2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canimm Rabbim diger bebisini size bagislasin sonuclarin guzel gelir insAllah. Haberlerini bekliyoruz

Bu bahsettiğin ultragestan ovul ne arkadaşım ?..
Bunlari fitil olarak kullaniyorum rahimin kalin olmasi ve bebegin tutunmasi yardimci oliyor.ben yurdisindayim adi oyle ama sanirim turkiyede de var.

Kanamam şu an kesildi pazartesiyse kadar inşallah kanama olmazsa pazartesi günü sonuç belli olur dedi doktor.. Kesenin durumuna göre değerlendirecek.. Dualarınıza ihtiyacım var.. Rabbim büyük

Bunlari fitil olarak kullaniyorum rahimin kalin olmasi ve bebegin tutunmasi yardimci oliyor.ben yurdisindayim adi oyle ama sanirim turkiyede de var.
He anladım cnm , galiba prosesteron hormonu , Bende crinone jel kullanıyorum , sen transfer sonrası ne ilaçları kullandın ?... Hangi ülkedesin birde ?..

Burda yazmak ta bir dert, nasil bir site bu ya.
sonucum cikmadi cnm, hata yaptilar tekrar calisiliyor, yarim saat var.

Memleketimde cok sevdigim dayim vefat etti, aksam onu da ogrenince, yikildim. Cok uzak, gidemiyorum, ağlayıp duruyorum. Kardesim istanbuldan kalkti yanima geliyor, o biraz avutuyor beni. Daha fazla uzmemeye çalışıyorum kendimi.

Kanamam şu an kesildi pazartesiyse kadar inşallah kanama olmazsa pazartesi günü sonuç belli olur dedi doktor.. Kesenin durumuna göre değerlendirecek.. Dualarınıza ihtiyacım var.. Rabbim büyük

Kızlar ya valla ilk mesajınızı okuduğumda çok üzülmüştüm , böyle durumlarda ne diyeceğimi bilmediğim içşn yazmak hiç istemiyorum ama sonra iyi haberler duyunca Mutlu oldum . Elhamdulillah ... S sanslianne başın sağolsun dayın için ama lütfen üzme kendini , bu süreçte moral çok önemli , beneklerimiz zaten bi mücadele veriyor içerde hayatta kalmak için , iyi düşüncelerle onlara destek olmalıyız , bak ne güzel doktor Bebişini de görmüş ona yardımcı ol annesi lütfen . P Prenseslerim2 kansmanın durmasına da çok Mutlu oldum , bu iyiye işaret olduğunu düşünerek pozitif düşün lütfen . Kızlar bolca el-mubdi Çekinnnn...

Güzel haberlerinizi bekliyoruz Can'larım

umuttttt coookk mutluyum vanim mutlu olmammi yazamiyor olusum telefondan kaynakli bozuldu galiba sayfalari falan goremiyorum safece alinti yapilinca o mesaji goruyorum ya bide benim cok gaz sancim var iki gindur cok agrim oluyor sende oldumu ne yapacahimi sasirdim ya

inşallah canım dualarımız sennler

çıkmadı mı canım hala? baya zaman geçmiş. kanama aktif olunca kırmızı oluyoruş kahverengiyse bitmiş demektr yazıyor nette

canım benmde bazeen çok aşırı oldu sancım kıvrandım resmen. ne iyi gelir ki bilemedim ben doktorunu arayıp mı sorsan

U umutttt canim ikizmis bebislerin çok çok çok sevindim pozitif olmaya devam et bende durumumu kabullendim artık bugün girdim çok sevindim senin adına canim

U umutttt canim ikizmis bebislerin çok çok çok sevindim pozitif olmaya devam et bende durumumu kabullendim artık bugün girdim çok sevindim senin adına canim
çok tesekkür ederm canım ya dün aklıma geldin dedim naptı bu kız diye. dün keseleri gördük biri birazcık daha ufaktı büüyür inşallah. 2 hafta sonra tekrar rrandevu varrr

çok tesekkür ederm canım ya dün aklıma geldin dedim naptı bu kız diye. dün keseleri gördük biri birazcık daha ufaktı büüyür inşallah. 2 hafta sonra tekrar rrandevu varrr
Çok sevindim canım rabbim eşinle senin kucağına birer bebek verecek inşallah kendine iyi bak 3 canlisin sen

Çok sevindim canım rabbim eşinle senin kucağına birer bebek verecek inşallah kendine iyi bak 3 canlisin sen
çok yorgun hissediyorum canım 2 gündr sürekli uykum var sürekli yorgunum kolumu kaldırcak halim yok. canım senn 1 bebeğin vardı dimi? sana birşey sorcam ben bugün 5+ 2 yim doktorum 7+ 2 de çağırdı beni kalp atışı için. acaba ben daha erken başka bir doktora mı randevu alsam diyorum ya haftaya cumartesi 6+2 oluyor mu duyulur mu sence?

Kizlar ishal oldum cok ozur dileyerek soyluyorum bunu ama doktora gitmelimiyim cok siddetli degil ama bi arkadasim korkuttu dusuk yaparrsin falan diye evde kimsede uok

Canim ben 6 haftalikken gittiğimde kalp atışını duymuştum anlamiyosun zaten aglamistim ben çok değerli bi duygu Allahım sanada yaşaticak inşallah bence git duyulur

Canim ben 6 haftalikken gittiğimde kalp atışını duymuştum anlamiyosun zaten aglamistim ben çok değerli bi duygu Allahım sanada yaşaticak inşallah bence git duyulur
Esimle iyice bir konuşup karar verelim en iyisi. Doktorum o gun bize hic bilgi vermedi sadece keseleri gördük bizde heyecandan me keseler kac mm diye sorduk ne icinde bebekler olusmus mu dedik. Resimleride vermedi.ondan tereddut ettik bilemedim simdi. Bu hafta ilerlesin de artik ona gore karar vereyim en iyisi

Kizlar ishal oldum cok ozur dileyerek soyluyorum bunu ama doktora gitmelimiyim cok siddetli degil ama bi arkadasim korkuttu dusuk yaparrsin falan diye evde kimsede uok
Canim bende olmustum ama 1 gunde geçmişti. Bence sakin ol. Kuru kahve iyi gelir derler ama netten bir bak yeyiver.eger cok artarsa gidersin ama ben sanmiyorum birsey olacagini

Canim bende olmustum ama 1 gunde geçmişti. Bence sakin ol. Kuru kahve iyi gelir derler ama netten bir bak yeyiver.eger cok artarsa gidersin ama ben sanmiyorum birsey olacagini
Canim sen olmasan bana okadar iyi geliyorsunki allah razi olsun bebeklerin hep seninle olsun insallah

He anladım cnm , galiba prosesteron hormonu , Bende crinone jel kullanıyorum , sen transfer sonrası ne ilaçları kullandın ?... Hangi ülkedesin birde ?..
Be romanyadayim buraliim esim turk. Biz tedavi istanbulda yapacaktik geldik mayista yarim kaldi. Yabanci oldum icin 2 kat fiyat istiyor hastaneler.bide tek embriyo isimize gelmedi....

Transferden sonra ultragestan.medrol kortizon ilaci.femibion b12 ve bir cok vitamin icerir.
Acit folic.
Cicloproginova.aspenter.ve kan sullandirici iğne clexane 0.4 ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…