2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Kızlar bizim kız kilo alıyor fakat menede sut bitince ağlamaya başlıyor pazaresi aşısı vardı iyi geçti 5 kilo olmuş perşembe gunu doktor kontrolune götürdük 5 150 gr olmus yani kilo alıyor ama gündüz ve özellikle aksamlari memede sut bitince ağlıyor ben de üzülüyorum dönüyor biliyorum ama

mollify , 5-6 saat sag meme veriyorum, soldski beynime sinyal versin süt fazla uretime dur diye, sonra digerini veriyorum. Yani yanmasini bekliyorum biraz ve 3-4 dk soğuk bez koyuyorum, biraz düzene girdi bugün, daha az şişti yani. 3 gündür bunu uyguladım.

Zehra, sanslisin yaa, kalabalik olunca sıkıntı olmuyor, ben eşim işten gelene kadar artik bel ağrısından geberiyorum resmen.
Umuttt, seni dusunemiyorum bile, bizi tek bebek bu kadar yorarken.

Canım sen sutunu arttırmak için ne kadar sagiyordun benimki manuel ve lansinoh marka diğerlerini hiç bilmiyorum bilgi verirsen sevinirim

Yapmayın ben de öyle yaptım şimdi kız istiyor memeden sut az geliyor buyudukce daha çok isteyecekleri inanin bana korkmadan verin

Dün aksam ikinci kez denedim ve kızlar çiğ.köfte acayip süt yapıyor, acaba psikolojikmi bilmiyorum ama, geceyi super geçirdik,
Normalde BeNim kızda 2 göğsümle ancak doyuyordu ama dün gece sadece tek göğsümle doğup uyudu sürekli
Çok tavsiye ediyorum

Canım etli etsin mi bide biz kim yapacak hazır olur mu açılı mi acısı mi aslında gece belim kde 1 göğsümle döndüğü oluyor ama tabi emme aralığı i o zaman 4 5 saat olduğu için gündüz 2 saatte bir arada 3 saat oluyor memesi o zamanda bitirince kiziyor

Etli yaptık canım, acıyıda epey ekledi eşim, sürekli değiştir göğsünü canım
Mesela ben demin sol göğsümü verdim uyudu, 1-2 saate uyanır o zamanda sağ göğsümü veririm. Ve sonuna kadar emziriyorum doktorum dediki, sütün en verimlisi ve yaglisi sonunda gelir o yüzden göğsün pamuk gibi yumuşayana kadar ver
Bide su ya, 2 gündür sınıyorum kendimi 3 litre su tükettim, sütü inanılmaz arttırıyor, kızım emerken nerdeyse boğulacak gibi oluyor, maşallah

Aranizda tek emziremeyen ben kaldim kizlar annemi girmek bile istemiyorum artik cocugumuda benide mahvetti bugun kontrol vardi ogluma mama yaramiyor kilo alamiyormus anne sutu almasi lazim ama benim sutum artik nerdeyse yok cok moralim bozuk toparlanamiyorum

Canım sağ öğren nasıl oluyorsa sağ

Bak hele canım zorla oğlunu. Mama vermeden önce göğsünü muhakkak ver, sütünü arttıran seyler ye, dene pes etme
Bende onun bunun aklına uyup ilk günler mama verdim kızıma, baktık kabız oldu çocuk, huzursuz oldu
Elimin altında çatlayacaktı ağlamaktan, zorladım emzirdim valla. Bence sende devam et emzir

Selam kızlar zaran cim ben emzirme bittikten yarim saat sonra en az 15 dk falan sagiyordum. Gunde bir ya da iki kere bu sekilde sagiyordum. S sanslianne umarim normale girer benimki de. Ben de buz koydum dr tavsiyesiyle ama cok fayda etmedi. Emzirme biter bitmez kalan sutu sagdim bir kac gun. Simdi daha iyi. Zarancim haklisin ama sutu azaltmazsam tazyik nedeniyle oglus ememiyor ve feryat figan agliyor genzine kaciyor surekli. Benim cektigim aci da cok fazla. İkimizin iyiligi icin de normale cekmek gerekiyor. Bir kac gundur azaldi sutum ve yumusadi gogusler ikimiz de rahat ettik. Cig kofte gibi ben de kisir yedim de o gun sabahi sabah ettik. Sutunu artirmak isteyen arkadaslarima duyrulur.

Tek değilsin canım benim kizimda emmiyo 10 gün oldu sadece mama yiyiyo bende çok üzüldüm ama yapacak bişey yok sağlıklı olsunlar da kilo çok da önemli değil

Dr a soedum anne sutunun yeterli olup olmadigini nasil anlariz dedim. Ayda 600gr aliyosa yeterlidir dedi. Cevre baskisindan dolayi abarttiyoruz bu kilo olayini sanirim

Ayy kızlar 2 inci ay aşımızı az evvel yaptırdık, 2 bacağından ve 1 kolundan yapıldı, sazlık ocagini inletti resmen kuzum
Umarım ateşsiz geçiririz şu 3 günü, bu arada kilosu 5,700, boyuda 56 cm olmuş, çok şükür Allah ima

Selam kızlar Allah herkese kolaylıklar bebişler de sağlık versin benim ki gibi bebeği kusan var mı psikolojim bozuldu her emmeden sonra 3-4 kez kusuyor bazen peynir kesiği bazen de sulu fışkırtıyor idrar yollarına bakıldı bir şey yok doktor reflü dedi ilaca başladık ams hala kusuyor kıyafet değiştirmekten yavrum yorgun düştü ayrıca çook gazlı ağzından gaz çıkaramıyor çıkardıkça kusuyor tekrar acıkıyor bütün günüm böyle geçiyor .biz gaz damlası sabsimpleks kullanıyoruz faydasını gördük ayrıca ağlama krizlrrinde YouTube dan buzuki Orhan kolik bebekler için şarkısı var onu açıyorum anında susuyor her gün Ada'ma dua ediyorum valla

Canım bak ben dün 15 dk Sağdıç bürün fark etti hemen artış oldu sağ lütfen

Bizde de reflu var bugün benimki çok kustu biz ilaç kullanmiyor uz

Evet reflüsü olan cocuklar kusar, bizim akrabanında çocuğu sürekli kusardı, takma yani kafana bazı çocuklar öyle
Ben gaz için metsil kullanıyorum, bağırsaklarıni acayip düzeltti, şimdi kendi çıkarıyor gazını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…