2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

babyinlove , emin misin gazdan olduğunu? Belki meme ucundan dolayi? Benimki hem silikon meme ucuyla meme emmiyor, hem bazen avent biberonla sutumu veriyorum, Yenidoğan natural seti, emzirmeyle birlestirilir yazıyor üzerinde.

Gaz sorunumuza sab simpleks yaramadı, biogaya onerdi bir arkadaşım, digeri de metdil onerdi, metsil baya işimize yaradi, biogaya ya sira gelmedi.

babyinlove , emin misin gazdan olduğunu? Belki meme ucundan dolayi? Benimki hem silikon meme ucuyla meme emmiyor, hem bazen avent biberonla sutumu veriyorum, Yenidoğan natural seti, emzirmeyle birlestirilir yazıyor üzerinde.
Canım silikon meme ucu olmadan emmiyo mu benimki de emmek istemiyo sutte var en fazla 5 kere çekiyor sonra agliyo bende silikon meme ucu alsam alır mı acaba

Canım silikon meme ucu olmadan emmiyo mu benimki de emmek istemiyo sutte var en fazla 5 kere çekiyor sonra agliyo bende silikon meme ucu alsam alır mı acaba
Ucu olmadan aynen yazdigin gibi cdkiyor ve agliyor cnm. Wee silikon ucu kayiyor, sut dokuluyor, avent al cnm. Ilk 2-3 defa alir bırakır dener, sonra emmecek cnm.

Merhaba taze anneler evlatlarınızı sağ salim kucaginiza almissiniz rabbim acılarını gostermesin inş kirklisiniz ben ve benim gibilerede duâ edermisiniz bizde evlatlarimizi sağ salim kucagimiza alalım diye şimdiden teşekkür ederim :)

Aynı dert bizde de mevcut yaa süt var ama mama emiyor nqapmak lâzım ki

zerafetli , cnm, kavustun mu yavruna, nasılsın?
Çok şükür canım çarşamba günü doğum yaptım çok mutluyum uykusuz geceler rağmen hem kuzum oldu diye hemde vefa at eden ilk oğluma benzesin diye dua etmiştim duam hamdolsun kabul oldu diye Rabbim herkese bu mutluluğu taddirsin acısı çok zor tadının guzellegi varken ama nasip iste sen ne yaptın bizimki emiyor ama gogsumun biri yara oldu şimdiden eşim en iyisi diye garmasten krem almış ama o da fayda etmiyor ne yapacam bilmiyorum ki

Kimyon veriyorsun değil mi canım

Ben gaz için metsil adında bi ilaç kulaNıyorum canım, hemde sadece 3 gün bi kere ve sadece 3 damla veriyorum. Kesinlikle tavsiye ederim
Israrla göğsünü ver canım, doktorlar mama takviyesi verin diyolar ama ben sadece emzirmekten yanayım
E şimdi biberonda emme olayı yok, çenesi yorulmuyorda, hâLiyle işine geliyor keretalarin. Ben bi iki kere verdim mama, ilk günlerde alışacak diye ödüm koptu
Emzik zorluyor bizide birkaç gündür, israrla almak istemiyor ama pekmeze falan batırıp zorla veriyorum

Evet canım mesela bi cumartesi günü verdim 3 damla, bide demin verdim yine 3 damla
Çok tesirli bi ilaç sanırım, bize bu şekilde yetiyor, yazık valla gazdan uyuyamıyordu yavrucak
Hemen aliyorum hemen geceler kabusa dondu o agliyo ben agliyorum gazdan deliriyor aslinda gazi alttan cikariyor ama cikarana kadar helak oluyor emme konusunda gunduz aglasada yirtinsada emziriyorum zorla sonunda pes ediyor emiyor ama gece mumkun degillllll emmiyor katilcak kadar agliyor titreye titreye

Kızlarrr, 20 sinde ve 40 inda bebekler tuzlanır bizde, sizlerdede öylemi :)
Kizlar siz bilirsiniz de ben dr dan dinledim internette de vardir bu tuzlamak cok Zararliymis vucudun suyunu cekiyomis bebeklerin fazla suyu olmadigindan ciddi bobrek rahatsizliklari oluyomis sakin tuzlamayin diyordu bi arastirin derim. Kvalide tuzlayalim dedi de yok dedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…