Aynen öyle Can'ım benim. Suyu bol bol içmeliyiz batta emzirirken bile 3 litreye devam etmeliyiz.Ben 4 ayda 5 kilo vermistim canim 63 kiloya düşmüştüm simdi tedaviyle birlikte 65 oldum. Elde degil ilaclar odem yapiyor karnimi gorsen dersin ki 3 aylik hamile. Sut iciyorum canim 2defa yogurt yiyemiyorum ama ayran iicyorum arada. Suyu cok iciyorum zaten suan en onemlisi bebisler icin suymus
Gecen okulda konusuyorlardi sutun %70i suymus o yuzden cok su icersen cok sutun olurmus diye. Bende kulak arkasindan dinliyorum hepsini kafama yaziyorumAynen öyle Can'ım benim. Suyu bol bol içmeliyiz batta emzirirken bile 3 litreye devam etmeliyiz.
Canım kanamam kesildi dün bugünde yok inşallah yarın sabahtan çağırdı ultrasonla bakacak.. Keseye ve etrafında kanama alanı var çok büyük dedi ama ben anlayamadım sanki o kese gibiydi.. Kesen bozulmuş dedi... Yarın belli olacakmış ne olduğu.. Yatıp dinleniyorum inşallah yarın güzel sonuçlar verir bana.. Bende size..S sanslianne P Prenseslerim2 kizlar hic sesiniz cikmiyor nasilsiniz nasil oldunuz?mmevsimm canum sende hic yazmiyorsun naptin?
Insallah canim guzel haberlerinizi bekliyoruz. Sende guzel dusun ki guzel olsun.Canım kanamam kesildi dün bugünde yok inşallah yarın sabahtan çağırdı ultrasonla bakacak.. Keseye ve etrafında kanama alanı var çok büyük dedi ama ben anlayamadım sanki o kese gibiydi.. Kesen bozulmuş dedi... Yarın belli olacakmış ne olduğu.. Yatıp dinleniyorum inşallah yarın güzel sonuçlar verir bana.. Bende size..
Aynen canim ya benimde umurumda degil kilo. ama doktorumun umurunda yakinda baslicaz diyor spora. Oyle cook kilo almak yok diyor saglikli olucaz diyorbilmiyorum artik neler yaptiricak bize
Cok sevindim canim dualarim seninleCanım kanamam kesildi dün bugünde yok inşallah yarın sabahtan çağırdı ultrasonla bakacak.. Keseye ve etrafında kanama alanı var çok büyük dedi ama ben anlayamadım sanki o kese gibiydi.. Kesen bozulmuş dedi... Yarın belli olacakmış ne olduğu.. Yatıp dinleniyorum inşallah yarın güzel sonuçlar verir bana.. Bende size..
Aaaa ne abartmasi ya biz bu bebekler icin ne dualar ettik ne cok bekledik ye gitsin :) hem hani senin takviminBugun ben de cok sık aciktim abartmayim diyorum ama tutamiyorum kendimi:)
Cok sevindim canim dualarim seninle
Tam ben dicektim babyinlove once tutmus benden yap artik su takvimi pozitif dusunnn canim ben doyma ic gudumu kaybettim bir elma ve armut bastiriyor acligimi gerisi bos cok acikiyorum cok. Bulantım yok ama kocaman bir bosluk var icimde.Bugun ben de cok sık aciktim abartmayim diyorum ama tutamiyorum kendimi:)
Midem hep gorul gurul isin kotusu gece ac uyanmaya basladim sabah on gun ac kalmis gibi uyaniyorum :) yarasin yavrularimizaaaTam ben dicektim babyinlove once tutmus benden yap artik su takvimi pozitif dusunnn canim ben doyma ic gudumu kaybettim bir elma ve armut bastiriyor acligimi gerisi bos cok acikiyorum cok. Bulantım yok ama kocaman bir bosluk var icimde.
Ayni ben canim yaaaaMidem hep gorul gurul isin kotusu gece ac uyanmaya basladim sabah on gun ac kalmis gibi uyaniyorum :) yarasin yavrularimizaaa
Ay cok guzel oldu bence iyiki yaptinnnnn...Persembe gunu yapicaktim kese ve belki kalp atisi duyulsun diye ama siz istedikten sonra tabiki yaparim
Aynen öyle Can'ım ondan bundan her önüne gelenden yeyip çocuğu gaz yumağına çevirmek yerine bol bol su içmek en mantıklısıGecen okulda konusuyorlardi sutun %70i suymus o yuzden cok su icersen cok sutun olurmus diye. Bende kulak arkasindan dinliyorum hepsini kafama yaziyorum
Canımmm Rabbime bin şükür. bebeğimiz yarın ne kadar sağlıklı olduğunu gösterecek bize eminim.Canım kanamam kesildi dün bugünde yok inşallah yarın sabahtan çağırdı ultrasonla bakacak.. Keseye ve etrafında kanama alanı var çok büyük dedi ama ben anlayamadım sanki o kese gibiydi.. Kesen bozulmuş dedi... Yarın belli olacakmış ne olduğu.. Yatıp dinleniyorum inşallah yarın güzel sonuçlar verir bana.. Bende size..
Çok doğru birşey demişsin bende hiç takmıyorum çünkü geçen seferde aldığım 7 kiloyu 3 ayda hemen verdim lohusalık teri ile atıyorsun. Bebeğimin peşinde koşamasamda
Bende de başlamadı bulanti falan cok sukur iyi gidiyorum insallah 9 ay bole sıkıntısız atlatiriz. Benim dune kadar ruyamda yemek yemedigim bir gecem olmadi bunun ustune ek onlemler aldim ve sut ictim de yattim mis gibi uyumusumArkadaşlar hic miyde bulantiniz basladimi yemekten tuksinme varmı? Bende yok daha belji olsa yemek az iycem de bende istah var ve her gun turşu iyorum sonra da bol su içiyorum.
bende bulantı yok hiç canım ya...tiksinmiyorum hiç birşeyden. sanırım bunlar iyi birşey yoksa çok ararız bugünleri :) iştah aldı başını gidiyorArkadaşlar hic miyde bulantiniz basladimi yemekten tuksinme varmı? Bende yok daha belji olsa yemek az iycem de bende istah var ve her gun turşu iyorum sonra da bol su içiyorum.
canım ben de sabah akşam içiyorum ama beni niye etkilemiyor anlamadımBende de başlamadı bulanti falan cok sukur iyi gidiyorum insallah 9 ay bole sıkıntısız atlatiriz. Benim dune kadar ruyamda yemek yemedigim bir gecem olmadi bunun ustune ek onlemler aldim ve sut ictim de yattim mis gibi uyumusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?