2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

ay maşallah, bizde yemeğin sularından vermeye başladık. doktor sıkı sıkı tembih etti beni, damak tadını zenginleştir artık dedi, 6 ıncı ayından sonra veremezsin bişey, seçici olur cocuklar dedi
Yemek suyunu nasil veriyorsun canim

he canım, gündüzleri uyuyor benim kızım, beslenirsede sıkıntısı yok. bende bugün 4 aylık aşısına götürdüm, kilosu 7400 boyuda 66 cm. çok şükür bu günlerimize
Oh masallah bebislerimize. Benimki de kilo 7600 boy 64 cm oldu. Asi etkiledi bizi. Baya agladi uyumamak icin cok

Oh masallah bebislerimize. Benimki de kilo 7600 boy 64 cm oldu. Asi etkiledi bizi. Baya agladi uyumamak icin cok
Evet Bizde mahvolduk valla dünden beri, bu aşı ağır sanırım, diğer aşılarında hic Böyle olmamıştı, 4 saatte bir calpol ve parol veriyorum. Yavrum sürekli ateşleniyor, dun gece 2 saat uyudu,aşı yerleride sızlıyor sanırım, altını degistirirken kıyamet koparıyor

Ya benim sütüm çok az çok üzülüyorum süt yapan herşeyi denedim olmadı olmuyor siz ne yiyip içiyorsunuz sutun olması için

Ya benim sütüm çok az çok üzülüyorum süt yapan herşeyi denedim olmadı olmuyor siz ne yiyip içiyorsunuz sutun olması için
Bol bol emzir uykuda al emzir her fırsatta emzir göreceksin artacak benimde öyle olmuştu çok yiyip içtim o kadar etkilemedi su iç ve emzir sagabiliyorgan sağ

Maşallah size güzel gelişimi bi de tam emseler değil mi ne güzel olur gelişimleri bizimki sulu kaka cok yapıyor bu günlerde dış mi ne anlamadim

Sagmak konusunda bana tam bilgi verebilirmisiniz sütüm az zaten sagsam çoğalır mi gerçekten bi kaç yerde okudum sagarak süt cogaliyormus tam tam nasıl yapacağımı bilmiyorum bi kere sagdim sadece 30ml çıktı

Sagmak konusunda bana tam bilgi verebilirmisiniz sütüm az zaten sagsam çoğalır mi gerçekten bi kaç yerde okudum sagarak süt cogaliyormus tam tam nasıl yapacağımı bilmiyorum bi kere sagdim sadece 30ml çıktı
Canim sutunu cogaltmak icin emzirmeden 15 en fazla 20 dk sonra iki gogusunu en az 20 dk kadar sagmalisin. Az sutun cikmasi onemli degil az cikacak zaten ama beyine msj gonderiyosun bebek hala emmek istiyor diye. Bu sekilde 3 gun devam et canim geceleri de sag mutlaka, bir de bol su ic canim.

Tmm sagacam insallah cogalir allah razı olsun canım
Ben 10 gün oldu işe başlayalı, gündüzleri iş yerinde sağıyorum sütümü, evede gelir gelmez hemen emziriyorum ve gördümki sağmak hakkaten sütü arttırıyor
Süt sağma makinesi aldım, acayip işe yariyor, ilk zamanlar sağdığım da benimde az geliyordu ama zamanla arttı
Moral ve uykuda etkiliyor sütü, kilo alırmıyım diye düşünmedim 80 kiloyum tosun oldum valla ,:)
Doya doya kızımı emzirmek çok mutlu ediyor beni, sende moralini yuksek tut

Bende bugün sağlama başladım inşallah çoğalır kızım da biraz emiyor bırakıyor ağlıyor emmek istemiyor niye böyle yapıyor anladım dişleri çıkacak galiba

Gunaydin kizlar herkes nasil bakalim kilo dueumlarindan ne haber ben doguma 90 la gittim kirkim cikinca 65 tim simdi hala 65 kaldi galiba bu 10 kilo

Gunaydinn Bende 64le hamile kaldım 75le doğuma girdim en son kirkim çıktığında ölçtüm 68di simdi hiç bilmiyorum çok kilo aldım süt olsun diye ağzım hiç boş kalmıyor

Ben baya gozunu çıkardım ya 90 kilo amma oglumda 37 de 4500 dogdu 'deydi yani doktorumuz zamanında doğsayı 6kilo bekliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…