2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Ben doktordan dinledim canim zararli oldugunu yine sen bilirsin tabi.
Tuzlamanin zararı yok ama sırf tuz olmayacak benim kaynanam yüz ve bal ile yaptı zaten tuzu eritiyorlar kokmamasi için ilerde çok faydası var.ozellikle bizim bulundugumuz cukurova yani akdeniz bolgesi icin

Kizlr delirmek uzereyim oglum tek gogsumu almiyor diye okadar zorldimki simdi emmwyi tamamen birakti cok uzuliyorum aglamaktan gozlerim sisti birini almiyo diye inat ederkwn cocuk ikisinide birakti kendimi gercektwn basarisiz hissediyorum sinirlerim alt ust oldu

Canim o bende de oldu ust uste iki kere mamayi verdim sonra memeyi tutmadi feryat figan agliyodu verince. Bacaklarini vucudunu geriye atiyodu almamak icin cok uzuldum ben de. Birak cocuga eziyet etme dedi annemler Ama zorla verdim. Bir gun boyunca her seferinde aynisini yapti ama ikinci gun tuttu tekrar. Simdi bazen sutumu sagip birakiyorum ama cok geriliyorum ya yine almazsa diye. Zorla bAkalim sen de en sonjnda pes edecek ac kalamaz sonucta

babyinlove , canım, avent silikon uclarini dene, ben öyle emziriyorum.
Bugun o hgeldi aklima canim belki o zmn biberon zanneder alir dedim yarin alicqm insallah ise yarar
Isin tuhfi gogsum sut doluyor azda olsa uclarida fazlasiyla yeterli ama cocuk almiyor ikiye katliyor kendini istemedimi

Kasımda anne olacaklar kımler sezeryan olacak?Sesıme ses verın cokk korkuyorum ben ama mecburum bebegım donmedı(((

Bugun o hgeldi aklima canim belki o zmn biberon zanneder alir dedim yarin alicqm insallah ise yarar
Isin tuhfi gogsum sut doluyor azda olsa uclarida fazlasiyla yeterli ama cocuk almiyor ikiye katliyor kendini istemedimi
Aynı dert bende de var canım ya emmiyo süt kesilecek bu sezaryen doğanlarda olan bö durummus emme zorluğu bende o göğüs ucundan alıp deniycem artık

Ay canım benim yaa, hepimizin sıkıntısı ayrı ayrı. Bende sütüm yetmiyor diye düşünmeye başladım benimki iki göğsümude tutuyor ama doymuyor sanki
Mecburen mama vermek zorunda kalıyorum, özelliklede geceleri,
Ozaman kendimi nasıl yetersiz hissediyorum, hic bu tür sorunlar aklıma gelmemişti
Yinede buna şükür

Canım bu göğüs ucunun küçüğü falan oluyomus nasıl olcak o
Avent in uclari standart cnm, cogunluga oluyor.
babyinlove , biberon saymaz onu, ama emecek buyuk ihtimal, benimki biberonu hirsli emiyor, ama memeyi sindire sindire keyifli keyifli oynayarak zevk alarak emiyor, sanki biliyor sipa, onun için bu memeler, bir yere kaçmaz) Bu arada ikisini de aliyor, biberon var diye, memeden vazgeçmiyor, dolayısıyla dışarda biberon, evde meme.

Sorma canim bende kendimi oyle kotu hissediyorumki bu cocuk benimi istemiyo falan xemeye baslamistim mamaylami buyucek benim cocugum derken dun gece ve bugun kendi istegiyle emdi ama S sanslianne nin dedigi gibi keyfi emiyor bana bakiyor tekrar emiyor gulumsuyor sanki oyun oynuyo gibi ama olsun bunada sukur damla damla bile alsa emse kardir bide esimin amca gelinide dogum yapti ayni zamanda onunemiyormus hic mama vermiyomus nispet yapiyor aaa seninki emmiyomu ay biz memeden alamiyoruz valla benim sutum yariyo diyip duruyo eside esime sizinki mamaci olmus ya diyomus okadar sinirlendimki anlatamam tuhaf insanlar ya

Ne gereksiz konuşmalar ya zaten emmedigi için biz üzülüyoruz hem erkeğin diline mi kalmış ne ayıp ya valla canım bende üzülüyorum ama öyle böyle de büyüyecek bu çocuklar Allahın izniyle dünyanın sonu değil ki canım

Sanki biz evladımızın düşmanıyız, sinir oluyorum valla birileriyle kıyaslanmaktan
Zaten zor bebegin bakımı, herseyini anne olarak biz yapmak zorundayız, uyku yok yorgunluk desen aldi başını gidiyor.
Vallahi pencereden kafami uzatıp hava alamıyorum, destek olmayan insanlar yanımızda olmasınlar ya

Kizlarr, herkes telâşında sanırım:) kimseden ses yok
Hepimiz yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz :)

PAynen canim :) gecem gunduzum birbirine girdi valla :)) her baktigimda binlerce sukurler ediyorum simdi bide beni tanidigini hissettiriyorya icim eriyorum yuzune bakip bakip gulucuk atiyor sipa maasallah barikallah diye diye bi hal oldum ama en cok benim nazarim deyiyor
Kizlar bebek mevludunde ne dagitacaksiniz hediye olarak

Her gunumuZ ayni geciyo canim sanki arasina karbon kagidi koymus gibi:) gece 5 saat araliksiz uyuyayacagim gunleri sabirsizlijla bekliyorum iki saatte bir kalkmak yordu iyice

Bi kaç gündür ishalle başımız belada bizimde, poposunu ne kadar korusamda hafif kızardı oy oyy

Bi kaç gündür ishalle başımız belada bizimde, poposunu ne kadar korusamda hafif kızardı oy oyy
Gecmis olsun canim ay kiyamam onun popisine ben bizimkide kizardi hamAzinc ver#ililer cok iyi geliyor bizim sorunumuz dogdugundan beri burnu tikali ya genzi tikali gibi uykulari bozuldu mamasini zor iciyor

Gecmis olsun canim ay kiyamam onun popisine ben bizimkide kizardi hamAzinc ver#ililer cok iyi geliyor bizim sorunumuz dogdugundan beri burnu tikali ya genzi tikali gibi uykulari bozuldu mamasini zor iciyor
Bizimkininde arada burnu tikaniyor, serum veriyoruz her iki burnuna bi cay kaşığı kadar. Serum tuzlu su ya anında çıkarıyor
Dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…