- 11 Ocak 2016
- 559
- 461
- 53
- 35
Ayy helede kızlarr :) eşimi görünce hele bi nazlanıyor zilli :)Yahu bu tup bebekler mi böyle oluyo acaba baya bi ilgi istiyolar sürekli miz miz
Canim bende lansinoh un ciftli elektriklisi var gayet iyi bi de indirimden mamajoo nun manueluni aldim o da guzel sagiyo disarida gerekirse onu kullanicamALim bendende okadar hep onunla ilgolenicez yoksa yirtiyo valla
Kizlar pompa alicam emzirme baya sorun bozde lansinohmu mamajoo mu hangisini alayom elektrilli ve coftli alcam
Lansinohun cekim gucu nasil canim bana hastane tipi gibi giclu ceken lazim mamajooda oyle yaziyordu cok guclu cekim varmis lansinohta oyleyse onualayim cunku az cekenlerle gohsum malsssf bosalmiyorCanim bende lansinoh un ciftli elektriklisi var gayet iyi bi de indirimden mamajoo nun manueluni aldim o da guzel sagiyo disarida gerekirse onu kullanicam
Cekim gucu iyi canim ama baska elektriklilerle kiyaslama sansim olmadi benim ilk zamanlarda sutum yoktu ve kurtaricim oldu onun sayesinde sutum geldi ve artti sen ilk defa sagacaksin sanirim sutun cok muydu baslarda genelde ilk zamanlar kullanilir ya artsin azalmasin diye. Mamajoonun manuelunden cok memnun kaldim daha pratik geldi bana her yerde sagiyorum ve baya guclu cekiyo hatta belki elektrikliden bile guclu ama elin yorulabilir cok sagacaksan. Demekki elektriklisi de gucluLansinohun cekim gucu nasil canim bana hastane tipi gibi giclu ceken lazim mamajooda oyle yaziyordu cok guclu cekim varmis lansinohta oyleyse onualayim cunku az cekenlerle gohsum malsssf bosalmiyor
Sutum daha ikinci gun gelmeye basladi ve coktu oglumda tek gogsumu cok iyi emiyordu ama yanimdaki buyukler bebegimi memeden beni sutten kestilerbyok senin sutun olmaz yok cocuk doymaz sinirlerimi bozdular cocugu emzirirken zorla aldilar ve ssonuc sutum suan 30 u zor buluyo ve oglum hep biberon istiyo o yuzden biseyler yapmam lazimCekim gucu iyi canim ama baska elektriklilerle kiyaslama sansim olmadi benim ilk zamanlarda sutum yoktu ve kurtaricim oldu onun sayesinde sutum geldi ve artti sen ilk defa sagacaksin sanirim sutun cok muydu baslarda genelde ilk zamanlar kullanilir ya artsin azalmasin diye. Mamajoonun manuelunden cok memnun kaldim daha pratik geldi bana her yerde sagiyorum ve baya guclu cekiyo hatta belki elektrikliden bile guclu ama elin yorulabilir cok sagacaksan. Demekki elektriklisi de guclu
Sakin uzulme canim aynisini bana da yaptilar ustelik en cok da annem yaptiSutum daha ikinci gun gelmeye basladi ve coktu oglumda tek gogsumu cok iyi emiyordu ama yanimdaki buyukler bebegimi memeden beni sutten kestilerbyok senin sutun olmaz yok cocuk doymaz sinirlerimi bozdular cocugu emzirirken zorla aldilar ve ssonuc sutum suan 30 u zor buluyo ve oglum hep biberon istiyo o yuzden biseyler yapmam lazim
Simit aşı ye canım benim, süt taşıyor resmen, bende senin gibi mağdur oldum, sorana mama veriyorum diyorum ama vermiyorum, mama verdiğimde çocuk kabız oluyor yazık çocuklarımıza yaALim bendende okadar hep onunla ilgolenicez yoksa yirtiyo valla
Kizlar pompa alicam emzirme baya sorun bozde lansinohmu mamajoo mu hangisini alayom elektrilli ve coftli alcam
Simit aşı ne canimSimit aşı ye canım benim, süt taşıyor resmen, bende senin gibi mağdur oldum, sorana mama veriyorum diyorum ama vermiyorum, mama verdiğimde çocuk kabız oluyor yazık çocuklarımıza ya
Bulgurun incesine simit deriz biz, onu pilav yapıyoruz youtube izle istersen canımSimit aşı ne canim
Hadi ya bende yiyim ondan o zman ama kilo yapıyo muBulgurun incesine simit deriz biz, onu pilav yapıyoruz youtube izle istersen canım
Mucize gibi ya, ne zaman yesem göğüslerim taş gibi süt doluyor, 3 günde bir muhakkak yiyorum
Kabaca anlatayım, etle soğanı kavuruyorsun, üzerine bi tatlı kaşığı salca, bi cay bardağı simit 2 cay bardağında sıcak su, tuz pul biber ekle 5 dakkada pişiyor zaten, 2,-3 saate gör bak göğüslerini tasiyamiyosunHadi ya bende yiyim ondan o zman ama kilo yapıyo mu
Sağol canım insaAllahKabaca anlatayım, etle soğanı kavuruyorsun, üzerine bi tatlı kaşığı salca, bi cay bardağı simit 2 cay bardağında sıcak su, tuz pul biber ekle 5 dakkada pişiyor zaten, 2,-3 saate gör bak göğüslerini tasiyamiyosun
Umarım şifa olur :)
Cok canim yaniyo ama surekli bir igne batmasi sanci. Mastit degilim ama olmaktan korkuyorum sen neden azaltmak istedin? Var miydi boyle agrin? Benim sol gogsum iyi de sag taraf felaketCanım azaltmaya çalışma ben öyle yaptım sşimdi bebisim yetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?