- 11 Ocak 2016
- 559
- 461
- 53
- 35
O ne demek canım nasıl bişeyKizlar onerileriniz icin cok sagolun sutum iyice azalmadan karar verdim 3 ginluk emzirme kampi yapicam artik kulaklarima pamuk tikamam lazim ama onun iyiligi icin
Canim benimde bir ara cok doldu yavrum yetmiyormuş içmeye boğularak gibi oldu çok olmasa dahi akışı boldu hep her seferinde bir göğsü veriyordum bebisim zorlanıyor diye doktör ve annemler kızılay iki göğsü de verdim her emmede bebisim yetişti geçti akışı şimdi az gelmeye başladığı anda emmek istemiyor likir lkir gelsin istiyor sut az gelmeye başladı o yüzden kusma bile bol bol emzir bebisini ben öyle yaptım 67 günlük olduk çok çok şükür bu Günlerimize allah olmayan herkese nasip etsinCok canim yaniyo ama surekli bir igne batmasi sanci. Mastit degilim ama olmaktan korkuyorum sen neden azaltmak istedin? Var miydi boyle agrin? Benim sol gogsum iyi de sag taraf felaket
Cok sukur bin sukur tabiki sag salim kavustuk bebeklerimize:) bogularak icme malesef buyuk sorunumuz artik tazyiginu peceteye bosaltiyorum. Benim bebis seninkinden farkli olarak meme yumusaksa duzgun iciyo sert ve doluysa icemiyo agliyo sinirden. Kizlar bu arada kitapta okumustum ama unutmustum sutu azalan bayanlara karbonhidratli yiyecekler oneriyolarmis yurt disinda. Ben dun abartip iki tabak makarna yedim ve gece uyuyamadim sancidan. Cok artiriyo sutu aklinizda bulunsun.Canim benimde bir ara cok doldu yavrum yetmiyormuş içmeye boğularak gibi oldu çok olmasa dahi akışı boldu hep her seferinde bir göğsü veriyordum bebisim zorlanıyor diye doktör ve annemler kızılay iki göğsü de verdim her emmede bebisim yetişti geçti akışı şimdi az gelmeye başladığı anda emmek istemiyor likir lkir gelsin istiyor sut az gelmeye başladı o yüzden kusma bile bol bol emzir bebisini ben öyle yaptım 67 günlük olduk çok çok şükür bu Günlerimize allah olmayan herkese nasip etsin
Teşekkürler canim yarın makarna gunu o zamanCok sukur bin sukur tabiki sag salim kavustuk bebeklerimize:) bogularak icme malesef buyuk sorunumuz artik tazyiginu peceteye bosaltiyorum. Benim bebis seninkinden farkli olarak meme yumusaksa duzgun iciyo sert ve doluysa icemiyo agliyo sinirden. Kizlar bu arada kitapta okumustum ama unutmustum sutu azalan bayanlara karbonhidratli yiyecekler oneriyolarmis yurt disinda. Ben dun abartip iki tabak makarna yedim ve gece uyuyamadim sancidan. Cok artiriyo sutu aklinizda bulunsun.
Ayni canim sinirlerim bitik artik anne sutu alamadigi icin duzgun kiloda alamiyor inek sutlu mamaya alerji cikti keci sutluyeuyr gectik cocuk kabiz oldu buyuk insan gibi yapiyor yikiliyorum her emmeyi reddettiginde keske kimseyi dinlemeyip emzirmeye devam etseydin annem oglumuda benide mahvetti hic iyi dehilim ya hic hemdeSelam kizlar, grubu kuran arkadas da dahil olmak uzere neredeyse kimseden ses cikmiyor iki uc arkadas yaziyoruz sadecezaran ve babyinlove naptiniz kizlar sut isini? Cok sukur iki ayimiz bitti bizim bugun. Kilosu 5600 olmus. Asimizi da olduk bakalim gecemiz nasil
Gececek. Onlem olsun diye fitil aldim insallah ihtiyac kalmaz. Sizlerde durumlar nasil asilarin etkisi nasil olldu?
O ne demek canım nasıl bişey
3 gun ac birakiyorsun yani joc mama vermiyorzun surekli memeye zorluyorsun gsnel olarak alisiyorlarmis bode eds denicem kiyamiyorum cok ciglik atiyo ama onun icin sonuctaO ne demek canım nasıl bişey
Moralini bozmamaya calis canim benim hersey de bir hayir var. Kilo alimi nasil peki? Ayda ne kadar aliyor? Ah o anneler basta benim kendi annem olmak uzere cok yoruyolar sut konusunda sagolsunlar. Kayinvalide hala bana sen bu cocuga ilk hafta mamayi az verdin aglattin diyoip duruyi ne kadar zaman gecmis ustune. İyi yapmisim dedim o sayede su an emiyo iste size kalsa elinizde mamayla geziyodunuz annemle dedim hala sinir edebiliyolar. Beslenmen nasil canim bulgur makarna dereotu tuketimin nasil? Benim bebek de bu son uc gundur beni reddeeouo bes dakika emiyo sonra basiyo cigligi veremiyosun diger tarafi. Ben de sagip iyice azalttim yumusadi sundu meme ondan sonra tekrar almaya basladi. Simdi de sutim azaldi da ikimiz de rahatladik yoksa kesecektik emzormeyi gogusumun durumu baya kotuydu doktorluk oldum sancidan nefes alamiyodum inan o ani yasamayi da istemezsin. İki ayi bitirdik istemem ama eger ki sut iyice azalirsq sut mama yaparim cok da yipratmam kendimi napayim onemli olqn duzgun kilo alimi bagirsak sistemi de bu ayin sonuna kadar oturur gaz aglamalari da azalir gaz ilaclarini da birakirim. Bu arada nurseharvey in ocinse dereotu var bebegin bagirsagina iyi geliyo. Sise bitti iki gun vermedik de yikti ortaligiAyni canim sinirlerim bitik artik anne sutu alamadigi icin duzgun kiloda alamiyor inek sutlu mamaya alerji cikti keci sutluyeuyr gectik cocuk kabiz oldu buyuk insan gibi yapiyor yikiliyorum her emmeyi reddettiginde keske kimseyi dinlemeyip emzirmeye devam etseydin annem oglumuda benide mahvetti hic iyi dehilim ya hic hemde
Ayy evet ya, bende çarşamba yaptiricam dolven falan almak lazim bence, çünkü ateş yapıyor diye duydumKizlar sizin ikinci ay asiniz nasil gecti ilac kullandiniz mi?
Canim kotu gecmedi gecemiz ben yine de ne olur ne olmaz diye bir cay kasigi calpol verdim biraz huzursuzdu ama atesi yoktu. Bugun ise tamamen iyiAyy evet ya, bende çarşamba yaptiricam dolven falan almak lazim bence, çünkü ateş yapıyor diye duydum
Hele yarin durumunuzu paylaşsana canım. Umarım sıkıntı olmaz
Canim peki sizlama igne batmasi gibi bir agri oluyo mu emzirmeden yarim saat sonra baslayan?Merhaba, canlarim. Biz perşembe günü aşı olduk, korkuyordum bekliyordum bir ay aşısı gibi bagiracak diye, ama çok şükür, birşey yokmuş gibi, gayet sakin geçiyor.
Ben xe sutum bol olsun diye abartmisim, sicak çay, incir, rezene çayı falan, bir de hep sagdim, gelsin diye. Şimdi azaltmaya çalışıyorum, çünkü şişiyor memelerim, akıyor(
Bir de benimki silikon ucu olmadan emmezdi ya, onu aştık bin şükür, silikonsuz amiyor artık.
Donence dikkatini çekmeye başladı, 10 dk yatabiliyor onu izleyerek, bazen salincak içinde de 10 dk kalabiliyor, eskiden kucağımdan inmezdi.
Peki neler yapiyosun hic yol katedebilfin mimollify , evet(((
Bende keci sutlu mamaya gectim canim biraz daha iyi gibi ama gece olucak diye korkar oldum esim hic yardimci olmuyo az once sinirimden oturup agladim bi guzel dunden beri sutu sagip veremedim bide esim ilgi bekliyo so6leniyo sinir krizi geciricem avazim cikgigi kadar bu kadar anlayissiz olmasi deli ediyo sutum iyice azaldi oglum uyanikken 5 dakika zor durugo basliyo aglamaya beynim error veriyorMerhaba kizlar bu gaz krizleri ile o kdr zor ki yazmak hele birde ikiz bebeklerle.tam kizimin huysuzlugu bitti derken oglum fenalarda uyanik oldgu her an aglio napicami şaşırıyorum. Kabuz galiba. Dr hic bir sorunu yok dio. Bende keci sutlu mamaya gectum daya iyi gibi. Sutum artsu. Diye Surekli sagiyorum ama hala gunde 3 4 kez mama veriyoruz malesef .ne zaman rahatlucaz acaba
Aynı benimki de öyle canım ya uyanık olduğu an basıyor çığlığı dra götürdüm hiçbişey yok dedi huysuz bu dedi 4 ayı dolunca düzelir merak etmeyin diyolarBende keci sutlu mamaya gectim canim biraz daha iyi gibi ama gece olucak diye korkar oldum esim hic yardimci olmuyo az once sinirimden oturup agladim bi guzel dunden beri sutu sagip veremedim bide esim ilgi bekliyo so6leniyo sinir krizi geciricem avazim cikgigi kadar bu kadar anlayissiz olmasi deli ediyo sutum iyice azaldi oglum uyanikken 5 dakika zor durugo basliyo aglamaya beynim error veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?