2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Canim sacma gelicek belki ama okadar caresizdimki kabul ettim zeytinyagi ile biraz yaptirdi teyzem tasa donmustu kakasi simdide korkudan sıkıyor yapamiyor deliriyor aglarken mamadan olmus benim oglum sutle doymuyor 50 mama ve ustune emziriyorum anca doyuyor 4.450 dogdu doyurmak zor oluyo doktor mama takviyesi su an sart dedi o agladikca ciglik attikca deliriyorum

Ay MasaAllah 4450 mi ya ne yesin de öyle besledin çocuğu ben anca 2555 cikarttim zeytinyağı rahatlatır ama canım hatta bizim bi gelin var çok bilgili bi kadın kulak çubuğuna zeytinyağı damlatip Makati uyariyo sonra çocuk bi yapıyo sasirirsin

Canim cok iyi yapmissin ben her kakadan sonra kantoron yagi suruyorum popoduna bacaklarinin kenarina zaten o da zeytinyagli oluyi poposu hem yanmiyo hem de rahat yapar kakasini diye. istahli brbekleri doyurmak zor oluyo canim cok yemese doymuyolar yedikce gaz oluyo hep ayni dongu sasirdim valla

Bende ishalle uğraştım 2 gün,Bugün normale döndük ama ben sebebiNi biliyorum, bebelac mama kullanıyorum bende. Sarılık yüksek çıktığı için aldık mecbur, ya çocuk baygın uyuyor mamayi yeyince acayip ishal etti.
Sanırım ben mama takviyesi vermeyeceğim. Sütüm artsın diye ne faydaliysa yiyorum

Masallah subhanallah zor tasiyodum karnimi canim gercekten cok zordu surunuyordum son gunler esim kaldirip oturmama yardim ediyordu bizim genetik gebeliklerde bebekler cok besleniyor hic ifak dogan bebek yok ama kiloy takilmiyorum ben hic zayifta dogsa guzel beslendimi sapasaglam oluho bebisler :)
Benimki sezeryan kesigimi parcalamis bugun doktorum.soyledi bndajim acildi ve sana bisey soylemem lazim dedi sezeryan icin actigim kesik yetmedi senin tosun cikarken karnini yirtti dedi ve aynayla gosterdiki karnim boydan boya yarik ama duzgunce dikmisler ins cok belli olmaz ama epey uzuldum o goruntuye

MasaAllah canım ama benim anlamadigim dr ilk defa mi kilolu çocuk dogurtmus o ne demek ya çok saçma çocuk büyükse kesiyide ona göre atarsın Allah Allah

Kızlar sanırım herkes doğurdu bebislerini benim kız da 20 günlük oldu son 3 gün çok zordu gunduz soymak nedir bilmedi meger gaz mis sebebi şimdi daha iyi gibi sizi bebislerinizi sevgiyle öpüyorum yol arkadaslarim

Canlar nasilsiniz nasil gidiyor kuzularla jayat :) gebeligin tadini cikaramadim ama oglumu doya doya yasiyorum her an sukrediyorum bu mutluluk mukemmel biseymis gercekten hicbirsey sanki umursmya degmez gibi bu saatten sonra :)))
Kizlar kanamaniz ne durumda bu cidden 40 gun basimizdami ya ben hic yatmadim herkes kiziyor ama yatasim gelmiyor firil firil donuyorum zaten 2.5 ay yattim yetti yahu

Selam canim bugun dr a gittik bebis pek kilo almamis niye bende anlamadim. Dogumdan sonra 80gr vermisti bitek onu almis bu 10 gun icinde. Halbuki iyi de emiyo sut de var dr bakti sut iyi dedi emme kuvveti iyi dedi anlamadik niye boyle sizde durumlar nasil?

Kızlar sanırım herkes doğurdu bebislerini benim kız da 20 günlük oldu son 3 gün çok zordu gunduz soymak nedir bilmedi meger gaz mis sebebi şimdi daha iyi gibi sizi bebislerinizi sevgiyle öpüyorum yol arkadaslarim
Ayy o gaz bizide mahvetti, napıyorsun gazi için canım

:) ben sadece hastanede kaldığımız gece yattım, eve gelince bende sürekli dolandım. Kanamam nerdeyse bitti gibi. 5 inci gün nerdeyse yok gibiydi, bugün 8inci günümüz çok şükür. Duşumu falan aldım, yarında sağlık ocagina götürüp kayıt ettiricem kızımı

Cumada biz kontrole gidicez tekrar, 200 gram vermişti kuzum, sarılıkda sınırdaydı. İnşallah herşey normale dönmüştür
BeNim kızda maşallah bu hafta güzel emdi, sütte iyi geldi
Bakalım ne diyecek doktorumuz

Benim kanmayla ilgili bi sorunum var sanirim iki gun once kanama bitti ama simdi en ufak bi ters harekette yada kesi yerimde aci hissettigimde kanama basliyor hemde yogun bicimde korkmaya basladim acaba cokmu zorluyorum karnimi bu kanama ic dikislerlemi ilgili
Gaz problemi bizdede cok fena bugun oda bende tukendik gaz agrisindan sinirlendikce meme ariyor bitun gun emzirdim butun gun aglafi ve uyumadi en sonunda sizdi artik hasta olucak diye cok korkuyorum bugun utanmasam bebek gormeye gelenleri kovucaktim sicakmis diye balkonu acmislar cocuk titredi resmen karar verdim misafir kabul etmicem mevlude gelsinler

Canim benim kanama miktari da degisiyo tam bitti diyorum yeniden basliyo ama ters bisi yapmadim sanirim normal. Benim bebis de emmesine ragmen agziyla araniyodu ve mizirdaniyody ben de gazdan dedim hep sonra kayinvalide senin sutun yetmiyo ac bu cocuk dedi hayir degil dedim gitti baya bi mama yapti geldi cocuk 4 saat uyudu beni de rezil etti kerAta

Bugün bebişimi Kontrole götürdük kızlar, şükür 200 gram kaybetmişti geri almış, işitme testide yapıldı,
Göbeğide düştü, duşunu aldırdık pamuk gibi uyudu dün gece. Keske havalar sıcak olsa, her gün duş aldirabilsek :)
Gazına da eczaneden bi damla aldık ama, ben vermemeye çalışıyorum, elimden geldiği kadar çıkarmaya çabaliyorum
Sağlık ocaginada kayit olduk, d vitamini damla verdiler, ilk aşısıda 1 aylık olunca yapılacak
Bizde son durum bunlar :)

Oh masallah bizimki de sonunda dogum kilosuna geldi biraz yavas aldi ama sonunda aldi. Daha uzun emZiriyoruk artik. Ben de gaz icin bir damla aldim sub simplex sanirim adi. Iki gun bir sanah bir aksam 5 damla kullandim iyi geldi bugun hic kullanmadim aksam kullanirim belki.

Canlsr nasilsiniz nasil gidiyo bebisler bizimki gece uyutmamak icin soz vermis gibi bir gaz sancisi basliyorki ciglik cigliga bu gaz sancisi derdinede artik emmeyi reddediyor surekli biberon mama pesinde cok uzuluyorum nasil biraktiricam ben bu mamayi sutumde var ama almiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…