Canım sen sutunu arttırmak için ne kadar sagiyordun benimki manuel ve lansinoh marka diğerlerini hiç bilmiyorum bilgi verirsen sevinirimSelam kizlar, grubu kuran arkadas da dahil olmak uzere neredeyse kimseden ses cikmiyor iki uc arkadas yaziyoruz sadecezaran ve babyinlove naptiniz kizlar sut isini? Cok sukur iki ayimiz bitti bizim bugun. Kilosu 5600 olmus. Asimizi da olduk bakalim gecemiz nasil
Gececek. Onlem olsun diye fitil aldim insallah ihtiyac kalmaz. Sizlerde durumlar nasil asilarin etkisi nasil olldu?
Yapmayın ben de öyle yaptım şimdi kız istiyor memeden sut az geliyor buyudukce daha çok isteyecekleri inanin bana korkmadan verinmollify , 5-6 saat sag meme veriyorum, soldski beynime sinyal versin süt fazla uretime dur diye, sonra digerini veriyorum. Yani yanmasini bekliyorum biraz ve 3-4 dk soğuk bez koyuyorum, biraz düzene girdi bugün, daha az şişti yani. 3 gündür bunu uyguladım.
Dün aksam ikinci kez denedim ve kızlar çiğ.köfte acayip süt yapıyor, acaba psikolojikmi bilmiyorum ama, geceyi super geçirdik,Kızlar bizim kız kilo alıyor fakat menede sut bitince ağlamaya başlıyor pazaresi aşısı vardı iyi geçti 5 kilo olmuş perşembe gunu doktor kontrolune götürdük 5 150 gr olmus yani kilo alıyor ama gündüz ve özellikle aksamlari memede sut bitince ağlıyor ben de üzülüyorum dönüyor biliyorum ama
Canım etli etsin mi bide biz kim yapacak hazır olur mu açılı mi acısı mi aslında gece belim kde 1 göğsümle döndüğü oluyor ama tabi emme aralığı i o zaman 4 5 saat olduğu için gündüz 2 saatte bir arada 3 saat oluyor memesi o zamanda bitirince kiziyorDün aksam ikinci kez denedim ve kızlar çiğ.köfte acayip süt yapıyor, acaba psikolojikmi bilmiyorum ama, geceyi super geçirdik,
Normalde BeNim kızda 2 göğsümle ancak doyuyordu ama dün gece sadece tek göğsümle doğup uyudu sürekli
Çok tavsiye ediyorum
Etli yaptık canım, acıyıda epey ekledi eşim, sürekli değiştir göğsünü canımCanım etli etsin mi bide biz kim yapacak hazır olur mu açılı mi acısı mi aslında gece belim kde 1 göğsümle döndüğü oluyor ama tabi emme aralığı i o zaman 4 5 saat olduğu için gündüz 2 saatte bir arada 3 saat oluyor memesi o zamanda bitirince kiziyor
Canım sağ öğren nasıl oluyorsa sağAranizda tek emziremeyen ben kaldim kizlar annemi girmek bile istemiyorum artik cocugumuda benide mahvetti bugun kontrol vardi ogluma mama yaramiyor kilo alamiyormus anne sutu almasi lazim ama benim sutum artik nerdeyse yok cok moralim bozuk toparlanamiyorum
Bak hele canım zorla oğlunu. Mama vermeden önce göğsünü muhakkak ver, sütünü arttıran seyler ye, dene pes etmeAranizda tek emziremeyen ben kaldim kizlar annemi girmek bile istemiyorum artik cocugumuda benide mahvetti bugun kontrol vardi ogluma mama yaramiyor kilo alamiyormus anne sutu almasi lazim ama benim sutum artik nerdeyse yok cok moralim bozuk toparlanamiyorum
Tek değilsin canım benim kizimda emmiyo 10 gün oldu sadece mama yiyiyo bende çok üzüldüm ama yapacak bişey yok sağlıklı olsunlar da kilo çok da önemli değilAranizda tek emziremeyen ben kaldim kizlar annemi girmek bile istemiyorum artik cocugumuda benide mahvetti bugun kontrol vardi ogluma mama yaramiyor kilo alamiyormus anne sutu almasi lazim ama benim sutum artik nerdeyse yok cok moralim bozuk toparlanamiyorum
Canım bak ben dün 15 dk Sağdıç bürün fark etti hemen artış oldu sağ lütfenAranizda tek emziremeyen ben kaldim kizlar annemi girmek bile istemiyorum artik cocugumuda benide mahvetti bugun kontrol vardi ogluma mama yaramiyor kilo alamiyormus anne sutu almasi lazim ama benim sutum artik nerdeyse yok cok moralim bozuk toparlanamiyorum
Bizde de reflu var bugün benimki çok kustu biz ilaç kullanmiyor uzSelam kızlar Allah herkese kolaylıklar bebişler de sağlık versin benim ki gibi bebeği kusan var mı psikolojim bozuldu her emmeden sonra 3-4 kez kusuyor bazen peynir kesiği bazen de sulu fışkırtıyor idrar yollarına bakıldı bir şey yok doktor reflü dedi ilaca başladık ams hala kusuyor kıyafet değiştirmekten yavrum yorgun düştü ayrıca çook gazlı ağzından gaz çıkaramıyor çıkardıkça kusuyor tekrar acıkıyor bütün günüm böyle geçiyor .biz gaz damlası sabsimpleks kullanıyoruz faydasını gördük ayrıca ağlama krizlrrinde YouTube dan buzuki Orhan kolik bebekler için şarkısı var onu açıyorum anında susuyor her gün Ada'ma dua ediyorum valla
Evet reflüsü olan cocuklar kusar, bizim akrabanında çocuğu sürekli kusardı, takma yani kafana bazı çocuklar öyleSelam kızlar Allah herkese kolaylıklar bebişler de sağlık versin benim ki gibi bebeği kusan var mı psikolojim bozuldu her emmeden sonra 3-4 kez kusuyor bazen peynir kesiği bazen de sulu fışkırtıyor idrar yollarına bakıldı bir şey yok doktor reflü dedi ilaca başladık ams hala kusuyor kıyafet değiştirmekten yavrum yorgun düştü ayrıca çook gazlı ağzından gaz çıkaramıyor çıkardıkça kusuyor tekrar acıkıyor bütün günüm böyle geçiyor .biz gaz damlası sabsimpleks kullanıyoruz faydasını gördük ayrıca ağlama krizlrrinde YouTube dan buzuki Orhan kolik bebekler için şarkısı var onu açıyorum anında susuyor her gün Ada'ma dua ediyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?