- 11 Ocak 2016
- 559
- 461
- 53
- 35
Eskiden bizde de yapılırmis kokmqsin çocuk diye hatta biri kötü koksa seni bebekken tuzlamamislar mi derlermis ne kafa yaaKızlarrr, 20 sinde ve 40 inda bebekler tuzlanır bizde, sizlerdede öylemi :)
Valla kayınvalideme kalsa tuzlayacakti, ama eşim olaya el attı :) balliycaz kuzumu kırkındaEskiden bizde de yapılırmis kokmqsin çocuk diye hatta biri kötü koksa seni bebekken tuzlamamislar mi derlermis ne kafa yaa
arkadaşlar merhaba oğlumuz olalı 16 gün oldu çok şükür tüm yeni annelere hayırlı olsun hala doğumu olmayanlara da kolay doğumlar diliyorum çok güzel bir duygu Allah herkese tattırsın inşallah( amin) bu aradagöğsü yara olan arkadaşlara tavsiyem göğüs uçlarına kahve fincanı kapatsınlar bi yakınımdan dıydum ve çok işe yaradı hiçbir krem ilaç geçirmedi fincanla çözümü bulduk hem göğüs uçları çıkıyor hem de yaralar 3-4 güne iyileşti şimdi çok kolay emzirebiliyorum
Nasil kapatiliyor canim cahillige var hic bilmiyorum[/QUOTE fincanı tam göğsün kahverengi kısmını kapatacak şekilde sütyenin içine koyuyorsun o kısmen vakumluyor ben emzirmeden emzirmeye çıkarıp geri kapattım hem yaralar iyileşti hem de uçları çıktı
Doktorami götürsenOf kizlar ya gobegimiz iyilesmiyorakinti yine basladi bu aksam acilden goturucem oglumu cok agliyor sanirim agri yapiyor gobegin ortasinda kucucuk bi enfeksiyon var ama yetoyor iste bi suru akinti yapiyor
Ne kadar zamnda kapanip normal deri rengine donuyor gobek??
Sağlıklı hayırlı evlat olsun İnşaAllah canımKızlar bizde 41+0 da kızımızı normsl Doğumla kucağımıza aldık elhamdulillah ... çok farklı bi duyguymuş , rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallahhhh ...
Demekki normalde olabilir tüp bebekler, hayırlı uğurlu olsun canımsınKızlar bizde 41+0 da kızımızı normsl Doğumla kucağımıza aldık elhamdulillah ... çok farklı bi duyguymuş , rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallahhhh ...
Masallah canim benim de dun aksam aklima geldin bugun soracakfim nasil oldun diye. Ikimizin beklenilen d.tarihi ayndi benimki erken senjnki gec olunca 20 gun fark etti:) gule gule mutlulukla saglikla buyutKızlar bizde 41+0 da kızımızı normsl Doğumla kucağımıza aldık elhamdulillah ... çok farklı bi duyguymuş , rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallahhhh ...
Sağlıklı hayırlı evlat olsun İnşaAllah canım
Demekki normalde olabilir tüp bebekler, hayırlı uğurlu olsun canımsın
Masallah canim benim de dun aksam aklima geldin bugun soracakfim nasil oldun diye. Ikimizin beklenilen d.tarihi ayndi benimki erken senjnki gec olunca 20 gun fark etti:) gule gule mutlulukla saglikla buyut
Kimyon en iyisi kızlar biz rahat ediyoruz şükür kimyon ile yoksa hiç Birsey fayda etmiyorHemen aliyorum hemen geceler kabusa dondu o agliyo ben agliyorum gazdan deliriyor aslinda gazi alttan cikariyor ama cikarana kadar helak oluyoremme konusunda gunduz aglasada yirtinsada emziriyorum zorla sonunda pes ediyor emiyor ama gece mumkun degillllll emmiyor katilcak kadar agliyor titreye titreye
Tuzlamanin zararı yok ama sırf tuz olmayacak benim kaynanam yüz ve bal ile yaptı zaten tuzu eritiyorlar kokmamasi için ilerde çok faydası var.ozellikle bizim bulundugumuz cukurova yani akdeniz bolgesi icinKizlar siz bilirsiniz de ben dr dan dinledim internette de vardir bu tuzlamak cok Zararliymis vucudun suyunu cekiyomis bebeklerin fazla suyu olmadigindan ciddi bobrek rahatsizliklari oluyomis sakin tuzlamayin diyordu bi arastirin derim. Kvalide tuzlayalim dedi de yok dedim ben.
Cok tesekkur ederim canim senin de ve burdaki arkadaslarinda anali babalı büyüsün kuzulari evlat sevgisi bambaşka ben ikinci kez yaşadım şükür ama tabiki ilkini acı ile bilememistim bunda ise çok şükür ama tabiki bebek bakımı baya zor gaz,kaka vs ama bunları zorsunmuyorum da bir hafta sonra okula başlayınca ne yapacağım bilmiyorum annem bakacağım dedi ama aklım kuzumda kalacak çok tatlı masallah çok bu arada gazla uğraşmadan yok anladığım kadarıyla S sanslianne ne yapalım başka dert olmasın da bizimde daha sariliğımız geçmedi hastanede de yattık ama ne olacak bilmiyorum bir geçseydizerafetli , ana babali büyüsün kuzunz tüm acilarin geçmişte kalsın inşallah.
Biz herkes gibi gazla ugrasiyoz)
Canim ben cok daha erken o agrilarla tanistim ama uzulecegin bisey yok masallah 34 cok iyi bi hafta gwctimi grlse bile evladin sorun olmayacak uzme kendini magnezyumu ihmal etme doktorunu ara belki bi hafta adalat icirir sana iyi geliyor34. Haftadayim kasık ağrısı krampları çeken var mı?
Dayanamıyorum bu ağrılara artık.
Nasilyapiliyor canimKimyon en iyisi kızlar biz rahat ediyoruz şükür kimyon ile yoksa hiç Birsey fayda etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?