2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canım sen normal mi yapacan benimki nasipse carsamba olacak ilki sezeryan olunca bu da sezeryan olacak kismetse heyecanla bekliyoruz

Evet CNm nasipse normal Doğum istiyorum ...şuanda ters giden birşey YÖK inşallah böyle devam eder de normal ve sağlıklı şekilde doğururum inş grupta doğurmayan az kişi kaldık galiba

Kixlar, sarılık geçsin dkye, 4 günden itibaren biz güneşe cikiyoruz terrasa, son kontrolde düşüş vardi. Meme uclarim sıkıntılı benim, alamiyordu agliyordu kizim, siringayla ve kaşıkla da yapamadik, bagiriyordu, silikon meme uçları avent
aldım, çok şükür kurtulduk, cok güzel emmiyor.

Canim benim de meme ucum cikmadi aventin gogus ucu cikaran pompayi aldik o kadar iyi geldi ki aninda cikariyo ve ucuna sut geliyo hemen pat diye agzina veriyorum her emme oncesi cikariyorum cok rahat oldu. Sut sagma makinesi de cikariyo meme ucunu canim.

Süt makinesini hep kullaniyorum cnm, ucunu cikarmiyor. Nasil bir pompa, resim veya kisayol yuklermisin cnm.OTE="shebly, post: 48358365, member: 614547"]Canim benim de meme ucum cikmadi aventin gogus ucu cikaran pompayi aldik o kadar iyi geldi ki aninda cikariyo ve ucuna sut geliyo hemen pat diye agzina veriyorum her emme oncesi cikariyorum cok rahat oldu. Sut sagma makinesi de cikariyo meme ucunu canim.[/QUOTE]
Sut

Ay mumkun degil sag gogsu almiyor hastanede emzirme danismsni yardimetti aldi ayni seyi evde yapiyprum uok yok yok almiyor kiyamey kopuyor
Kizlar oglusumun gobegi dustu ama ici boyle bi tuhaf hic gormedigim icin bilmihorum icinin sivi gibi olusu normalmi

babyinlove canm çikolata kistiylemi hamile kalmstn bebeğin olms galiba ALLAH bagslasin
Evet canim cok sukur amin ve ssezeryanfa doktorum bi micizeyi yasamissin allah sana bu evladi nasip etmis dedi cunku rahmimin heryeri tuplerim bagirsaklarim dahi yapismisvbirbirine rahim sekil degistirmis artik rabbim ol dedimi oluuor cok sukur

Sağ göğsü Benimkide almıyo ay çok sinir bozucu yaa canım gobegin kuru olmasi lâzım ıslak olmaması lâzım bi dra göster istersen

İyi caBuk düşmüş göbeği, bizimkide kurudu buGun yarin düşer. Ama sıvı deil, kuru göbek Bölgesi

Kizlar moralim cok bozuk sag gogsu bile hallettik daha kotusu oldu oglum kabiz oldu surekli az cikariyor agliyor zorlaniyor kaka yapamiyor uzuntuden agladim durdum doktorami gotursem nolur bi fikir verin cok agrisi var kuzumun

Kizlar moralim cok bozuk sag gogsu bile hallettik daha kotusu oldu oglum kabiz oldu surekli az cikariyor agliyor zorlaniyor kaka yapamiyor uzuntuden agladim durdum doktorami gotursem nolur bi fikir verin cok agrisi var kuzumun
Canim kac gundur cikmiyo kakasi? Ben de kabiz zannettim bir gun cikmadi kakasi da dr 5 gune kadar cikmAzsa kabizdjr anne sutunu bagirsaklar cok iyi emerse kakasi cikmaz merak etme demisti. Sonraki gun 4 kere falan yapti degisiyo yani. Tek mrmeden sutunu sag bi olc istersen yeteri kadar sut geliyo mu diye. Benim sol memeden sag memenin yarisi kadar geliyo ve daha zor akiyo ama ben slikon meme ucu ile once onu veriyorum aglarken. İstemiyo ama kavga dovus veriyorum zorla sonra digerine geciyorum

Can'ım benim de 2 gün sütüm gelmedi ne yazık ki sarılık olduk. Bilirubini perşembe 16 çıktı cumartesi 15e düştü. Yarın tekrar gideceğiz. Götürmek istemiyorum aslında rengi düzeldi baya bi dayanamıyorum kan verirken ağlamasına
Aynı durum bizde de vardı meğer çocuğum açmış ondan sürekli ağlıyormuş. Mamasını düzenli 3 saat de 30cc verince süt gelip arada da meme emince rahatladı.

Bu arada hepinizin güzel temennileri için çok teşekkür ederim Canlar. Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı büyütmeyi nasip etsin

Canim biz mamayi 60 cc veriyoruz. Anne sutu saginca da 60 cc olana kadar sagiyorum dr mu oyle dedi size?

60 cc çok fazla degilmi? Mideleri şuan bi bilye kadar, 20 bile fazla bence, tabi sürekli emziriyorsan, ben saat başı emziriyorum
2,5-3 saatte bir emziriyorum canim. Bilmiyorum ki aliyo hepsini kendisi birakinca duruyo. Benjm ki de cok hickiriyo arastirdik mide buyumesindenikiyo anne sutu verin birsz diyolar ama ben pek bisey vermiyorim kendiliginden geciyo sonra. Sizde gaz aglamalari basladi mi?

Canim biz mamayi 60 cc veriyoruz. Anne sutu saginca da 60 cc olana kadar sagiyorum dr mu oyle dedi size?
Evet canım doktor söyledi bu arada emzirmeye de devam ediyoruz
Hıçkırık tuttuğunda napıyorsunuz kızlar
Azıcık anne sütü veriyorum sonra kendiliğinden geçiyor canım.

Mamayı verince hemen uyuyor benim kız. Diğer mama saatine kadar. Çoğu zamanda zorla uyandırıyorum. Çok az uyanık kalıyor sizde durum nasıl?

İlk gunler oyleydi ama simdi gaz falan derien 2 saate yakin uyanik kaliyo emdikten sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…