- 12 Şubat 2016
- 749
- 563
- 53
- 40
ay al bendende o kadar, ne güzel uyku düzeni falan tutturmuştuk, 2 de yatıp sabah 6 da kalkıyordu kuzumKizlar bu asidan beri benim oglanin butun huyu suyu degisti ciyak ciyak aglar oldu dun resmen tuketti beni dermanim kalmadi sizlerde oldumu ya
Benim kızda öyle uykuya geçemiyor bir türlü ya aşı ya da büyümeleri ve ilgileri artıyor çevreyeay al bendende o kadar, ne güzel uyku düzeni falan tutturmuştuk, 2 de yatıp sabah 6 da kalkıyordu kuzum
ama bu aşı bizide mahvetti, ne emmek istiyor dogru düzgün, ne biberonla beslenmek istiyor ne yatmak istiyor nede zıplamak istiyor
belliki aşı çok ağır, Allah tan ev kalabalıkta, atıyorum milletin üstüne. yoksa bende perişan oluyorum
Kan ilaci genelde kilolarını göre damla atisi verilir bize sağlık ocağı 4 damla dedi doktoru 7 damla dedi 7 damlayi birden verince sırasında kusuyor bölüp vereceğim bende sizde kusma oluyor muAtes yok ama butun istahi gitti yavrumun hic mama icmiyo bisey yemiyo napicagimi sasirdim cok huysuzlaniyo
Damlayi 5 damla dedi prospektusta gune bolunerek 20 damla diyo bu neki yahu
5 verdim kusmadi hatta sevdi bizimkide bi tuhafKan ilaci genelde kilolarını göre damla atisi verilir bize sağlık ocağı 4 damla dedi doktoru 7 damla dedi 7 damlayi birden verince sırasında kusuyor bölüp vereceğim bende sizde kusma oluyor mu
Sey sevgili anneler heyecandan yanlış yere yazdimKizlar bugün bebegimi gördüm fasulye kadar kalp atislarini duydum şükür rabbim sizede nasip etsin ins. , rabbim nasip ederse 22 eylül dedi doktorum bebegimi kacagima alacagim günü
Hayırlı ugurlu olsun sağlıkla kucağına al çok güzel bir duygu Allah olmayan herkese nasip etsin sevgili anneSey sevgili anneler heyecandan yanlış yere yazdimrahatsiz ettim kusura bakmayin 2017 eylül-ekim annelerine yazacaktim sorry
Aminn teşekkür ederim , rabbim isteyen herkeze nasip etsinHayırlı ugurlu olsun sağlıkla kucağına al çok güzel bir duygu Allah olmayan herkese nasip etsin sevgili anne
Ay ne rahatsızi o heyecanli gunler geldi aklıma agladım az önce o ilk kalp atışını duymak büyümesini gormek nasil mukemmel bi duygu hele kucağına alinca ozaman dünya duruyor isteSey sevgili anneler heyecandan yanlış yere yazdimrahatsiz ettim kusura bakmayin 2017 eylül-ekim annelerine yazacaktim sorry
Ayy ins. Ya bende alirmiyim acaba kucagima,görür muyum o günleri kalp atislarini duydugumda heyecendan ölcem sandim kucagima aldigimda ne hissederim kim bilir, allah kimsenin kucagini bos birakmasan dua edin bana ne olur şükür bu günlerime ama saglikla kucagimada alayim ins. Rabbim hepinizin evladini kendine bagislasin benimkini de bana bagislasin ins.Ay ne rahatsızi o heyecanli gunler geldi aklıma agladım az önce o ilk kalp atışını duymak büyümesini gormek nasil mukemmel bi duygu hele kucağına alinca ozaman dünya duruyor iste
Amin canim amin insallah sag salim gorursun yavrunu ben bebegimle o surecte neler atlattim ama yavrum dayandi herseye yinede tosun gibi geldi kucagima keyifle yasa gebeligini simsiki baglan yavruna her anini yasa her an konus sarkilar soyle oglum hala kucuk kurbaga sarkisini duyunca sakinlesiyor saglikla kavusun birbirinize insallah :)))Ayy ins. Ya bende alirmiyim acaba kucagima,görür muyum o günleri kalp atislarini duydugumda heyecendan ölcem sandim kucagima aldigimda ne hissederim kim bilir, allah kimsenin kucagini bos birakmasan dua edin bana ne olur şükür bu günlerime ama saglikla kucagimada alayim ins. Rabbim hepinizin evladini kendine bagislasin benimkini de bana bagislasin ins.
Cok teşekkür ederim ya okurken ağladım cok teşekkür ederim sizde hep mutlu olun ins.Amin canim amin insallah sag salim gorursun yavrunu ben bebegimle o surecte neler atlattim ama yavrum dayandi herseye yinede tosun gibi geldi kucagima keyifle yasa gebeligini simsiki baglan yavruna her anini yasa her an konus sarkilar soyle oglum hala kucuk kurbaga sarkisini duyunca sakinlesiyor saglikla kavusun birbirinize insallah :)))
Valla canım ben 3 hafta oldu işe başlayalı, kuzum sanki beni bekliyor, gelir gelmez emziriyorum, 1 saat kadar uyuyup kalkıyor,sonra gece 2 ye kadar saat başı emziriyorum. 2 gibi uyuyor, 5 de kalkıyor emziriyorum, geri 7de kalkıyor tekrar emziriyorum, 9 da kalkıyor emzirip evden ayrılıyorum, öğlen 12 gibi kalkiyormus, gündüz ben yokkende sagdigim sütleri içiyor, oda 400 cc civarıKızlar bebislerinizin emmesi nasıl gece kaç kere emziriyorsunuz
Bayadur bu sayfaya girmiyordum girince bi eskilere gittim geldim ☺Kızlar bebislerinizin emmesi nasıl gece kaç kere emziriyorsunuz
Güzel canım sağlıkla büyüsün kuzucuk benim ki uyanikken emmiyor pek uyuma modunda emziriyorum gece 11 12 gece 2 ve 4 sabah 7 veya 8 tekrar emiyor uyanikken pek emiyor ama gunduz ara ara 45 dk uykular var onlarda emiyorValla canım ben 3 hafta oldu işe başlayalı, kuzum sanki beni bekliyor, gelir gelmez emziriyorum, 1 saat kadar uyuyup kalkıyor,sonra gece 2 ye kadar saat başı emziriyorum. 2 gibi uyuyor, 5 de kalkıyor emziriyorum, geri 7de kalkıyor tekrar emziriyorum, 9 da kalkıyor emzirip evden ayrılıyorum, öğlen 12 gibi kalkiyormus, gündüz ben yokkende sagdigim sütleri içiyor, oda 400 cc civarı
Hoselin tekrar aşağı yukarı aynı 22sinde 5. .ayı bitecek daha gec acikabilirlwr ama bizimki anne sütü olduğu için 3 sat Arş iyiBayadur bu sayfaya girmiyordum girince bi eskilere gittim geldim ☺zaran gece 3 saat aralıklarla uyanıyor kuzum genelde , o uyanınca emzştşyırun uyuyor tekrar zaten
Bu arada seninki kız mı erkek mi ve boyu kilosu nasıl canimBayadur bu sayfaya girmiyordum girince bi eskilere gittim geldim ☺zaran gece 3 saat aralıklarla uyanıyor kuzum genelde , o uyanınca emzştşyırun uyuyor tekrar zaten
Baya sık emziren arkadaslar varmis ben gunduz 4 ya da 3,5 saatte bir emziriyoeum en son aksam 11;15 te emzieiyoeim sonra sabah 5'te emziriyorum gece uyaniyo ama emzirmeden uyuruyorum cunku geceleri artik en az 6-8 saat beslenmeden uyumalari gerekiyormus. Benimkinin meme reddi emzirme arasini 4 saate cikarinca ve emzik vermeyi kesince pat diye kesildi yoksa ben de ayni senin gibi uyku sersemi emzirebiliyodum. Simdilik kilosu iyi masallah 4. Aya girerken 7600'duKızlar bebislerinizin emmesi nasıl gece kaç kere emziriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?