2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Hoş gordum canim:) Sutum le bekliyorum ama bugünlerde elma filan veriyorum benim bebeğim de emmiyor zorla veriyorum 3 haftaya yakındır
Valla bugün benimkide cok zorladı beni uykuda emiyor uyanikken iki çekiyor etrafına bakıyor kafasini çeviriyor öyle iste ne olacak böyle merak ediyorum

Canlar nasil gidiyo inteenetim bitti hic giremedim benim oglan beni iyice yurutec yapti butun gun kucak biz ek gidaya basladik yogurt tarhana sebze puresi sapur supur yiyoruz :)

Benim ki oglan:)) daha iyi gibi ama hala cabuk birakiyo canim. Emzikle basim belada benim de, agzindan dusuriyingece ve surekli saat basi uyaniyo canim cok sıkkın
Canim bunun caresi emzik agzindayken cekip cekip birak sen cektikce oda cekip agzinda tutmayi ogrencek

Canlar nasil gidiyo inteenetim bitti hic giremedim benim oglan beni iyice yurutec yapti butun gun kucak biz ek gidaya basladik yogurt tarhana sebze puresi sapur supur yiyoruz :)
Senin ki dış çıkaracak sanki benım kizda huzursuz dış çıkaracak gibi

Bebeğiniz kaç aylik gelişimi nasıl benim kızım 5 buçuk aylik henüz dönmüyor eltimin oğlu üç aylıkken dönmeye başladı

Bebeğiniz kaç aylik gelişimi nasıl benim kızım 5 buçuk aylik henüz dönmüyor eltimin oğlu üç aylıkken dönmeye başladı
Benim kızım da 5 aylık kilosunu şu an bilmiyorum ama zayıf yani tombiş bi bwbek değil malesef benimki de daha dönmüyo her bebek farklı bence canım ya takılma o kadar

insallah en kisa zamanda alisirsin canim yazini okuyunca kendimi gorur gibi oldum bende 1 ay sonra baslayacagim calismaya simdiden stres icindeyim Allah yardimcimiz olsun bebisin durmusmu peki
çok şükür canım, gününü uyku ile geçirdiği için sıkıntı olmamış

he canım, gündüzleri uyuyor benim kızım, beslenirsede sıkıntısı yok. bende bugün 4 aylık aşısına götürdüm, kilosu 7400 boyuda 66 cm. çok şükür bu günlerimize

ay maşallah, bizde yemeğin sularından vermeye başladık. doktor sıkı sıkı tembih etti beni, damak tadını zenginleştir artık dedi, 6 ıncı ayından sonra veremezsin bişey, seçici olur cocuklar dedi

benim kızım bugün 4 ayını bitirdi, kilosu 7400, boyuda 66 cm, kayınvalidem 2 aylıkken başladı, yastığın üzerine ağız üstü yatırıp dönmesini sağladı, şimdide son 1 haftadır hem kendi kendine dönüyor hemde nerdeyse belinden yukarısını kaldırmaya çalışıyor
ha bide hoppidimiz var :), ayaklarının üzerinde zıplamaya alıştırdık, ha bire zıplatın beni diyo :)

Benim kizimda 28 ocakta beş aylık oldu kafasını kaldırıp etrafına bakıyor eliyle bireyleri almak için uzanıyor bugünlerde popusunu kaldırıyor dönmeye çalışıyor cin gibi maşallah bide bebeğinizin kulağını nasıl temizliyorsunuz yikadiktan sonra kulağında su kalıyor

ben pamuk tıkıyorum, duştan sonrada şu yumuşak tuvalet kagıtları varya, onla hafifçe temizliyorum
4 yıl kbb polikliniğinde çalıştım, kulak temizlemenin tehlikeli oldugunu biliyorum, o sebeple çok içine girmiyorum kulağının. her kulakta bi miktar pislik olmalı, temizlerken içeri itersek işitme kaybı yapar

Işte o yüzden korkuyorum allah korusun bisey olursa diye bebekler için pamuklu kulak çöpü var onu kullanıyorum ama içini temizlemiyorum​

he canım, gündüzleri uyuyor benim kızım, beslenirsede sıkıntısı yok. bende bugün 4 aylık aşısına götürdüm, kilosu 7400 boyuda 66 cm. çok şükür bu günlerimize
Maşallah size annesi gelişimi gayet .güzel ek gidaya ben 6 ayda önce gecmiyecegim tabi sütümde bir sorun olmazsa .bizim kız sirt üstü iken yastıkta tabi dönüyor yana devriliyor heraketli bide Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…