2016 eylül ekim kasımda anne olacak adaylar

Bende bugün sağlama başladım inşallah çoğalır kızım da biraz emiyor bırakıyor ağlıyor emmek istemiyor niye böyle yapıyor anladım dişleri çıkacak galiba
Uykuya geçince emzir daha çok emiyor lar ve süt çoğalıyor ben öyle çoğaltım

Bende bi kac gündür uyuyunca emziriyorum inşallah çoğalır
İzin vermeniz emsin dolu boş emsin ben bazen yarım saat bazen 45 dk onun emmesi ni bekliyorum o bırakınca ben ayriliyorum bu arada ben yatirarak emziriyorum eğimli bir yastıkta tabi en 30 eğimli dir benim öyle daha arti Allah hrkesin yardımcısı olsun

Boyu kilosu normal dedi doktor ama kilosu boyuna göre biraz geri dedi en son 2 ocakta aşısı vardi 3 martta götürecm asiya bakalım

Bebeğinizin bingildagi ne durumda kızlar benm kızım 5 buçuk aylik sanki biraz sertleşmiş kapanmak üzere en son 3 hafta önce doktora götürdüm baş çevresi çok iyi gelişmiş dedi

Boyu kilosu normal dedi doktor ama kilosu boyuna göre biraz geri dedi en son 2 ocakta aşısı vardi 3 martta götürecm asiya bakalım
O zaman sıkıntı yok demekki ama sen bol bol emzir tereyağı ye bide su iç hem çoğalır hem de kaliteli olur

Kizlar dün 4 ay aşimızı olduk cok hafif atesle atlattik ama tedbir icin ates dusurucu verdim yinede tabi huysuzlandi butun gun ya benimki cok fena kucaga alisti ölüyorum boyun ağrısına ya

Canim benim oğlana da doktoru boyunca göre kilosu geri diyor 4 aylik 8kilo 69cm ama biyenmiyor kadin biyenmiyor dogum kilosuna göre geri diyor

Canim benim oğlana da doktoru boyunca göre kilosu geri diyor 4 aylik 8kilo 69cm ama biyenmiyor kadin biyenmiyor dogum kilosuna göre geri diyor
Valla masalla size sağlıklı ise boşver kiloyu canım benim kızda öyle kucak ve atakta dolaştitarak uyutabiliyo rum anca çok cok çooook şükür bu gunlerimize ve Allah kimseyi mahrum birakamın bu duygudan

Valla masalla size sağlıklı ise boşver kiloyu canım benim kızda öyle kucak ve atakta dolaştitarak uyutabiliyo rum anca çok cok çooook şükür bu gunlerimize ve Allah kimseyi mahrum birakamın bu duygudan
Amin canim valla oyle olmayan arkadaşlarım var hep dua ediyorum rabbim onlarada versin diye bi bakışı bi gülüşü her şeyi unutturuyor bambaşka bir aşk evlat gerçekten

Kizlar bize sağlık ocağından vegaferon kansizlik onleyici damla verdiler 4. Ayda başlanıyor dedi sözde kullanıyor musunuz

Kizlar dün 4 ay aşimızı olduk cok hafif atesle atlattik ama tedbir icin ates dusurucu verdim yinede tabi huysuzlandi butun gun ya benimki cok fena kucaga alisti ölüyorum boyun ağrısına ya
Benim kızım 3 gün ateşlendi o aşı olunca,inşallah olmaz sizde

Evet canım, günde 7 damla, ben çay kaşığına damlatıp ağzına öyle veriyorum

Benim kızım 3 gün ateşlendi o aşı olunca,inşallah olmaz sizde
Ates yok ama butun istahi gitti yavrumun hic mama icmiyo bisey yemiyo napicagimi sasirdim cok huysuzlaniyo
Damlayi 5 damla dedi prospektusta gune bolunerek 20 damla diyo bu neki yahu

Kizlar bu asidan beri benim oglanin butun huyu suyu degisti ciyak ciyak aglar oldu dun resmen tuketti beni dermanim kalmadi sizlerde oldumu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…