- 7 Ocak 2016
- 380
- 330
- 18
Canım silikon meme ucu olmadan emmiyo mu benimki de emmek istemiyo sutte var en fazla 5 kere çekiyor sonra agliyo bende silikon meme ucu alsam alır mı acabababyinlove , emin misin gazdan olduğunu? Belki meme ucundan dolayi? Benimki hem silikon meme ucuyla meme emmiyor, hem bazen avent biberonla sutumu veriyorum, Yenidoğan natural seti, emzirmeyle birlestirilir yazıyor üzerinde.
Ucu olmadan aynen yazdigin gibi cdkiyor ve agliyor cnm. Wee silikon ucu kayiyor, sut dokuluyor, avent al cnm. Ilk 2-3 defa alir bırakır dener, sonra emmecek cnm.Canım silikon meme ucu olmadan emmiyo mu benimki de emmek istemiyo sutte var en fazla 5 kere çekiyor sonra agliyo bende silikon meme ucu alsam alır mı acaba
Deniycem canım SağolUcu olmadan aynen yazdigin gibi cdkiyor ve agliyor cnm. Wee silikon ucu kayiyor, sut dokuluyor, avent al cnm. Ilk 2-3 defa alir bırakır dener, sonra emmecek cnm.
Aynı dert bizde de mevcut yaa süt var ama mama emiyor nqapmak lâzım kiCanlsr nasilsiniz nasil gidiyo bebisler bizimki gece uyutmamak icin soz vermis gibi bir gaz sancisi basliyorki ciglik cigliga bu gaz sancisi derdinede artik emmeyi reddediyor surekli biberon mama pesinde cok uzuluyorum nasil biraktiricam ben bu mamayi sutumde var ama almiyo
Çok şükür canım çarşamba günü doğum yaptım çok mutluyum uykusuz geceler rağmen hem kuzum oldu diye hemde vefa at eden ilk oğluma benzesin diye dua etmiştim duam hamdolsun kabul oldu diye Rabbim herkese bu mutluluğu taddirsin acısı çok zor tadının guzellegi varken ama nasip iste sen ne yaptın bizimki emiyor ama gogsumun biri yara oldu şimdiden eşim en iyisi diye garmasten krem almış ama o da fayda etmiyor ne yapacam bilmiyorum kizerafetli , cnm, kavustun mu yavruna, nasılsın?
Canim ısrarla süt ver mecbur onu emecek sen mama verirsen o da rahatına o gelecek diye onu alacak benim nazichane fikrim süt için her yolu denemenAynı dert bizde de mevcut yaa süt var ama mama emiyor nqapmak lâzım ki
Bugün doktor da oyle soylediCanim ısrarla süt ver mecbur onu emecek sen mama verirsen o da rahatına o gelecek diye onu alacak benim nazichane fikrim süt için her yolu denemen
Kimyon veriyorsun değil mi canımCanlsr nasilsiniz nasil gidiyo bebisler bizimki gece uyutmamak icin soz vermis gibi bir gaz sancisi basliyorki ciglik cigliga bu gaz sancisi derdinede artik emmeyi reddediyor surekli biberon mama pesinde cok uzuluyorum nasil biraktiricam ben bu mamayi sutumde var ama almiyo
Kaynanam biraz sekerle kimyonu kaynatiyor soguyunca verince rahatlatırKimyon veriyorsun değil mi canım
Ben gaz için metsil adında bi ilaç kulaNıyorum canım, hemde sadece 3 gün bi kere ve sadece 3 damla veriyorum. Kesinlikle tavsiye ederimCanlsr nasilsiniz nasil gidiyo bebisler bizimki gece uyutmamak icin soz vermis gibi bir gaz sancisi basliyorki ciglik cigliga bu gaz sancisi derdinede artik emmeyi reddediyor surekli biberon mama pesinde cok uzuluyorum nasil biraktiricam ben bu mamayi sutumde var ama almiyo
Evet canım mesela bi cumartesi günü verdim 3 damla, bide demin verdim yine 3 damlaZehra er27 , 3 gunde bir kere mi metsil veriyorsun, cnm??
Hemen aliyorum hemen geceler kabusa dondu o agliyo ben agliyorum gazdan deliriyor aslinda gazi alttan cikariyor ama cikarana kadar helak oluyorEvet canım mesela bi cumartesi günü verdim 3 damla, bide demin verdim yine 3 damla
Çok tesirli bi ilaç sanırım, bize bu şekilde yetiyor, yazık valla gazdan uyuyamıyordu yavrucak
Bizde yok canim ama esimin tarafindavar ama ben o tazecik cilde tuzun temasin8 hic istemiyorumKızlarrr, 20 sinde ve 40 inda bebekler tuzlanır bizde, sizlerdede öylemi :)
Kizlar siz bilirsiniz de ben dr dan dinledim internette de vardir bu tuzlamak cok Zararliymis vucudun suyunu cekiyomis bebeklerin fazla suyu olmadigindan ciddi bobrek rahatsizliklari oluyomis sakin tuzlamayin diyordu bi arastirin derim. Kvalide tuzlayalim dedi de yok dedim ben.Kızlarrr, 20 sinde ve 40 inda bebekler tuzlanır bizde, sizlerdede öylemi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?