- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
Ya evet heryeri tukuruk el hep agizda bizim elimizi istiuo isirmak icin vermeyince kiyamet kopuyo vallaSenin ki dış çıkaracak sanki benım kizda huzursuz dış çıkaracak gibi
Yemek suyunu nasil veriyorsun canimay maşallah, bizde yemeğin sularından vermeye başladık. doktor sıkı sıkı tembih etti beni, damak tadını zenginleştir artık dedi, 6 ıncı ayından sonra veremezsin bişey, seçici olur cocuklar dedi
Oh masallah bebislerimize. Benimki de kilo 7600 boy 64 cm oldu. Asi etkiledi bizi. Baya agladi uyumamak icin cokhe canım, gündüzleri uyuyor benim kızım, beslenirsede sıkıntısı yok. bende bugün 4 aylık aşısına götürdüm, kilosu 7400 boyuda 66 cm. çok şükür bu günlerimize
Kaşıkla veriyoruz canım, mesela Bugün yoğurtlu patates yaptık 5-6 kaşık verdik içti,tatlı kaşığı ileYemek suyunu nasil veriyorsun canim
Evet Bizde mahvolduk valla dünden beri, bu aşı ağır sanırım, diğer aşılarında hic Böyle olmamıştı, 4 saatte bir calpol ve parol veriyorum. Yavrum sürekli ateşleniyor, dun gece 2 saat uyudu,aşı yerleride sızlıyor sanırım, altını degistirirken kıyamet koparıyorOh masallah bebislerimize. Benimki de kilo 7600 boy 64 cm oldu. Asi etkiledi bizi. Baya agladi uyumamak icin cok
sık sık biseyler atistirmak ve bol su icmek cok ise yariyor bir arkadasimda humana still tea nin cok ise yaradigini soylemistiYa benim sütüm çok az çok üzülüyorum süt yapan herşeyi denedim olmadı olmuyor siz ne yiyip içiyorsunuz sutun olması için
Bol bol emzir uykuda al emzir her fırsatta emzir göreceksin artacak benimde öyle olmuştu çok yiyip içtim o kadar etkilemedi su iç ve emzir sagabiliyorgan sağYa benim sütüm çok az çok üzülüyorum süt yapan herşeyi denedim olmadı olmuyor siz ne yiyip içiyorsunuz sutun olması için
Maşallah size güzel gelişimi bi de tam emseler değil mi ne güzel olur gelişimleri bizimki sulu kaka cok yapıyor bu günlerde dış mi ne anlamadimOh masallah bebislerimize. Benimki de kilo 7600 boy 64 cm oldu. Asi etkiledi bizi. Baya agladi uyumamak icin cok
Bizim kızda öyle parmaklar ağızda herseyi agzina götürüyor damallarını kaşıyınca birseyle gülüyorYa evet heryeri tukuruk el hep agizda bizim elimizi istiuo isirmak icin vermeyince kiyamet kopuyo valla
Canim sutunu cogaltmak icin emzirmeden 15 en fazla 20 dk sonra iki gogusunu en az 20 dk kadar sagmalisin. Az sutun cikmasi onemli degil az cikacak zaten ama beyine msj gonderiyosun bebek hala emmek istiyor diye. Bu sekilde 3 gun devam et canim geceleri de sag mutlaka, bir de bol su ic canim.Sagmak konusunda bana tam bilgi verebilirmisiniz sütüm az zaten sagsam çoğalır mi gerçekten bi kaç yerde okudum sagarak süt cogaliyormus tam tam nasıl yapacağımı bilmiyorum bi kere sagdim sadece 30ml çıktı
Ben 10 gün oldu işe başlayalı, gündüzleri iş yerinde sağıyorum sütümü, evede gelir gelmez hemen emziriyorum ve gördümki sağmak hakkaten sütü arttırıyorTmm sagacam insallah cogalir allah razı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?