2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

ALim bendende okadar hep onunla ilgolenicez yoksa yirtiyo valla
Kizlar pompa alicam emzirme baya sorun bozde lansinohmu mamajoo mu hangisini alayom elektrilli ve coftli alcam

Kizlar pompa alicam emzirme baya sorun bozde lansinohmu mamajoo mu hangisini alayom elektrilli ve coftli alcam
Canim bende lansinoh un ciftli elektriklisi var gayet iyi bi de indirimden mamajoo nun manueluni aldim o da guzel sagiyo disarida gerekirse onu kullanicam

Canim bende lansinoh un ciftli elektriklisi var gayet iyi bi de indirimden mamajoo nun manueluni aldim o da guzel sagiyo disarida gerekirse onu kullanicam
Lansinohun cekim gucu nasil canim bana hastane tipi gibi giclu ceken lazim mamajooda oyle yaziyordu cok guclu cekim varmis lansinohta oyleyse onualayim cunku az cekenlerle gohsum malsssf bosalmiyor

Lansinohun cekim gucu nasil canim bana hastane tipi gibi giclu ceken lazim mamajooda oyle yaziyordu cok guclu cekim varmis lansinohta oyleyse onualayim cunku az cekenlerle gohsum malsssf bosalmiyor
Cekim gucu iyi canim ama baska elektriklilerle kiyaslama sansim olmadi benim ilk zamanlarda sutum yoktu ve kurtaricim oldu onun sayesinde sutum geldi ve artti sen ilk defa sagacaksin sanirim sutun cok muydu baslarda genelde ilk zamanlar kullanilir ya artsin azalmasin diye. Mamajoonun manuelunden cok memnun kaldim daha pratik geldi bana her yerde sagiyorum ve baya guclu cekiyo hatta belki elektrikliden bile guclu ama elin yorulabilir cok sagacaksan. Demekki elektriklisi de guclu

Sutum daha ikinci gun gelmeye basladi ve coktu oglumda tek gogsumu cok iyi emiyordu ama yanimdaki buyukler bebegimi memeden beni sutten kestilerbyok senin sutun olmaz yok cocuk doymaz sinirlerimi bozdular cocugu emzirirken zorla aldilar ve ssonuc sutum suan 30 u zor buluyo ve oglum hep biberon istiyo o yuzden biseyler yapmam lazim

Sakin uzulme canim aynisini bana da yaptilar ustelik en cok da annem yapti ama sagdikca sut cogaliyor. Sutunu emzirme zamani degil emzirdikten sonra 15 dk
Sagman gerekiyor az cikmasi moralini bozmasin 5 ml bile cikabilir onemli olan beynine msj gondermek

Simit aşı ye canım benim, süt taşıyor resmen, bende senin gibi mağdur oldum, sorana mama veriyorum diyorum ama vermiyorum, mama verdiğimde çocuk kabız oluyor yazık çocuklarımıza ya

Hadi ya bende yiyim ondan o zman ama kilo yapıyo mu
Kabaca anlatayım, etle soğanı kavuruyorsun, üzerine bi tatlı kaşığı salca, bi cay bardağı simit 2 cay bardağında sıcak su, tuz pul biber ekle 5 dakkada pişiyor zaten, 2,-3 saate gör bak göğüslerini tasiyamiyosun
Umarım şifa olur :)

Kızlar herkese selamlar bebislerinizle mutlu gunler sut artıran yöntemleri paylaşalım ben rezene cayi kimyon vekuru duru haşlayıp tereyağı ile yiyorum iyi sayilir fakat dahaki olmasını istiyorum

Gunaydin hepinizee:) kizlar benim tavsiyem sutunuzu sagmaniz hatirlarsaniz ilk ben yazmistim sutum yok diye daha sonra dereotu ve hummana tea ictim iki kutu ama birakali baya oldu sadece disari cikarsam hazir olsun diye emzirdikten sonra gunde bir kere ya da iki kere sagdim ve sutum cok arttik hatta fazla artti gogsume olan igne batmalarindan uyuyamiyorum cok sancim oluyo cok aci veriyo. hem dermatologa hem genel cerraha gittim sut birikmesi var dediler. Bebegin iceceginden fazla sut uretilince olurmus zaten cok tazyikli geliyo simdi de azaltmaya calsiyorum buz koyuyorum baya zor durumdayim. Benim kadar orantisini kacirmayin da sutunuzu sagin derim. Cikmasa da sagin atin dolaba ya da buzluga gece uyurken verin hem daha uzun uyuyor hem beyne surekli sut uretme sinyali gidiyor.

Canım azaltmaya çalışma ben öyle yaptım sşimdi bebisim yetmiyor

Kızlar ya benimkj de 2 gündür ne yapsam da emmiyo böyle giderse sutum geri gidecek ayy çok sinirim bozuluyo yaa

Canım azaltmaya çalışma ben öyle yaptım sşimdi bebisim yetmiyor
Cok canim yaniyo ama surekli bir igne batmasi sanci. Mastit degilim ama olmaktan korkuyorum sen neden azaltmak istedin? Var miydi boyle agrin? Benim sol gogsum iyi de sag taraf felaket

Kizlar onerileriniz icin cok sagolun sutum iyice azalmadan karar verdim 3 ginluk emzirme kampi yapicam artik kulaklarima pamuk tikamam lazim ama onun iyiligi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…