2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Aynen öyle Can'ım benim. Suyu bol bol içmeliyiz batta emzirirken bile 3 litreye devam etmeliyiz.

Aynen öyle Can'ım benim. Suyu bol bol içmeliyiz batta emzirirken bile 3 litreye devam etmeliyiz.
Gecen okulda konusuyorlardi sutun %70i suymus o yuzden cok su icersen cok sutun olurmus diye. Bende kulak arkasindan dinliyorum hepsini kafama yaziyorum

S sanslianne P Prenseslerim2 kizlar hic sesiniz cikmiyor nasilsiniz nasil oldunuz? mmevsimm canum sende hic yazmiyorsun naptin?
Canım kanamam kesildi dün bugünde yok inşallah yarın sabahtan çağırdı ultrasonla bakacak.. Keseye ve etrafında kanama alanı var çok büyük dedi ama ben anlayamadım sanki o kese gibiydi.. Kesen bozulmuş dedi... Yarın belli olacakmış ne olduğu.. Yatıp dinleniyorum inşallah yarın güzel sonuçlar verir bana.. Bende size..

Insallah canim guzel haberlerinizi bekliyoruz. Sende guzel dusun ki guzel olsun.

Aynen Canim ilaclardan aldigimiz hormonlarda sisiriyor amaaaa hic mrumda degilyani evlendigimde ebru salli hamileligi derdim okafar sene bekleyincr simdi akrep nalan olsam takmam valla:) umuttttt Naz_musti

Aynen Canim ilaclardan aldigimiz hormonlarda sisiriyor amaaaa hic mrumda degilyani evlendigimde ebru salli hamileligi derdim okafar sene bekleyincr simdi akrep nalan olsam takmam valla:) umuttttt Naz_musti
Aynen canim ya benimde umurumda degil kilo. ama doktorumun umurunda yakinda baslicaz diyor spora. Oyle cook kilo almak yok diyor saglikli olucaz diyorbilmiyorum artik neler yaptiricak bize

Cok sevindim canim dualarim seninle

Cok sevindim canim dualarim seninle

Bugun ben de cok sık aciktim abartmayim diyorum ama tutamiyorum kendimi:)
Tam ben dicektim babyinlove once tutmus benden yap artik su takvimi pozitif dusunnn canim ben doyma ic gudumu kaybettim bir elma ve armut bastiriyor acligimi gerisi bos cok acikiyorum cok. Bulantım yok ama kocaman bir bosluk var icimde.

Tam ben dicektim babyinlove once tutmus benden yap artik su takvimi pozitif dusunnn canim ben doyma ic gudumu kaybettim bir elma ve armut bastiriyor acligimi gerisi bos cok acikiyorum cok. Bulantım yok ama kocaman bir bosluk var icimde.
Midem hep gorul gurul isin kotusu gece ac uyanmaya basladim sabah on gun ac kalmis gibi uyaniyorum :) yarasin yavrularimizaaa

Persembe gunu yapicaktim kese ve belki kalp atisi duyulsun diye ama siz istedikten sonra tabiki yaparim

Gecen okulda konusuyorlardi sutun %70i suymus o yuzden cok su icersen cok sutun olurmus diye. Bende kulak arkasindan dinliyorum hepsini kafama yaziyorum
Aynen öyle Can'ım ondan bundan her önüne gelenden yeyip çocuğu gaz yumağına çevirmek yerine bol bol su içmek en mantıklısı
Canımmm Rabbime bin şükür. bebeğimiz yarın ne kadar sağlıklı olduğunu gösterecek bize eminim.
Çok doğru birşey demişsin bende hiç takmıyorum çünkü geçen seferde aldığım 7 kiloyu 3 ayda hemen verdim lohusalık teri ile atıyorsun. Bebeğimin peşinde koşamasamda veriliyor gidiyor kilolar

Arkadaşlar hic miyde bulantiniz basladimi yemekten tuksinme varmı? Bende yok daha belji olsa yemek az iycem de bende istah var ve her gun turşu iyorum sonra da bol su içiyorum.

Arkadaşlar hic miyde bulantiniz basladimi yemekten tuksinme varmı? Bende yok daha belji olsa yemek az iycem de bende istah var ve her gun turşu iyorum sonra da bol su içiyorum.
Bende de başlamadı bulanti falan cok sukur iyi gidiyorum insallah 9 ay bole sıkıntısız atlatiriz. Benim dune kadar ruyamda yemek yemedigim bir gecem olmadi bunun ustune ek onlemler aldim ve sut ictim de yattim mis gibi uyumusum

bende bulantı yok hiç canım ya...tiksinmiyorum hiç birşeyden. sanırım bunlar iyi birşey yoksa çok ararız bugünleri :) iştah aldı başını gidiyor

Bende de başlamadı bulanti falan cok sukur iyi gidiyorum insallah 9 ay bole sıkıntısız atlatiriz. Benim dune kadar ruyamda yemek yemedigim bir gecem olmadi bunun ustune ek onlemler aldim ve sut ictim de yattim mis gibi uyumusum
canım ben de sabah akşam içiyorum ama beni niye etkilemiyor anlamadım sürekli açım midem kazınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…