2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Nasıl geçiyor zaman...
Yarin 1 ay oluyoruz kızlar, sağlık ocagına gidip aşı yaptırıcaz. Çocuk doktoruda kalca ultrasonu ve göz muayenesi için çağırdı, tüm gün hastanedeyiz sanırım
Saat 3, uykusuz her gecee :)
Alah yardımcımız olsun

Uykusuz uykusuz yine uykusuuuuzzzzz oglum uyusa bile cukardigi seslerle annesini basinda dikmeyi beceriyor butun gece
Kizlar kalca ultrasonu icin ne dusunuyorsunuz benim tosun ters geldigi icin zaten mecburmusum cektirmwye 2 aylikken dediler ama dogrumu zamani
Bu arada kaybolmayin ortaliktan kopmayalim cok sey paylastik bizim bagimiz cok baska sizi ve bebisleri opuyoruzzz :)

Biz bi aylıkken çektirdik kalça ultrasonü canım dediğin gibi paylasilanlar çok farklı cok özeldi

Baya az kisi kaldik sanrim annelik bizi cok yoruyo:) biz haftaya sunnet olucaz sanirim umarim zor gecmez kiyamam ben ona:) benim sirayla annem ve kv kalmaya devam ediyo geceleri en azindan iki ser saat uyuyorum emzirme ve gaz cikarma arasi ama baya zorlaniyorum attik. Neyseki bebisin beslenmesi kendiliginden 3,5 saate cikti da yarim saat kar ediyorum. Benjm emzirmelerim iki memeden toplam kirk dakikayi buluyo sizin nasil?

Benim oglum burnu tikandiktan sonra memeyi bi daha almadi uzuntumden ve emmedigi icin sutum azaldi bide ben bariz lohusa depresyonuna girmisim kirip geciriyorum herkesi annem bile gitti kimse bana katlanamiyor oglum kabizliktan deliriyor

Benim oglum burnu tikandiktan sonra memeyi bi daha almadi uzuntumden ve emmedigi icin sutum azaldi bide ben bariz lohusa depresyonuna girmisim kirip geciriyorum herkesi annem bile gitti kimse bana katlanamiyor oglum kabizliktan deliriyor
Oy canim ya ben de girdim o depresyona. Beni en cok esim sinirlendiriyo sadece sevmek istiyo kulfeti benim ustumde uykusu cok kiymetli benim bebjsin burnun da her gun tikaniyo. Dr emzirmeden once mutlaka ac oyle emzir dedi. Serum fizyolojik sıkip cekiyorum. Ondan sonra emiyo ama ilk verirken mutlaka bi ayaklarini diriyo. Kilo alsin da canim varsin mama ile buyusun ben 3 ay esim 1 ay emmis. Esim nerseuse 1.90 o yuzden bosa takma kafani. Biz bi de testislerinde su birikmis onla ugrasiyoruz haftaua sunnet ettirelim dedik idrar cikisindaki delik de kucukmus

Benim annem kızım 20 gunlukken gitti, vize süresi
doldu çünkü((( Eşim çalışıyor, büyük kızım ilgi istiyor, eskisi gibi gezmek oynamak, evdeki işler, yemekler hepsi üzerimde, kimsem yok burda. Kızım hepatit açısından sonra 4 gün ağladı, bir de gazla uğraşıyoruz. Dün mevlutumuz vardi, yorgunluktan ve uykusuzluktan zombi oldum. Ama aynı zamanda da çoook mutluyummm) Eşimle tartışıyoruz sallayalim mi sallamayalim mi, kucağa alıştı benimki, inmiyor, sürekli evde dolasmami istiyor, eşim dolaşmak istemiyor, emzikle sallamakla gecistirmeye çalışıyor) Kızıyorum))

Okuyunca rahatladim gercekten delirdigimi dedikleri gibi takintili sinir hastasi oldugumdan suphe ediyordum su asidan sonra benim oglumda her gece 2 ye kadar bos bos mizmizlaniyor ve evet kucagada alisti gogsume yatirip uyumak istoyor kendini kaydirip kaydirip kqlbimin ustune yatiyor ve orda uyuyor maasallahida var kucakta dolastirmak benim butun gucumude tuketiyor esime veriyorum ay bak seni ozlemis diye yemiyorda iste aliyo naapsin gordun deli don geri :)))

Bir cogunuzun yazdiklarini gorunce ben mi yazdim diye dusundum. Esimin uyku meselesini coznek 20 gunumuzu aldi 2 bebekle perisan oldum. Ben 5 gunlukkeb bebeklerim tek basima kaldim asiri gazlilar surekli agliyorlar inanin herseyi denedim kizimin 3 gun hic uyumadigi oldu. Kucaga alistiriyorlar ama benim bebklerimin boyle bir luksu yok ki hangisini tasiyayim simdi memleketteyim abim evleniyor 2 hafta daha destek olacak birileri var bana sonra yine tek basima. Ama iste surkeli bu cocuklar ac mubabbeto sallamayin dememe ragmen saatlerce sallandiklari halde uyumamalarina ragmen hala sallamaya calisan kv anne ve teyzeye ragmen dinleniyorum. Ben gaz icin herseyi denedim yinede kıvranıyor bebeklerim. Rezene muskat gaz damlalari kimyon corekotu yagi iciyorum da iciriyorum da ama yok faydasi cok aci cekiyorlar. Surekli dizlerini karnina ittiriyorum cikariyorlar ama hala gaz var. Mama mi etkili anlamıyorum hic. Keske sütüm yetse. Gaz sorununa baska cozum varsa soyleyin bana da cok yoruyor bebklerimi.

umuttttt , cnm, ben de herşeyi denemdim, masajda yapiyorum, biogaya, metsil, sub simpleks,rezene, kimyon, fenhel, hipp caçayı, acil elma yağı (arkadaşlarım önerdi, sonra da komşum asla dedi, iptal ettim) - sanırım çözümü yok cnm, bekleyeceğiz bitmesini.

Kızlar alın benden de o kadar ne denemedim ki ama malesef hareket edip bağırsaklar harekete geçene kadar çekilecek bu aglamalar

umuttttt liyamam sana biz bi taneyle perisan sen iki tane benim esimin gece ruhu duymuyor cok uogun calisiyor gece emzirmeyip mama vermekten sutum azaldi ama mecburum yirtiyo kendini bizim kabizligimiz var cok kotu artik kaka yapmamak icin sıkıyor kendini agliyor ciglik atiyor gaz cabasi

Biz yaptırdık canım, kalca ultrasonu. 1 aylık olduğunda yani 1 hafta önce. Bide göz muayenesi yaptırdık, şükür sıkıntı yok

Aynen canım, bazen geceleri 1 saati buluyor. Artik benim uykum geliyor, öyle uzun emen bebekler, çok sağlıklı olurmuş

Ayy al bendende o kadar hüngür hüngür ağlıyorum, helede geceleri.
Umarım geçici bi süredir. Yorgunluk uykusuzluk mahvetti valla

Ben de agliyorum)))
Ha bide ev islerinemi yetişeyim, gelen misafirleremi bakayım, eşimemi bakayım, yoksa kendimemi ??
Tabi zamanla herşeyi Bizde yoluna sokucaz, herşeyi bebisimize göre ayarliycaz ama bu arefedede biz tüketicez, Rabbime bin şükür napalim, geçer inşallah bu günler
Pazar günü 40 ımız çIKıyor, mevlit yapıcaz o gün

Aynen valla perisanim. Cok zor. Bizde 2 3 gunde bir yapabiliyoruz mamadan dolayi. Ne kadar mama veriyon kac saatte bir ve hangi mamayi kullaniyon?

Aynen valla perisanim. Cok zor. Bizde 2 3 gunde bir yapabiliyoruz mamadan dolayi. Ne kadar mama veriyon kac saatte bir ve hangi mamayi kullaniyon?
Aptamil canim burnu tikandigindan beri emmeyi reddediyor 2-3 saatte bi 70 yada 80 iciyor sutu sagip veriyorum ama benim stresten sutum cok cok azaldi

Kizlarr hepinizi çok özledim görüyorum ki, herkes benim gibi fırsat bulup giremiyor buraya
Allah hepimizin yardimcisi olsun, hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…