ... Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş kuzularımızıbzm dün kontrol vardı ,doktor çatı muayenesi de yaptı .. şimdilik biz beklemedeyiz bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak ... doktor Pazartesi ye randevu verdi ama inş öncesinde Doğumda karşılaşırız dedi
Sen doğum yapmadin değil mi senle ben mi kaldık canım çarşambaya birsey kalmadı
Hiç sorma hayatı tamamen değişiyor insanın ama olsun annelik duygusunu yaşatan Rabbime hamdolsun iyiki varlarSelam kızlar, valla gündüzü gecede, geceyi gündüzde yaşıyoruz, afedersiniz gaz çıkardın diye dua ediyoruz, süt gelsin diye neler yeyip içiyorum...
Bu telasalar içinde kendimi Bile unutuyorsun :)
Cok şükür Rabbime
Bi kez daha kadın olduğumu hissettim, karşılıksız bu kadar fedakarlik yapmak...Hiç sorma hayatı tamamen değişiyor insanın ama olsun annelik duygusunu yaşatan Rabbime hamdolsun iyiki varlar
Aynen öyle kendim için bile bu kadar uykusuz kalamam ama evlat baskaymisBi kez daha kadın olduğumu hissettim, karşılıksız bu kadar fedakarlik yapmak...
İsteyen herkese nasip etsin Rabbim
Üzülme canım ya bizde de vardı zamanla düzeliyor ama kontrol altında olması lâzım hiç korkma benim ablamin oğlunun 18di emzirdi bide kontrol altında oldu geçti çok şükürKızlar ya bugün kuzumun kontrolü vardi, sarılık 12.9 çıktı. Sınırda dedi doktorsürekli de emziriyorum, bebelac mama ilede destekliyorum çok üzüldüm ya.
1 hafta sonra tekrar kontrole gidicez, inşallah düzelir
Ayy hicbi sey yazamadim oglum cok agliyor o agliyo ben agliyorum sutum tam gelmedi sinirleniyor cokKızlar ya bugün kuzumun kontrolü vardi, sarılık 12.9 çıktı. Sınırda dedi doktorsürekli de emziriyorum, bebelac mama ilede destekliyorum çok üzüldüm ya.
1 hafta sonra tekrar kontrole gidicez, inşallah düzelir
Canim benimde ayni oldu iki gun adet agrisi ve sonra bi gun boyinca araliksiz dogum sancisi cektim tamamen acilma olunca sezeryana girdim hic korkma hazirlaniyorsunKızlar bugün sabah adet ağrısı gibi bi ağrı ile uyandım ,12 ye kadar ara ara düzensiz aralıklarla devam etti .. ilginç bir duyguydu,bir yandan kızıma kavuşmanın işareti bi yandan ds ne olacak nasıl olacak düşüncesinin endişesi12 den sonra tekrar gelmedi , rahim hazırlanıyor galiba ....
Gecmis olsun canim ne zor surecler Allah yardimcimiz olsun. Yemekle alakasi yok canim sariligin benim kuzenim cocuk doktoru ona sordum malum sutum yoktu baslarda. Ama uzulme sarilik cok kafaya takacak bir sey degilmis kendiliginden gecer 10 gune. Bizimki de pamukcuk oldu dort gunluk hayatinda:) dune kadar sutum yok diyodum simdi meme ucu acisi basladiSelam kızlar, valla gündüzü gecede, geceyi gündüzde yaşıyoruz, afedersiniz gaz çıkardın diye dua ediyoruz, süt gelsin diye neler yeyip içiyorum...
Bu telasalar içinde kendimi Bile unutuyorsun :)
Cok şükür Rabbime
Benim bebegim de ciglik atiyo canim okudugum kitapta ciglik atma hickirma agizla meme arar gibi durma gaz belitileriymis. Acikma aglamasi oksurur gibi baslayip inga diye devam ediyormus. Bugun bebise emzik verdim kuzenime sorarak o da ver dedi faydasi cok bebege dedi. Inan ilk defa bugun cocuk sakinledi insallah da boyle devam ederAyy hicbi sey yazamadim oglum cok agliyor o agliyo ben agliyorum sutum tam gelmedi sinirleniyor cok
Benimkide sarilik canim ac birakmamaya calisiyorum ama oldu 8.8 cikti cok uzuldum bide sizdede oylemi benimki cok ciglik atiyor cok fena agliyor acikinca sol gogsumu aliyor sag gogsumu istemiyor naicami sasirdim artik
Yokkk CNm yapmadım Doğum , beklemedeyiz bizzzxx... bakalım hangimiz önce yapacak o zmn
Canim benimde ayni oldu iki gun adet agrisi ve sonra bi gun boyinca araliksiz dogum sancisi cektim tamamen acilma olunca sezeryana girdim hic korkma hazirlaniyorsun
Hadi hayirlisi canim benim de boyle basladi bir gun sonra nisanim geldi ve dogum basladi insallah sen de sona gelmissindir:)
Ayy hemde nasıl varya, yaygara koparıyor, mahalle sesimizi duyuyor.Ayy hicbi sey yazamadim oglum cok agliyor o agliyo ben agliyorum sutum tam gelmedi sinirleniyor cok
Benimkide sarilik canim ac birakmamaya calisiyorum ama oldu 8.8 cikti cok uzuldum bide sizdede oylemi benimki cok ciglik atiyor cok fena agliyor acikinca sol gogsumu aliyor sag gogsumu istemiyor naicami sasirdim artik
Canım sen normal mi yapacan benimki nasipse carsamba olacak ilki sezeryan olunca bu da sezeryan olacak kismetse heyecanla bekliyoruzYokkk CNm yapmadım Doğum , beklemedeyiz bizzzxx... bakalım hangimiz önce yapacak o zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?