2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Ya hamidlere soriyorum benim transferden sonra hep saga kasikta agrim oliyordu dunden beri hep solda kramp gibi sizde de varmi bu ağrı minoset aldim ama kesmedi.

Canim sen olmasan bana okadar iyi geliyorsunki allah razi olsun bebeklerin hep seninle olsun insallah
Canimm allah senden de razi olsun... Bebislerimiz hep bizimle kalsinlar tek duam onlar...

Ya hamidlere soriyorum benim transferden sonra hep saga kasikta agrim oliyordu dunden beri hep solda kramp gibi sizde de varmi bu ağrı minoset aldim ama kesmedi.
Canim benmde degisiyor sürekli ya bazen sol bazen sag taraf. Agri kesici icme bence mumkun oldugunca. Normaldir bu agrilar

Ne kadar sacma cnm ya, sen yabancisin diye senin karnin da mi yabanci, sanki farkli bir sey uygulayacaklarmis, sacmaaa. Bence kotu bir doktordu gorustugun. Ben de yabanciyim, gozlerim bariz cekik, ama bana heryerde ayni giyat verdiler.

Cok sevdndim canim hemde baya yukselmis. Kanama gecti mi peki canim?

Hımmm anladım cnm , ilaçlar isim olarak da tabi ülkeden ülkeye farklı oluyırdur , hiçbiri tanıdık gelmedi ...

İnşalkah hayırlısıyla geçiririz bu günleri de kalp atışını duymak nasip olur bebişlerin put pıt pıt

Ne kadar sacma cnm ya, sen yabancisin diye senin karnin da mi yabanci, sanki farkli bir sey uygulayacaklarmis, sacmaaa. Bence kotu bir doktordu gorustugun. Ben de yabanciyim, gozlerim bariz cekik, ama bana heryerde ayni giyat verdiler.
Acibade hastanesi istanbul tup bebek merkezi ve emsey hastaneleriile gorustum medipolda ayni sey dedi .sacmami degilmi bilemem ama öyle. ..

Kizlaaar yarin ikinci kan testim var cok heycanliyim tansiyonum oynuyor valla :)

Kizlar cok yorgunum brn hep her yanim agriyor ama niyeyse sabahlari cok erken uyaniyorum ya uyuam dinlenicem ama uyuamıyorum 7 de kalkıyorum

Kizlaaar yarin ikinci kan testim var cok heycanliyim tansiyonum oynuyor valla :)
Allah'ın izniyle çok guzel haberler vereceksin Can'ım bize. İçini ferah tut.
Kizlar cok yorgunum brn hep her yanim agriyor ama niyeyse sabahlari cok erken uyaniyorum ya uyuam dinlenicem ama uyuamıyorum 7 de kalkıyorum
Can'ım ya bende en geç 8de uyanmış oluyorum ama mecburiyetten :) kahvaltı yapıyorum erkenden jelde var tabi :) öğlene de tekrar uyuyorum

Canim bende oyle esim sasiriyor uykuyu cok severim ama sabahon korunde dikiliyorum sanirim aciktigimiz icin oluyor

yorgunluk var demi seninde.

Canim bende oyle esim sasiriyor uykuyu cok severim ama sabahon korunde dikiliyorum sanirim aciktigimiz icin oluyor
ay canım sorma yazık eşim dinlensin azcık haftasonu diyorum. ama açlıktan kıvranıyorum resmen. şimdiden kilo almaya başladım.
kızlar nasıl besleniyorsunuz? neler yeyip içiyorsunuz? ayarlayamıyorum sanırım ben.

umuttttt süt içmeye devam araöğün meyve süt yada yoğurt 3 litre su :) yemeğimi de 3 öğün yiyorum. Balık tüketmeye çalışıyorum haftada 2 kere. Bende kilo aldım baya 68 kiloydum tedaviye başladığım da. Şimdi ise 72 kiloyum ilaçların da etkisi var herhalde

Ben 4 ayda 5 kilo vermistim canim 63 kiloya düşmüştüm simdi tedaviyle birlikte 65 oldum. Elde degil ilaclar odem yapiyor karnimi gorsen dersin ki 3 aylik hamile. Sut iciyorum canim 2defa yogurt yiyemiyorum ama ayran iicyorum arada. Suyu cok iciyorum zaten suan en onemlisi bebisler icin suymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…